שונאת אתכם!!!$!#%$ אני רוצה לנסוע להודו!!!!
X XxXxsmellyshitxXxX New member 1/6/07 #22 לאאאא!!!!! סיגי מתההההה~~~!!!!!!! מי שרואה האלופה יבין.... חחחחחחחח
מ מגרש השוודים New member 1/6/07 #25 אף פעם ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
אף פעם ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
א אזירפאל New member 1/6/07 #27 לא יודע מה אתכם אבל אם ווית'ין לא יגיעו אחרי נייטוויש ואפיקה, זה אומר שהם אנטישמים.
מ מגרש השוודים New member 1/6/07 #28 אולי אפשר לשלוח להנהלה שלהם מכתב ולשאול אם זה אפשרי כמו שאביעד שלח לנייטוויש.. אולי יצא מזה משהו
א אזירפאל New member 1/6/07 #29 דווקא חשבתי על זה הבעיה היא שלא מצאתי שום דרך ליצור איתם קשר באתר הרשמי. אולי דרך המייספייס? למרות שאני בספק אם הם יקחו את זה ברצינות...
דווקא חשבתי על זה הבעיה היא שלא מצאתי שום דרך ליצור איתם קשר באתר הרשמי. אולי דרך המייספייס? למרות שאני בספק אם הם יקחו את זה ברצינות...
מ מגרש השוודים New member 1/6/07 #30 יש דווקא אפשרות ליצור איתם קשר דרך האתר.. Contact: Management wereldwijd: AT Productions B.V. www.atproductions.com E-mail: withintemptation(AT)atproductions(DOT)com
יש דווקא אפשרות ליצור איתם קשר דרך האתר.. Contact: Management wereldwijd: AT Productions B.V. www.atproductions.com E-mail: withintemptation(AT)atproductions(DOT)com
D drorjs New member 3/6/07 #39 מה עם וידאו קליפ? הפורום יכול לצלם וידאו קליפ עם קצת השקעה שבו אתם קוראים לווית'ין לבוא לארץ ותעלו אותו לכל אתרי הוידאו האפשריים.
מה עם וידאו קליפ? הפורום יכול לצלם וידאו קליפ עם קצת השקעה שבו אתם קוראים לווית'ין לבוא לארץ ותעלו אותו לכל אתרי הוידאו האפשריים.
T The Phantom Agony New member 1/6/07 #35 בואו נגיד שאנחנו יתומים ושאם תבואו להופיע בארץ אז כולנו נרגיש יותר טוב![כמובן במחיר זול מאוד DD: ~גבות~] ~דמעה~
בואו נגיד שאנחנו יתומים ושאם תבואו להופיע בארץ אז כולנו נרגיש יותר טוב![כמובן במחיר זול מאוד DD: ~גבות~] ~דמעה~
1 1בילבי לא כלום New member 2/6/07 #37 XD כןן..עכשיו אני רצהה!! למרות שאני יעשה הכל(כמעט) שוויט'ין יבואו לארץ!