תגובה על כל פרקי השבוע-
אני חושבת שאלה היו הפרקים הכי טובים עד עתה
ג'יני וצ'יף באמת מתנהגים כמו זוג נשוי עם כל הריבים שלהם ורואים ששניהם גם אם זה לא במודע מתייחסים אל דילן קצת כמו אל בן... והוא היתום רואה בהם סוג של הורים שלו... רואים שיש הקבלה בין הסיפור של ג'יני וצ'יף לבין סיפורם של ליבי ודילן- בשני המקרים קישר חלום בין האוהבים. אהבתי את השילוב בין ההיסטוריות והחזרה ל1908 ו2008 זה הוסיף המון לעלילה
שמחתי על הופעתה של ליבי למרות שאני מניחה שיקח זמן עד שנראה אותה שוב, ולא אהבתי את מעשיו של צ'יף למרות שלא הייתה בהם כוונה רעה ואני מתחיל לתעב אותו יותר ויותר.... ומעניין מה קרה לליבי הציידת אם מי שנתפסה לבסוף הייתה ליבי המקורית והאם נראה אותה שוב?... לפחות עכשיו סוף סוף יש לנו תשובה איך הגיעה התמונה שלה לטיקר של 1910...... ובקשר לשאר הדמויות- *נלי משעשעת כתמיד איך רואים שהיא מאוהבת בריק
*שג'יני עזרה לדילן זה הזכיר לי את העזרה שלה לזואי בעונה הראשונה רק ששם זה עלה לה ביוקר... *ריק יצא גיבור בסופו של דבר רק חבל שריק של 1910 מרוכז רק בעצמו.... *ונחמד שהזכירו שוב את לייקה...
אתם חושבים שהמציאו אותה סתם כדי להוסיף לעלילה או שהיא קשורה בדרך כלשהי להשתלשלות העניינים ולהמשך העלילה?