פרוייקט פורום- מצעד החתיכים של הישרדות

Fairywitch

New member
../images/Emo221.gifפרוייקט פורום- מצעד החתיכים של הישרדות

פרוייקט שטחי אבל כייפי- לא לבנות בלבד
הרעיון הוא כזה- בשלב ראשון- כל אחת וכל אחד מוזמנים להעלות כאן את שמות חתיכי כל העונות. נכון שזה עניין של טעם, אבל יש קונצנזוסים לפעמים. לא נראה לי שמישהו יחשוב שריצ'רד חתיך וקולבי לא, נכון? תקנו אותי אם אני טועה
אין הגבלה- כל אחד מוזמן לרשום את כל מי שנחשב חתיך בעיניה שהשתתף אי פעם בהישרדות (היי, חוץ מג'ף! חתיך, חתיך, אבל הוא המנחה
). שלב שני- אחרי שיהיו כל השמות- נפתח שרשור חדש, וכל אחד ידרג מי לדעתו הכי חתיך, ועד למי שלדעתו הכי פחות חתיך. שלב שלישי- המצעד. לפי הניקוד נחשב מי "החתיך של הפורום"
למי שטוען שזה מצעד שטחי- אין פה כדי לרמוז מי שיחק טוב או לא, סתם לשטוף את העיניים
בהמשך נעשה מצעד חתיכות (לא נשאיר את הבנים של הפורום יבשים [הסטרייטים שבהם
]), מצעד השחקן הכי טוב, הכי נחמד, וכן הלאה, לפי רעיונות שיצוצו לי בהמשך או שאתם תציעו (ואני אשמח). מוכנות? מוכנים? קדימה

Fairywitch

New member
והחתיכים שלי (יש לא מעט- אלה בשליפה):

קולבי - עונה 2 אוזי - עונה 13 ג'ף - עונה 3 או 4, לא זוכרת בובי ג'ון (ניאנדרטלי אבל חתיך)- עונה 10-11 אית'ן - עונה 3 אנדרו סבאג'- עונה 7 רוב מריאנו- עונה 4 אראס- עונה 12

NamelessGirl

New member
אוקיי...

נראה ככה מי עולה לי לראש.. עונה 2- קולבי, ג'ף עונה 3- אית'ן, סיילס עונה 4- רוב מריאנו, גבריאל עונה 7- ברטון עונה 9- ג'ון קיי עונה 10- ג'ף עונה 12- אראס עונה 13- אוזי עונה 14- אדגרדו עונה 15- אריק

שתיהיו בריאות, איזה זיכרון טוב יש לכן!!!

ואני לא יחזור על השמות שכבר נאמרו. רק יוסיף:
ג'יימי

Fairywitch

New member
למי שמתקשה לזכור... מישהו החליט להקל עלינו-

כל הגברים של הישרדות באתר אחד: http://survivorhunks.com/ לא ראיתי שם ספוילרים- ובכל מקרה אפשר לבחור לאיזו עונה להיכנס. הועלה לקישורי הפורום

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

עונה 1- עונה 2-קולבי,ג'ף עונה 3-סילאס עונה 4-גבריאל עונה 5-קן ורוב עונה 6-אלקס ומת'יו [כן כן
] עונה 7-ריאן או,שון ואנדרו. עונה 9-בראדי עונה 10-ג'ונת וג'ף עונה 11-ג'יימי וברנדון עונה 12-אראס ניק עונה 13-אוזי ג'ייפי בראד נת'ן 14-אדגרדו 15-אהרון דייב אריק

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif חנל'ה ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif

מאיפה לי איזה ג'ייפי?
ג'ייפי החתיך שיצא/יוצא עם בראד מאותה עונה. חוץ מזה היה ג'ייפי אחד בעונה 13 XD.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהייתי חייבת להשתתף בזה

עונה 1-גרג עונה 2-ג'ף עונה 5-קן עונה 6- רוב. אני יודעת שרובכם לא תסכימו איתי אבל למי אכפת
אה, וגם דייב עונה 7-ריאנו, סאבג' עונה 8-לקס עונה 9-הממ.. אולי ג'ון ק. עונה 10-איאן, בובי ג'ון עונה 11-בריאן עונה 15-נו.. טוד, אשמתי שהוא הומו?

n o g a m o o n

New member
הנה הרשימה שלי של ../images/Emo150.gifעל טעם וריח.....

בעונה הראשונה באמת אף אחד לא בלט באופן מיוחד עונה 2 כמובן קולבי , ג'ף וקל. עונה 3 לקס ואייך שכחתם את סיילאס? עונה 4 הנטר עונה 5 קן , ג'ד ואפילו הייתי אומרת ג'ייק עונה 6 אלכס ומתיאו עונה 7 אנדרו עונה 9 צ'אד ולי (סרג'נט) עונה 10 בובי ג'ון וטום עונה 11 גארי , ג'יימי,ברנדון, בלייק עונה 12 אוסטין ובובי לא ראיתי את האחרות עדיין

למעלה