עונה 11 פרק 11 (למרות שרשום 10)|בועית

../images/Emo221.gif עונה 11 פרק 11 (למרות שרשום 10)|בועית

מאחלת לנו צפייה נטולת

מור תור

New member
היה דיי ברור שיעיפו אותו

מסכן הוא כל הזמן מפסיד את החסינויות בהתחלה מוביל אחר כך רייף זוכה
אין ספק רייף מפתיע...

2lital2

New member
איזה השפלה קיבלה סטפני מצד גרי חחחחחחחחחח

בעונה הקודמת אהבתי אותה.. היא הייתה חמודדהה. אבל מאז שהיא התחילה להתחזק בעונה הזאת היא התחילה להרים את האף..וחבל=\

McFlyRoni

New member
גרר ג'יימי חתיך ../images/Emo99.gif

ורייף כל כך חמוד! הומו קטן וחמוד! XD גארי מעצבן אותי.. סופסוף הוא עף... ומה הקטע שהוא אמר בסוף עם השם משפחה שלו?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלגבי רייף. הגייז של הישרדות שולטים../images/Emo47.gif

מישהו יודע אם בריאן מהעונה הזאת לא גיי?

Fairywitch

New member
לא פוסלת, זה לא פסול בעיניי../images/Emo13.gif

זאת עוד עובדה, כמו צבע עיניים או גובה של מישהו.

N B I

New member
פוסלת את העובדה שהוא הומו,

לא את היותו אדם. בואנה כל מה שאמרתי בדיון הזה הוצא מהקשרו לחלוטין

Fairywitch

New member
חופשי../images/Emo6.gif

טוב, אנחנו נאהב אותו למרות שהוא סטרייט
וקבלי את התנצלותי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבעיקר כי הוא סטרייט, כי עכשיו הפנטזיות

יותר ריאליסטיות
כן, אני יודעת שזה מוזר לפנטז עליו.. ולא אמרתי פה משהו נגד הומואים, כן? סתם משהו בצחוק..

Princess110

New member
מה חצופים? זה פסול לשאול? וכל עוד זה לא בדרך

מעליבה או פוגעת אז זה בסדר! אם הוא לא היה רוצה להגיד הוא לא היה עונה!

N B I

New member
חלילה לא אמרתי שזה עלבון

אבל אותי חינכו שיש כמה דברים שהם עניינו של האדם בלבד. כמו העדפות מיניות, למשל. ואם הוא חובב סאדו? גם זה לא עולבון אבל לא עניינו של אף אחד.

n o g a m o o n

New member
אין ספק שהעונה הזו מוצלחת

גאיר היה עם הכי הרבה מזל עד עכשיו. מרגע שרייף נתן לו חסינות כשהיה בתפקיד צופה במועצת השבט של יאשה, ועד שעף היום. גם עם אליל החסינות. כל השאר היה עבודה קשה של נטיעת רעיונות. אחד השחקנים הטובים של הסידרה. חבל לי שהלך אבל עדיין יהיה מעניין, כי עכשיו בעלי הברית החזקים יתחילו ללכת אחד נגד השני. סינדי התגלתה כחזקה אבל עדיין היא לא מוצאת חן בעיני. רייף מפתיע, הוא לא נראה מאיים או משהו אלא מן נעבעך כזה.אבל גם אותו אני לא מחבבת. הכי בעיני היא דני, לא ממש מהתחלה אבל באיזשהו שלב היא הפכה לפייבוריטית שלי. אחרי שהעיפו את ברנדון. וסטפני? מה שגארי אמר היה נכון במאה אחוז. תסלחו לי כל מעריציה, היא קוץ בת&*, שחצנית ומעצבנת. מה קרה? אסור ללידיה לרצות לאכול? אסור לה להביע את דעתה? מותר ועוד אייך, וכל הכבוד לה על שהעזה לצאת נגד ה"מלכה" סטפני. גו לידיה! וכמובן אהבתי לראות שבובי ג'ון וג'יימי מסתדרים וצוחקים יחד, היה נחמד.

למעלה