עונה 11 פרק 11 (למרות שרשום 10)|בועית

Fairywitch

New member
לא ראיתי היום את הפרק-

אבל אני זוכרת שזה הפרק שבו התחלתי לשנוא את לידיה
המממ, מעניין למה

Princess110

New member
חחח איזה חמודים ג'רי ובובי! צחקווו וזהה!

מתוקים
האמת שחשבתי שאחרי מה שגרי סיפר על ג'אד בשבט דין אאז יעיפו אותו אבל בסוף לא..
הופתעתי ליראות שגרם דני ולידיה הצביעו לגרי[דנייי?! לא יפה] סה"כ היה פרקק ממש נחמד! לא מיותר להזכיר שוב עד כמה יפים היו ג'ימי ובובי! חבל שמחר היופי בספסל יהרס

מור תור

New member
מי אמר שהם הצביעו לגרי

זה בכלל לא היה כל הקולות רק 4 של סטף רייף סינדי וג'אד הצביעו לגרי וזהו מספיק

Fairywitch

New member
כי דני ולידיה ארררג../images/Emo46.gif

כמו שאמרתי- זה הפרק שהתחלתי לא לסבול אותן
גארי היה אחד הפייבים שלי מהתחלה.

איזה אהבה בין בובי ג'ון וג'יימי../images/Emo99.gif

ממש אחוקים נעשו, מריצים דחקות על סטפני. טוב, חזרתי לאהוב את סטפני, היא בהחלט למדה איך לשחק את המשחק ועושה את זה טוב. גארי כזה אידיוט, אם הוא היה מגלה את הקטע עם בובת החסינות (שג'אד שיקר), לפני בית הדין, אולי היו מעיפים את ג'אד, אבל הוא החליט לספר את זה דווקא בבית הדין, ולא נתן לשאר צ'אנס לדבר על זה ולהגיע לתוכנית חדשה. לידיה באמת עיצבנה אותי היום, "תרחמו עלי, אני אוכלת איכסה שחור..." מותק, באת להשרדות לא לנופש!! ואני שמה לב שדני גם למדה לשחק טוב, שטה לה בסבבה מתחת לרדר, לא מעצבנת אף אחד, לא מצטיינת בתחרויות יותר מידי, יפה לה!! בהחלט עונה מדהימה. אההה, חבל שג'יימי הוריד את הזקן, היה לו מאוד יפה. (היה לנו את הדיון הזה, אבל שוב, הם נראים יותר טוב בג'יפה)

N B I

New member
מסכימה ומגיבה

אני אוהבת את רייף. לא יודעת למה. הוא חמוד. והוא גם תותח בכל האתגרים. לפי דעתי הבחירה של סינדי היום היתה ממש מוצלחת. כי באמת לסטפני לא הגיע, היא כל הזמן אוכלת, הפרה. ולידיה היתה צריכה לעוף כבר מזמן, תהרגו אותי איך היא הגיעה כל כך רחוק (כמו סקאוט בעונה 9) מה היא מתבכיינת על האוכל, תיהי טובה, תנצחי באתגרים, תקבלי אוכל. ככה זה עובד... "סינדי היתה צריכה לקחת אותי" מה היא חייבת לך משהו? חצופה. סליחה לכל אוהבי סטפני אבל היא ממש ממש מעצבנת אותי. נמאס ממנה בטירוף, מי היא חושבת שהיא, אלוהים?! ועוד אומרת על לידיה שהיא מתבכיינת, היא כל הזמן מקטרת. דיי כבר. גרי דיבר ממש יפה, באמת כולם היו נחמדים לסטפני מההתחלה רק בגלל שהיא ה-סטפני.

Princess110

New member
הםם ניראיםםם הרבה הרבה יותר טוב עם זיפים..!

אין אחד בתולדות הישרדות שהיה לו יפה מגולח..! אהה יש חד..בעונה 9 הדוגמן הז איך שקוראים לו...היה יפה לו בלי זיפים..! והאדםם שהכיי מכוער לו בלי זיפים זה בוסטון רוב,אחרי התוכנית הוא הפךך כל כך מכוער שזהה הפחיד אותי..!

Fairywitch

New member
מסכימה עם הכל../images/Emo45.gif

לידיה
סטפני
- אני נשארת נאמנה. תעשי כל מה שצריך כדי לזכות, יקירתי!

ממש כיף לראות את בובי ג'ון וג'יימי ביחד!

וכמעט פספסתי את הפרק שוב בגלל שהם כתבו שזה פרק 10, מזל שהחלטתי לבדוק בכל זאת... (זה כבר ממש מתחיל להרגיז!!!) עוד קטע מוזר, זה שזכרתי שפעם ראיתי פרק אחד מהעונה הזאת (כשבזמנו היא שודרה ביס) ומשום מה זכרתי שגרי הגיע יותר רחוק, ולכן הייתי בטוח שיעיפו את ג'אד.... אבל לא משנה... העיקר שדני עוד נמצאת!

למעלה