סיכום שבועי

always be me mc

New member
ברוכה השבה! ברוכה השווה!../images/Emo99.gif

שמחה לראות שחזרת אלינו
ואת מוזמנת להישאר לפחות בשביל ה-1620 שנים הקרובות
המ.. וכיוון שכמה דברים בכל זאת השתנו בפורום כמו לוח אירועים(עם ימי הולדת של חברי הפורום) אז את מוזמנת להגיד לנו את שלך ונצרף אותו לשם עם משפט שנון אודותייך
ושוב ברוכה השבה

Harpush

New member
תודה [לא רק לך ../images/Emo3.gif]../images/Emo71.gif

תודה ממש ממש ממש :):):):) היומולדת שלי - 11.6 ואני אהיה בת 14
אני לא מתכננת לעזוב בזמן הקרוב
.

always be me mc

New member
שמחה לשמוע../images/Emo9.gif אגב:

כבר העלתי את התאריך שלך ללוח אירועים את מוזמנת כמובן ללכת ולראות

אדםם תודה על הסיכום הניפלא../images/Emo24.gif

אחלה של סיכום
ועניתי על השאלות ששאלו אותי ואתה מוזמן לשאול אותי גם שאלות..... ונכון שהשבוע הפורום היה קצת רעוע וצריך להעיר אותו מחדש.. ואני אמרתי כבר פעם לגל שבשביל שיבואו עוד אנשים לפורום צריך לפרסם אותו.. והיא אמרה לי שהיא כבר עשתה את זה.... אבל בכל זאת אולי אני אוכל להכין כמה באנרים או בפורים אני אפרסם ברכה מהפורום..... אל תדאגו יהיה בסדר....
תהיו אופטימים.

חברי פורום אליסה מילאנו-כנסו כולם

אני וגל מארגנות ביחד משחק גמד וענק
אנא כל מי שרוצה להשתתף שירשום ה
+שמו ושירשום כמה ימים הוא רוצה שיתקים המשחק
מותרלשלוח שמות עד יום רביעי

Harpush

New member
../images/Emo127.gif חופית :] ../images/Emo71.gif

[וסיון הייתי רוצה להסביר לך מה זה גמד ענק אבל אין לי מושג איך >: ]

always be me mc

New member
../images/Emo103.gifהסבר על משחק גמד וענק:

גמד וענק זהו בעצם משחק המבוסס על רעיון של נתינה
וקבלה
(קצת כמו מתנות בקריסמס חח) גמד=כינוי למי שנותן ענק= כינוי למי שמקבל
במשחק: הגמד(יכול להיות כל אחד מאיתנו) נותן לענק(גם יכול להיות כל אחד) מתנה כלשהיא
אבל זה לא מפסיק שם זו כמו שרשרת מזון כי תבינו כל גמד הוא גם ענק של מישהו אחר וכל ענק הוא גם גמד של מישהו אחר. כלומר כל אחד צריך לתת למישהו מסויים משהו, צ'ופר וכך גם מישהו מסויים צריך לתת לו.
הקטע המגניב(אם תרצו): זה שאתם יודעים למי אתם נותנים אבל מי שאתם נותנים לו לא יודע ממי הוא קיבל וגם אתם לא תדעו ממי קיבלתם עד ליום האחרון(פורים
) שבו הכל יחשף
המתנות יכולות להיות סירטונים, רקעים, באנרים, תמונות יפות -כל מה שעולה לכם בראש ואלה יכולים להיות דברים שאתם יצרתם או מצאתם.
שלי החליטה בחוכמה לפתוח כינוי אחד לכולנו שכל אחד יקבל את הססמא שלו וכך אם לכולם אותו כינוי אז לא תוכלו לדעת מי שלח לכם כי זה יכול להיות כל אחד בעצם. אז זהו ואם אתם רוצים הסבר מפורט עם שמות אמיתיים שלכם אז אני מוכנה להדגים חח אני ושלי נעשה הגרלה ונודיע לכל אחד למי הוא יתן כך שיהיה אקראי וללא בלגן אבל קודם כפי ששלי אמרה סמנו ב
+ שם אם אתם רוצים להשתתף ומומלץ מאוד גם לכתוב באותה עת שמות של זמרים שאתם אוהבים ושחקנים כך שיהיה לגמד העתידי שלכם(ולכם) מושג מה לתת.

במתנה

אתם יכולים להכין דברים יצירתיים כמו רקעים ברכו סרטונים.. כמובן שיש כאלה כמוני שלא מוכשרים אבל אם זה בא מאהבה זה מתקבל!

תראי ביום חמישי יפתח השרשור של

המשחק כי אני וגל נעשה את ההגרלה ביום חמישי{?}דברי איתי באיסיקיו אבל אני לא אהיה מחר בבית
ואז תקבלי הסבר יותר ברור ומספר לינקים לשרשורי משחק כאלה
סבבה?

../images/Emo127.gif

אממ זמרים אני לא אוהבת. זמרות : אליסה מילאנו לא סתם סתם. כרסטינה אגילרה מלאני סי להקות: ספייס גירלס אני יודעת שעבר זמנן אבל עדיין אוהבת לשמוע אותן. פוסיקאט דולס שחקנים אין שחקניות הולי אליסה

למעלה