פרק 71: לגונה, חלק ב'

0OמומיןO0

New member
הוא מרגיש שהוא מכיר אותה

והוא באמת מכיר אותה בגלל זה הוא אוהב אותה.

0OמומיןO0

New member
הפרקים הולכים ומשתפרים!../images/Emo13.gif

היה פרק מעולה היום,של אתמול היה יותר טוב אבל עדיין מרגישים שהפרקים משתפרים. כל הנסיעות בזמן-1909,1908,2008,2009,1510 ממש מגניבות!
זה שדילן נסע ל-2008 היה כל כך מגניב! אבל היה עצוב שליבי הייתה צריכה להיפרד מדילן
ואיזה רעה האנה הזאת למה היא ככה מסגירה את אחותה???

0OמומיןO0

New member
אה ושכחתי להגיד..

אני חולה על דילן בעונה הזאת הוא כזה חמוד וגם מצחיק במיוחד בפרק ארבעה קברים

Drenthe

New member
מה זה השיעמום הזה

לאמיתה, אין רציתי בהתחלה לצפות בסדרה, אך הפרקים הראשונים פשוט הטריפו אותי ונתנו לי את החשק להמשיך. אבל ככל שמתקדמת העונה, ואני מדגיש לפני דעתי, הסדרה הולכת ויורדת לטמיון, פשוט שיעמום. שנית, מה הקטע של לגונה 1 ו2, עדיף שיעמום 1, וסופר שיעמום שתיים... אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מאוכזב.

gilad94

New member
יהיה גם לגונה חלק ג'

לפני כמה ימים שמו פה בפורום את הרשימות של השמות של הפרקים עד פרק 80 בראשון יהיה לגונה חלק ג' נראה איך ימשיך הסיפור של ליבי ודילן :) פרק אדיר

Drenthe

New member
שיקראו לפרק השלישי

מגה בורינג. אני מאוד מתעניין מה מתפתח עם קרמיט ו"המנהיג".

8דושנקה8

New member
כל אחד והטעם שלו, לדעתי עלילות 1908-9 הרבה

יותר מעניינות (וכנראה שגם עלילות 2008 עדיפות על 2009...) ועם כל הכבוד לקרמיט ואדי הם בכל זאת לא הדמויות הראשיות ואי אפשר לבנות עליהם את כל הסדרה, עדיף ככה פעם 2009 פעם 1909... אם לא מחשיבים את הציידים אבל גם הם לא בדיוק הדמויות הראשיות המקוריות....

Double U

New member
אחלה פרק

ממשיך להסביר לנו איך ליבי ודילן של ההסטוריה החדשה מכירים וגם נותן תזכורת שיש דמות בשם ליבי
אני ממש אוהב איך שהדמויות חוזרות בזמן ורואות את ההסטוריה מנקודת מבט שונה. אולי בעוד מקום דמות אחרת צפתה מהצד!

למעלה