רעיון

The Cat Woman

New member
../images/Emo221.gif רעיון ../images/Emo221.gif

אם כולנו אוהבים נייטוויש (דהה!) וכולנו גם מן הסתם אוהבים להקות רוק/ מטאל/ אלטרנטיב אחרות- למה שלא נעשה מעין "מפגשים" כאלה- במקומות שיש בהם מוזיקה טובה? זת'ומרת... נעשה ביום רביעי איזה שרשור לאן אנחנו יוצאים בסופ"ש ואז אפשר פשוט כולם לצאת לאותו מקום, גם להינות עם חברים ומהמוזיקה וגם להכיר אחד את השני... אני מבטיחה שבפעם הבאה שאני הולכת למוסד אני אקרא לכם לבוא איתי
טוב? מסתבר שהיחצן של יום חמישי איתי בבסיס... אז יהיו אחל'ה הנחות וצ'ופרים!

אני עוד בטראומה מהמוסד

מהערב להקות צעירות שכביכול היה אמור להיות מטאל והכל כמעט היה אימו פאנק :p

The Cat Woman

New member
בעעע לא להתקרב לשם כשיש דברים

כאלה!!! רק לליין האלטרנטיבי ביום חמישי...

The Cat Woman

New member
אכן....

ולכן אם אני הולכת אז רק כל מי ש18+ יוכלו להיכנס כי יש שם אלכוהול חופשי... אבל אפשר ללכת לעוד איזה מליון מקומות שגם אחרים יוכלו להיכנס אליהם. יש מלא הופעות נחמדות של להקות מקומיות למשל...

Amir Noy

New member
כה

גם אני חושב ככה.. או שלפחות ככה מישהי שהיתה אמרה לי..P:

Blade Of Fire

New member
סבבה אבל לאן?

המוסד, כמו שידוע, הוא 18+ והרוב פה מתחת ל18... הליין בדאנג'ן.... ובכן, טכנית הוא 18+ אבל מעולם לא בדקו שם תעודות זהות... הדבר היחיד שנשאר זה הופעות... או ללכת לליין כלשהו של אלקטרו (בין אם דארק רבולושן או לליין בסאבליין)...

The Cat Woman

New member
אני מאמינה שיש בת"א המון מקומות

שמציעים בילויים גם לגילאים קטנים יותר... צריך רק לחפש טוב טוב

Blade Of Fire

New member
למטאל ורוק?

מעולם לא נתקלתי (וחיפשתי הרבה) אבל היי-אני בעד.. בהצלחה בחיפושים

The Cat Woman

New member
מממ... קצת קשה לי

כי אני לא בת 18 ומטה... אני אפילו שנתיים יותר... |זקנה-עם-רגל-אחת-בקבר| אבל שמעתי על כמה פאבים באיזור יפו. לא יודעת בקשר להגבלת גיל. יותר קל לשאול פשוט את החבר'ה הקטנים פה- לאן אתם יוצאים בשישי?

Blade Of Fire

New member
מדברת על הגוזניק?

לא מתאים במיוחד... מה אנשים יזמינו שם? קולה? וכולם צריכים להראות לפחות בסביבות ה18 כדי שנכנס כולם... את מדברת על פורום שטווח הגילאים פה הוא בין 15 ל21 וזו קבוצה בעייתית להכנס איתה לכל מיני מקומות לא רק בגלל גילאים אלא בגלל תקציב ומיקום.

danduuu

New member
אתה מודע לכך שביום הולדת שלי אתה

יוצא איתי ועם קשת למוסד נכון? אז אם לא, אתה יודע עכשיו

danduuu

New member
רעיון טוב, אבל הבעיה היא לא רק

הגילאים, אלא המיקום גם של כל אחד בארץ. אני למשל מאיזור חיפה, ככה שלא תמיד יש לי כסף להגיע לת"א ורוב המסיבות הטובות הן שם. יש פה גם אנשים מהדרום ומירושלים יש פה המון, וזה לא תמיד קל להגיע לכל מקום =/ אם אני יודעת שיש לי כסף ואני יכולה לנסוע, אין לי בעיה לבוא לכל מקום כי לא תמיד יש לי חברות שבאות איתי וזה יהיה נחמד להיות עם אנשים מפה

למעלה