עונה 11 פרק 4

Fairywitch

New member
כ"כ איתך לגבי פייבוריטים../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif

בעיקר סטף, בריאן וסינדי. ה-שלישיה של העונה. בעונה הזאת יש המון שאני אוהבת
גם איימי, מרגרט, רייף וגרי הם מהאהובים עליי. למעשה, רק את ג'אד אני ממש מתעבת
ג'יימי ובובי וכל השאר- לא מזיזים לי.

Fairywitch

New member
דעתי על הפרק+סניגוריה על סטפני:

א. ג'אד עדיין בהמה. שונאת אותו. ב. לא אהבתי את החלפת השבטים. טיפשי לעשות את זה כשאין שוויון מספרי, ובשלב כ"כ מוקדם
ג. בובי ג'ון הכי מסריח- איזו הפתעה
ד. דני מעצבנת אותי. חוץ מזה שהיא נראית אנורקטית (וזה עוד לפני הרעב של התכנית), ויש לה לפעמים הבעה של "מסריח לי מתחת לאף"- אז למה היא הייתה צריכה לפתוח את הפה לפני כמה תכניות בקשר לגרי???
ה. ואכן- גרי. אני ממש אוהבת אותו. ונעבור לסניגוריה על סטף: א. היא לא אשמה שההפקה נתנה לה יותר זמן מסך! אלה שיקולי רייטינג כי ידעו שיש לה הרבה מעריצים. אי אפשר להאשים אותה בזה
ב. אני לא רואה שום שינוי באופי שלה, וממש לא מבינה מה רוצים ממנה. לשם שינוי היא בעמדה טובה יותר במשחק והיא מנצלת את זה בהגינות. לא ראיתי שהיא עשתה שום דבר שהוא לא הוגן
מאז עונה 10 ממש קיוויתי שהיא תפיק לקחים ותהיה בעמדה טובה יותר, אז כל דבר שהיא תעשה- אני אשמח. מגיע לה להגיע רחוק יותר, אפילו אם זה רטרואקטיבית לעונה 10. כל עוד היא לא תמציא שסבתא שלה מתה כדי לזכות באתגר- היא בסדר מבחינתי. גו סטף!

n o g a m o o n

New member
למה כועסת כל כך יקירה? ../images/Emo24.gif

אני עדיין אוהבת את סטפני, ולא אמרתי שיש שינוי באופי שלה. משהו חסר לי. לא יודעת להגיד לך מה. דני העירה את ההערה שלה על גרי כנראה בלי שום כוונה, אבל אח"כ היא פתאום תפסה שזה יכול להיות נשק. גם אני לא הבנתי בהתחלה מה העניין עד שאיימי דיברה על זה שהוא מלא כסף ולא צריך את זה. היא נראית לי מאד נחושה גם.דני.

Fairywitch

New member
לא כועסת../images/Emo24.gifפשוט סניגורית תקיפה../images/Emo6.gif

מה שחסר- כמו שנאמר כאן קודם- זאת האמפתיה. כי היא כבר לא בעמדה נחותה.

משהו באמת השתנה בסטפני

אני לא יודעת מה זה, אבל אין לי את האמפטיה שהייתה לי עונה שעברה. והיא עדיין נלחמת ועדיין מפסידה, הדבר היחיד זה האופי, נעשתה בוסית מידי, שטלתנית מידי, ואולי סיבה נוספת שהיא לא הפייבוריטית שלי יותר זה הברית עפ הגורילה. והיום ג'יימי היה יפה נכון?

Princess110

New member
ואי אני חייבת לגעת אם ג'ימי הוא זה שאני

חושבת..כי יש אחד חתיך בשבט של סטפניי והואאא מעלףף זה הוא שאמר לאיזה אחת"ילדה תחזרי לעשות קניות בקניון" משהו כזה..חחח איזה אכזר... והוא אמר פעם אחת.."אני אוהב אותן יפות ומטורפות" אופסיי אני יפה ומטורפת
הקיצר זה הוא?

Confide In Adam

New member
אוף, נשלח לי לפני שהספקתי לכתוב את התוכן ../images/Emo46.gif

רציתי גם לכתוב שאני שאני גם לא רואה שינוי באופי שלה, רק שהיא מנסה לנצל את התנאים לטובתה כמה שיותר.. עדיין השחקניתץ האהובה עליי... אין לי שום דבר לזקוף לרעתה חוץ מזה שהיא מתחברת עם ג'אד

1sickboy1

New member
עזבו את בובי ג'ון!!!

מה אתם רוצים ממנו? הוא שחקן מצויין! אתם אוהבים את סטפני כולה כי היא הצליחה להישאר אחרונה מהשבט הקודם. היא הייתה בעיקר אסטרטגית טובה! בובי ג'ון שחקן טוב! הוא אחלה בנאדם,עזבו אותו!

Fairywitch

New member
אין לי כלום נגדו-

הוא פשוט תמיד הכי מסריח וניאנדרטלי כזה.

Confide In Adam

New member
לזה שהיא נשארה אחרונה מהשבט שלה

אין שום קשר לזה שאנחנו אוהבים אותה.. לפחות לא מבחינתי..

מיכל 87

New member
|שאלה| אוקי.....

עד שהצלחתי לקלוט מי בכל קבוצה היום חירבשו לי את הכל.... זה כזה מבאס.. כי עכשיו יתחילו לזרוק סתם אנשים רק כי "הם לא בקבוצה המקורית שלך" מישהו יכול לעשות לי סדר ולכתוב לי מי בכל קבוצה?

n o g a m o o n

New member
אין טעם לכתוב מי בכל קבוצה כי....

כמו שג'ף אמר בסיום מועצת השבט אתמול, יהיו עוד החלפות כאלה במהלך המשחק. ונאמנויות ייבחנו. ואולי מה שנכתוב עכשיו לא יהיה נכון אחה"צ אבל לרגע זה (במסגרת השידור כמובן) אלו האנשים נאקום: סינדי הול ג'אד סרג'נט מרגרט בובוניץ' ג'יימי ניוטון לידיה מוראלס רייף ג'אדקינס סטפני לאגרוסה יאשה: איימי או'הרה בריאן קורידן גרי הוגבום בלייק טאוסלי בובי ג'ון דרינקרד ברנדון בלינגר דני בוטרייט

n o g a m o o n

New member
ותודה ל Fairywitch העתקתי את השמות משירשור

הסיכום המעולה שעשתה. לא, לא הצצתי לראות מי זכה אחרת מה הטעם לראות?

למעלה