עונה 11 פרק 4

טוב אז ככה

הספקתי לראות רק חצי, ובערב אני ישלים. אז כל מה שיש לי להגיד בנתיים זה: ג'אד הגורילה שעל העץ שוברת אותך באיי קיו.

danna C

New member
חחח כמה שזה נכון ../images/Emo6.gif

הוא ממש דביל יאשה החדשים פשוט יוציאו אותו אחד אחד... היה עדיף לו שזה יצא שוויון.. ואולי לידיה הייתה יוצאת והיה לאולונג הישן יתרון.. בלי שום קשר לא הבנתי מה הבעיות אגו הנוראית שלו!! למה הוא לא נתן למשהו אחר לזרוק את הדברים האלה ולשבור את האבן?! ומסכנים יאשה הישנים הם הכי נדפקו.. ובמיוחד סטפני היא תמיד בשבט הרע גם כשמחליפים..אבל עם כל הכבוד באמת יש לה יותר מידי צומי.. ובובי ג'ון הזה אני לא יודעת למה אני פשוט שונאת אותו.. הלוואי שלא ינצח... דנה

n o g a m o o n

New member
אחרי הפרק המבלבל של היום ../images/Emo8.gif

סטפני יורדת מראש הרשימה שלי. אני עכשיו מבינה למה נאקום ניצחו כל הזמן, שלישיית הבנים ודני הם החבורה בהא הידיעה. את צודקת אניטבס ג'אד חסר לו איזה בורג ,שילך חזרה לשמור על הכניסה למלון רק שיזהר לא לדפוק את הראש בדלת המסתובבת
הוא בהחלט לא מה שקוראים "שחקן קבוצתי" , הוא לא חושב על אף אחד מלבד על עצמו, אוף
הוא מעצבן אותי לא ראיתי את העונה ואל תעשו ספויילר, אבל נראה לי שדני ובליק יהיו השניים האחרונים. ג'יימי גם בסדר גמור (חתיך כבר אמרנו? )
ג'ף אמר שיהיו עוד כאלו חילופים בין השבטים, נראה לי שהפעם הם בודקים את אופציית הנאמנות ( המפיקים)
בכלל נראה שהכל שייך לאיזה פרוייקט בפסיכולוגיה של ההתנהגות באיזו אוניברסיטה והאנשים הם שפני הניסיון.

Fairywitch

New member
למה סטפני ירדה מראש הרשימה שלך?../images/Emo10.gif

לא מחליפים נאמנויות ככה

Fairywitch

New member
אני לא חושבת שהשתנה לה האופי-

היא פשוט הפיקה לקחים ומשחקת יותר טוב. וטוב שכך, אחרת היא סתם דבילית. הבעיה היא שלשחק יותר טוב דורש לפעמים להיות יותר מניאק
אני עדיין מתה שהיא תנצח.

danna C

New member
אני אוהבת את מיקי הכי הרבה מגיע לה לנצח...

וסטפני שני.. ובובי ג'ון ירד 10-8...לא מגיע לו יותר מזה.. ןהשאר חוץ מבריאן לא מעניינים..

n o g a m o o n

New member
האמת?מישהו כבר כתב פה שנותנים לה קצת יותר מדי

תשומת לב, גם בריאיונות האישיים ולא רק במועצת השבט. אף אחד לא מדבר כל כך הרבה עם בובי ג'ון. אהבתי את הנחישות שלה בעונה הקודמת. הפעם........ לא יודעת היא עדיין נחמדה בעיניי .

K L 2005

New member
נראה לי ש...

לאור התנאים שבהם סטפני הייתה בעונה הקודמת, ולאור ההתפחות הלא שגרתית של המשחק שבו היא נשארה לבדה, כל הצופים הזדהו איתה והרגישו ש"מגיע לה" לנצח. עכשיו זה כבר לא ככה, היא משחקת קשוח יותר כי כמו שכתבו לפני - היא הפיקה לקחים, ולכן עכשיו פחות מזדהים איתה. היא נשארה אותה סטפני, רק שבמצב הנוכחי היא לא מעוררת את ה"אמפתיה" שהיא עוררה בעונה הקודמת. ולגבי הפרק של היום: לפי דעתי החלוקה יצאה ממש דפוקה. כל כך לא מאוזנים במבחינת כוחות... אני מתחילה לאהוב את דני, היא נראית לי מתמודדת חזקה גם באתגרים, מן סוג של סטפני שבעונה הקודמת. רואים כבר עכשיו מי החזקים במשחק, ורובם נמצאים כרגע ביאשה. מקווה שבאמת יהיו עוד שינויים בשבטים עד המיזוג.

Confide In Adam

New member
דעתי על הפרק..

מצד אחד אני שמח שסינדי וסטפני באותה קבוצה עכשיו כי אני אוהב את שתיהן ויהיה לי קל לעודד את נאקום ככה.. מצד שני בראיין בקבוצה השנייה ואני לא רוצה שהוא יעוף
אני ממש שונא את ג'אד, כזה אידיוט.. ממש הצחיק אותי התמונה של הקוף שהם שמו ישר אחרי שהוא סיים את נאום "מלך הג'ונגל" שלו, באמת דומה לו... מצד שני בזכותו לקבוצה של סטפני יש רוב עכשיו, אז זה גם משהו.. מיאשה אני רק אוהב את איימי ובראיין, מקווה שלא יעיפו אותם בקרוב... בינתיים הפיינל 4 שהייתי רוצה לראות הוא של סטפני, סינדי, איימי ובראיין... מסכנה סטפני, מה יהיה עם הרצף הפסדים הזה???
שתתחיל לנצח כבר...

למעלה