ריבוי בלוגים?

suki da yo

New member
../images/Emo124.gif דנטל, הכל בסדר?

יש שאלון ואת לא עונה אחרי 10 דקות? להתחיל לדאוג?

דנטל

New member
../images/Emo6.gif

אני נכנסת לתפוז רק לכמה דקות ביום (ולא בכל יום), כך שתדירות הגלישה הנוכחית שלי בתפוז מקשה עלי להזדרז כמו בעבר.

motior

Member
יש לי רק אחד

אולי הייתי פותח עוד אחד בכינוי אחר שבו הייתי יכול לכתוב דברים שאני לא שש שאנשים המכירים אותי יידעו - אבל בקושי יש לי זמן לנהל בלוג אחד, אז שניים?

seymore butts

New member
שאלון כלבבי

כמה בלוגים יש לך?
שניים. האם אתה מחבר בניהם או מעדיף שהקוראים לא ידעו על הקשר בניהם?
אין ממש חיבור ביניהם למעט הכללת "עולמו של סימור" בקוביית הבלוגים של הבלוג השני. יש מספר מצומצם של אנשים שיודעים גם על הבלוג השני, שאינו למבוגרים בלבד. אני לא מרבה לכתוב בו, ועושה זאת רק כשקורה משהו שצורם או כואב לי במיוחד. האם כולם בפלטפורמה של תפוז?
yes !!!! למה אתה צריך יותר מבלוג אחד? או, אם יש לך רק אחד למה זה?
לפעמים בא לי לכתוב על נושאים שאינם מתקשרים לסדר היום של "עולמו של סימור", ורציתי גם להרגיש איך זה לקבל בחירת העורך. ב"עולמו של סימור" הסיכוי שזה יקרה נמוך. למי שרוצה, תנו קישורים לכל הבלוגים שלכם
הנה קישור לבלוג "עולמו של סימור" אזהרה: הבלוג מיועד לקוראים איכותיים ואינטליגנטיים שמסוגלים להתנתק מדעות קדומות וסטיגמות ושגילם מעל 18 בלבד !!!!

חדשוטק

New member
טוב, אני לא יודע מה לענות

לי יש 2 בלוגים בתפוז; אחד אישי (העליון בחתימה), ואחד נישתי (התחתון בחתימה, ששמו ושיוכו לניק הזה). חוץ מזה יש לי 2 בלוגים באנגלית, שכל אחד מהם עודכן 3 פעמים והעדכון האחרון והמשותף לשניהם, ב-13 בינואר 2009, היתה רשומת תעמולה בעד המלחמה בעזה שהיה חשוב לי לפמפם בכל מקום שיכולתי. מאז לא עידכנתי את אף אחד מהבלוגים דוברי-הלעז שלי - פשוט אין לי זמן, אני עסוק 24/7 בבלוג הטכנולוגיה... ואגב - לעולם לא אכתוב בעילום שם. אני חושב שמי שלא מוכן לקחת אחריות על מה שהוא כותב ברשת עדיף שלא יפרסם (אבל אל תתווכחו איתי, אני יודע שאני בדעת יחיד וזהו).

suki da yo

New member
תלוי מה כותבים, לא?

כשכותבים על דברים אישיים, קל יותר ללהבין חוסר רצון להחשף, לא?

חדשוטק

New member
נכון חלקית

לדעתי עצם הכתיבה באינטרנט במקום ביומן מעידה על איזשהוא רצון להיחשף, ולהיחשף בעילום-שם זה אוקסימורון רציני. מי שכותב דברים אישיים יכל גם לכתוב אותם בפנקס-רשימות או בוורד, כפי שאני הייתי עושה לפני שהמציאו את הבלוגים...

suki da yo

New member
ועדיין המון אנשים עושים את זה

אז כנראה שלהחשף בעילום שם הוא לא אוקסימורון לדיי הרבה אנשים....

אחד, אני רוצה שיהיה בו הכל

זאת אני ואף על פי שאני נמנעת מלפרסם דברים מסויימים בשל כך זה לא יגרום לי לפתוח אחד נוסף כי אז אצטרך לשבת כל היום ולהתעסק בזה...

דנטל

New member
יששששששששששששש שאלון

כמה בלוגים יש לך? 3. האם אתה מחבר ביניהם או מעדיף שהקוראים לא ידעו על הקשר ביניהם? הקשר ידוע. האם כולם בפלטפורמה של תפוז? כן. למה אתה צריך יותר מבלוג אחד? או, אם יש לך רק אחד למה זה? אין שום סיבה שגולשים שמנויים על הבלוג דנטל, כי מענין אותם לקרוא חומר למבוגרים בלבד, יקבלו באותו בלוג מידע על ההיסטוריה של בתי תל אביב בו עוסק הבלוג שלי בניק dantel, ולהפך. אותו כנ"ל לגבי הבלוג דיטי. הוא, אמנם, בלוג כללי ולא נישתי כמותם, ולכן יכול היה, בעצם, לכלול את הפוסטים שלהם, אבל ממש לא רואה סיבה לעשות סמטוחה (לידיעת הקורא פנומן) ממשהו שיש לו סדר מאוד הגיוני בנושאים שאין ביניהם קשר וקהל היעד שלהם לא זהה. למי שרוצה, תנו קישורים לכל הבלוגים שלכם: אין לי כח.

ע נ נ ת

New member
בלוג אחד

ונישתי מאד... אין לי זמן ליותר מאחד, ואני לא מרגישה צורך לכתוב על דברים אחרים שיופרדו מהבלוג הזה. הקישור - בחתימה שלי

למעלה