עדכונים של מקפליי!

../images/Emo221.gifעדכונים של מקפליי!../images/Emo221.gif

היישר מבוט המסכנה שנאצלה ללכת להשתין והקריבה את עצמה למען העידכונים עקב אבו וירוס שתקף את מחשבה. בוט, אני מאחורייך. [רחוק. אבל מאחורייך.]
בויקיפדיה היה כתוב על מקפליי מידע על הדיסק החדש של הלהיטים הגדולים שיצא לחנויות ב-5 לנובמבר, ויכיל את כל הסינגלים של מקפליי, חוץ מ- you've got a friend. הנה הרשימה עם מה שיהיה באלבום, זה עלול להשתנות! From Wikipedia article regarding on McFly: Greatest Hits is the fourth album from British band McFly. It will be released November 5th 2007 and will feature all of McFly's UK singles (excluding 'You've Got A Friend') as well as three new tracks. One of them is called 'The Heart Never Lies' and will be released on 22th October 2007. Another new track will be released in December. Attention! The content may change and not confirm yet. More details soon! Check it out the track listing below. והרשימה: TRACK LISTING 1. Five Colours In Her Hair (Fletcher, Jones, Perry) 2. Star Girl (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 3. Please, Please (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 4. I'll Be Ok (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 5. Obviously (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 6. Sorry's Not Good Enough (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 7. All About You (Fletcher, Jones, Poynter) 8. Ultraviolet (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 9. Ballad Of Paul K (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 10.That Girl (Fletcher, Bourne) 11.I Wanna Hold You (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 12.Transylvania (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 13.The Heart Never Lies (Fletcher, Jones) 14.Friday Night (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 15.Room On The 3rd Floor (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) 16.Don't Stop Me Now (Freddie Mercury) 17.Baby's Coming Back (Andy Sturmer) 18.The Heart Never Lies (Fletcher, Jones, Poynter, Judd) 19.New Track- Ignorance (Poynter)
מקפליי יופיעו על קאבר של עיתון שעדיין לא יצא לאור, ממש פה תוכלו לראות אותו, בתוספת של כתבה.
בתוך הסינגל The heart never lies, יהיה גם שיר שנקרא Allison and Barbie. תוכלו לקנות כאן. למרות שאני בספק אם זה יקרה לול. ומחיאות כפיים סוערות לאורצה שהצליחה לשמור על כלללל הקישורים תקינים, נגישים וחמודימים. D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה ../images/Emo23.gif

השער ממש ממש יפה3> יש פעמיים בדיסק THNL
באלי לשמוע את השיר של דאג

m i c k e y 15

New member
יפה להם../images/Emo99.gif תודה../images/Emo9.gif

XDD אולי תשנו קצת את השם מה"עידכונים של מקפליי" למשו אחר XDD כמו שאני עושה
תודה אורצ'! את מעולה בזה
XD

butbut

New member
../images/Emo41.gifXD אני כבר יחשוב על שם אחר..באמת שעדכונים

זה משעמם כזה..אני מרגישה כאילו שאני בחדשות של פעם. XDD

../images/Emo221.gif ועוד לא סיימנו. ../images/Emo9.gif

נמסר לי ממקורות לנדוניים [בדרך עקיפה דרך בוט כמובן, אבל לא עוד, בקרוב, מוחע.
] על תקרית שקרתה למראיינת שראיינה את מקפליי, וכנראה באמצע יצאה לה לשירותים, והותירה את המכשיר ההקלטה שלה עם הארבעה, רק לגלות אחר כך שהם הותירו לה הודעה דיי מסקרנת.

Glamour Magazine. found this lil snippet in there; "McFly sex-pested my dictaphone when i left the room halfway through an interview. It was onlu when i transcribed the tape i heard their little message which went: ..'Lady in the pink top - show us your ***, show us your ***, show us yor ***". Nice." My bets on Dougie!​
ותרגום, כי אני פשוט מותק של ילדה: "מקפליי מילאו את מכשיר ההקלטה שלי בהערות סקס כשעזבתי את החדר באמצע הראיון. רק לאחר שערכתי את ההקלטה נוחכתי לגלות את ההודעה הקטנה שלהם, שהלכה כך: 'גברת בחולצה ורודה! הראי לנו את ה*** שלך, הראי לנו את ה*** שלך, הראי לנו את ה***שלך.' נחמד, אני מהמרת על דאגי."
והנה> כמה תמונות מילדה מאד נחמדה שאני אישית לא מכירה בתלוש, העונה לשם מייגן. שפירסמה כמה תמונות מההופעה האחרונה של ארבעת המופלאים. אנג'וי!
ואני רק ורצה לספר לכולכן שאני התקבלתי רשמית לחבורה המאגניבה של בוט ומיקי, והתחלקתי במקורות הסודיים שלהן, מה שאומר, שמהיום, אני חלק מחבורת המעדכנות, ואני מגניבה נורא, אז תקנאו בי.

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

טחח הרסתי את הרצף.. לא נורא הפעם אני מיומנת!

N e r d y

New member
בטח שאוהבות אותך! דנידנידנידני

לפחות אני =] דנידנידנדנידנידנידנידנ ידנידני יאוווו בנאדםםםםםםםם
לא ידעתי על איזה תמונה להגיב אז זה מתייחס לכל התמונות!!! וואי והתמונה של דאגייי יאמייייייייי טייק מיייייי
חחח דני מריח ת'ביתשחי שלווו איסה חמווווד!!

למעלה