פרוייקט פורום- מצעד החתיכים של הישרדות

neta333

New member
החתיכים שלי:

רוב-עונה 5.. קולבי-עונה 2 סבאג'-עונה 7 זה כל מי שאני זוכרת עכשיו..

adidusg

New member
החתיכים שלי....

עונה1::גרג עונה2::קולבי עונה3::ברנדון עונה4::רוב עונה5::קן ורוב עונה6::רוב דייב עונה9::בריידי עונה10:: גרג גף בובי ג'ון עונה 11:גיימי בריאן עונה12::אראס זהו.... תגידו מישהוא פה רואה פייראט מאסטר??(רק בHOT)....??

adidusg

New member
חחחח...

אני רואה את זה כי יש לי הוט אבל זה סדרה קצת מפגרת.... זה ממש ממש ממש דומה להישרדות!!! רק הרעיון מפגר אבל יש שם שחקנים מזה חתיכים!!! בייחוד בן!!!:):) קבלו תמונה שלו??::

NamelessGirl

New member
זאת סדרה מטומטמת

עם חוקים מטומטמים ובעיקר אנשים מטומטמים שלא יודעים לשחק (חוץ משניים) אבל בן באמת חתיך חחח אה והיא ממש לא דומה להשרדות. זה עלבון להשרדות להגיע שהיא דומה לה..

adidusg

New member
לא התכוונתי להעליב אבל..

התכוותי שזה דומה להישרדות בכך שהם ננתשים חיים לבד עובדים ומרוויחים כסף פייראט מאסטר לא מגיע להישרדות אבפילו לציפורן של הזרת ..... חוץ מזה הופסקו השידורים וגם לא תהיה עונה חדשה כי הרייטינג שלהם על הריצפה!!!!1 לא משנה בקיצר... הישרדות שווה אבל פיראט מאסטר זה חביב

Fairywitch

New member
האנשים שם באמת מטומטמים ברובם../images/Emo6.gif

האמת שאני חושבת שאם המשתתפים היו יותר טובים- זה היה הרבה יותר נחמד.

2lital2

New member
אני זוכרת רק שני עונות חחח

טוב כמובן בוביי גוןןןןןןןןן עונה 10 11 וג'ף עונה 10

Fairywitch

New member
אז הנה מה שיש לנו עד עכשיו:

עונה 1 – גרג עונה 2 – קולבי, ג'ף, קל עונה 3 – אית'ן, סילאס, ברנדון, לקס עונה 4 – רוב מריאנו, גבריאל, האנטר עונה 5 – קן, רוב זבקניק, ג'ד, ג'ייק עונה 6 – אלכס, מתיו, רוב קסטריאנו, דייב עונה 7 – אנדרו סבאג', ברטון, ריאן או., שון עונה 9 – ג'ון ק., בריידי, צ'אד, לי (סרג') עונה 10 – בובי ג'ון, ג'ף, ג'ונתן, איאן, גרג, טום עונה 11 – ג'יימי, ברנדון, בריאן, גארי, בלייק עונה 12 – אראס, ניק, בובי, אוסטין, טרי עונה 13 – אוזי, ג'יי.פי., בראד, ניית'ן, יול עונה 14 – אדגרדו עונה 15 – אריק, טוד, אהרון, דייב שימו לב לגברים המבוגרים ברשימה- ג'ייק, טום, טרי, גארי... סחתיש!
האמת? באמת נראים טוב לגילם!

הדסוששש

New member
חחח רעיון נחמד.. החתיכים שלי:

עונה 1- גרג עונה 2- קולבי עונה 5- קן וג'אד עונה 6- ריאן עונה 8- קולבי ומריאנו עונה 9- ג'ון ק. עונה 10- בובי ג'ון וג'ף עונה 11- בובי ג'ון ובלייק (גולדן בוייי חח)

למעלה