סינגלס 06

limors2

Active member
RRRייצ'ל מיו ג'רזי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

המבטא שלה מודגש מידי! גם האחד של סילביו!

limors2

Active member
נראלי שלחצתי על משהו בטעות../images/Emo3.gif

אבל זה יותר קל וכיף להאשים את תפוז

limors2

Active member
ריההנה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

היא הסיבה שהשמיים כחולים

chen010189

New member
היא חייבת לעשות משהו עם הקול שלה

שיר יפה, דיקציה מושלמת קול מזעזע

limors2

Active member
איפה כולם?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

כולם עם ג', וג' עם כולאאאם!

chen010189

New member
איזה ג? ג.יפית?

כפרעליה! כוסית אש. למרות שביחס ליצור שיש לך על הדסקטופ היא באמת נראית שאפת על. סייטלייטס בלאט!

chen010189

New member
במחשבה שניה היצור והיא דומים

ויואב אמר היום שהיצור דומה לצדי צרפתי, שימי לב לזה שניה ותראי שזה אשכרה ככה

limors2

Active member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון../images/Emo6.gif

אבל החלפתי, היצור הכאיב לי בעיניים
וב-ג' התכוונתי דווקא לרשת ג'! הייתה להם פעם פרסומת כזאת! לפני שנים! נראלי

limors2

Active member
תהיו טובים?../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

איזה משהו מוזר לומר

chen010189

New member
../images/Emo41.gifפלייליסט 23.10.06../images/Emo41.gif

שעה ראשונה Bob Sinclar & Cutee B – Rock This Party מוש בן ארי – ממריאים Tami Chynn – Hyperventilating Fergie – London Bridge אהוד בנאי – היברומאן (בהופעה) שורטי – חצי רגל בחוץ, חצי רגל בפנים Christina Aguilera – Hurt Lupe Fiasco – Daydream Red Hot Chili Papers – Snow (Hey Oh) סינרגיה – תראי זה אני Justin Timberlake – My Love תומר יוסף – אני רוצה לזוז Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin שעה שנייה The Killers – When You Were Young שייגעצ – המילים הכי יפות My Chemical Romance – Welcome To The Black Parade הדג נחש – סטטיסטיקה Nelly Furtado & Timberland – Promiscuous Cassie – Long Way To Go נינט טייב – היא יודעת Evenscence – Call Me When Youre Sober U2 & Green Day – The Saints Are Coming הג'ירפות – מהר מדי Rihanna – Unfaithful עופר ניסים ומאיה – Be My Boyfriend September – Satellites Cassius – Toop Toop

tkuihehr

New member
טוב שלא

הכל היה בהתחלה! בחצי שעה הראשונה שמו את פרגי, בוב סינקלר וחצי רגל. וואלה יופי, את כל הטובים שמו בהתחלה, הרבע השני היה נחמד, רק בשביל הסיזר סיסטרז ורד הוט. אבל בשביל מה קיימת השעה השנייה? לא אהבתי שם כמעט כלום [איחס, ריאהנה, עופר ניסים ומאיה, בעעע וקייסי] בקיצור התדרדרות, ההתחלה טובה, הסוף ממש לא תודה על הפלייליסט חן

למעלה