אוףףףףףףףףף שלמות *_______*
ד דני האלה New member 4/10/07 #54 ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif אוףףףףףףףףף שלמות *_______*
S sweet shir New member 4/10/07 #21 חחחחחח אני רוצה לאשר שמועה... זה נכון שהארי עשה קרחת כי דני גילח לו את השיער שהם היו שיכורים?!?!
B baril New member 4/10/07 #24 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDD די איך נקרעתי שסיפרת לי את זה אני ממש מקווה שזה לא נכון כי אם כן אז דני הוא חרייאתXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני ממש צוחקת כאן
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDD די איך נקרעתי שסיפרת לי את זה אני ממש מקווה שזה לא נכון כי אם כן אז דני הוא חרייאתXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני ממש צוחקת כאן
B butbut New member 4/10/07 #28 דווקא את הגרסה הזאת של הקרחת בחיים עוד לא שמעתי.. שמעתי דברים אחרים-אבל בגלל שיכרון?XDD אין לי שמץ><
S sweet shir New member 4/10/07 #39 חחחחח מישהי כתבה את זה במקפליי בורדז. היא נשמעה מאוד משוכנעת בעצמה חח
B butbut New member 4/10/07 #34 טנקס אורצ'-את עושה את תפקידך מעולה! XDD :] ומספרת לכולם שאני צריכה להשתין מידי פעם^^ XDDטנקס על התמונות=]-דני נראה כזה מהמם=]] כולם נראים מהמם!
טנקס אורצ'-את עושה את תפקידך מעולה! XDD :] ומספרת לכולם שאני צריכה להשתין מידי פעם^^ XDDטנקס על התמונות=]-דני נראה כזה מהמם=]] כולם נראים מהמם!
J just orr New member 4/10/07 #40 תודה תודה תודה ../images/Emo9.gif איזה חמודים הם בשער של העיתון והתמונותת חחחחח כל פעם שאני רואה שכתוב בעברית "לול" זה קורע אותי אה ומק-אפדייט באמת נשמע טוב D:
תודה תודה תודה ../images/Emo9.gif איזה חמודים הם בשער של העיתון והתמונותת חחחחח כל פעם שאני רואה שכתוב בעברית "לול" זה קורע אותי אה ומק-אפדייט באמת נשמע טוב D:
C Charley XD New member 4/10/07 #44 תודה !! ../images/Emo9.gif XDD שרוטים עם ההודעה הזאת ... איזה תמונות
ה ה א ל י מ ה XD New member 5/10/07 #55 תודהתודהתודה../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif אוח, אני כ"כ רוצה את הדיסק!
M m o r 1 0 2 New member 5/10/07 #57 באיחורXD...תודה רבה אור'צה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif אהבתי מאוד את התמונות דאגי כזה מסוסקס
באיחורXD...תודה רבה אור'צה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif אהבתי מאוד את התמונות דאגי כזה מסוסקס