רעיון

The Cat Woman

New member
המיקום זה ממש לא בעיה

אין לי בעיה שיבואו לישון אצלי וניסע ביחד, זה גם יותר נחמד לסוע כמה חבר'ה מאשר לבד באוטו עד ת"א. אני גרה באשקלון- זה לא רחוק שנות אור אבל בכל-זאת לא כיף לסוע חצי שעה לבד. ההצעה שלי באה בעקבות הודעה שראיתי כאן על הדנג'ן- ונזכרתי שלפעמים גם אני מאוד רוצה לצאת למקומות מסוימים אבל בגלל שאין לי חברים זורמים או שאלה שכן זורמים לא אוהבים את המוזיקה שאני שומעת, אני מפספסת הרבה הנאות קטנות בחיים. יש לי ידיד טוב אחד שאני תמיד יוצאת איתו לכל מני הופעות והכל... אבל גם הוא בצבא ולא תמיד יכול וגם אני מבאסת אותו לפעמים כי אני לא יכולה... אז במקום שנהיה תלויים באחרים אפשרי ואפילו רצוי שנכיר ביננו כי אני בטוחה שנהנה יותר אם נהיה קבוצת אנשים שיש לה מכנה משותף. הגילאים אם כבר זה בהחלט בעייתי אבל כמו שאמרתי, תמיד יש הופעות או דברים עצמאיים שאפשר לעשות ביחד ולא בהכרח מחייבים הגבלת גיל.

Super Alonit

New member
רעיון נחמד,

אני פשוט לא ממש יכולה לדמיין אותו יוצא לפועל, בעיקר בגלל הסיבות שכבר העלו לפני. אני בת 16 ולכן המקומות שאני יכולה לצאת אליהם מוגבלים, ולא נלך לאיזה מקום מסריח, אז אין לי מושג מה אפשר לעשות.

blacknwhite

New member
רעיון חביב, אבל בעייתי מבחינתי

אני לא סתם מתחת ל18- אני 14. 14 זה ממש צעיר. הכי רחוק שיצאתי בערב יום שישי זה לסינמה סיטי עם חברה (ואני גרה 10 דקות נסיעה) וגם אז זה היה תלוי בהורים וכאלה. אני לא ממש רואה את עצמי מסתובבת בהופעות מטאל עם אנשים שאני לא מכירה במקומות שאני לא מכירה. לא יודעת... נראה לי, אהמ, בעייתי... וגם אני לא יודעת מה ההורים שלי יאמרו בעניין. אני ילדה טובה, אין מה לעשות. בעיקרון נשמע נחמד, אבל נורא בעייתי בשבילי.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif לגיל שלך זה אכן בעייתי

גם ההורים שלי בחיים לא היו בעד דבר שכזה בגיל הזה... מבינה אותך.

danduuu

New member
אבל באמצע שבוע אתה לא יכול לצאת?

או שגם אי אפשר? =/

ש נ י1

New member
גם מבחינתי זה בעייתי

לברות שלי לא יבואו איתי למקומות בסגנון הזה וללכת לשם עם אנשים שאני בכלל לא מכירה זה קצת מוזר.......:/

Super Alonit

New member
כן, כנ"ל לגביי.

לפי מה שהבנתי היה מפגש אבל לא הייתי אז עדיין בפורום וזה יהיה מוזר ללכת לשם כשאני לא מכירה אף אחד, בלי להחשיב את העובדה שבטח לא ירשו לי מהסיבה הזו. :X

Kezia

New member
אני בעד ^^

היום אני אהיה במוסד. אשמח להתקל שם במישהו ממכם..

למעלה