תודה!! עזר מאוד
phoenix force Member 25/8/08 #5 לדעתי.. בעונת שידורים של יס לאביב/קיץ שנה הבאה.. ככה זה כל עונה אצלם..XD
י יוובלי New member 25/8/08 #6 אני בדקתייי ביס מקס שלי, בין העונה השנייה לשלישית יש הפרש של בערך 3 חודשים .
phoenix force Member 26/8/08 #8 נו?! אבל עדיין היא עלתה בעונה השידורים של האביב/קיץ.. תבדקי מתי 2.01 שודר בארץ ומתי 3.01.. ותגלי שזה בסביבות אותו הזמן..
נו?! אבל עדיין היא עלתה בעונה השידורים של האביב/קיץ.. תבדקי מתי 2.01 שודר בארץ ומתי 3.01.. ותגלי שזה בסביבות אותו הזמן..
י יוובלי New member 26/8/08 #10 אני רק אומרת שלדעתי, העונה הרביעית בערך תגיע עוד 4 חודשים גג, כי עד שיס יקנו אותה, ויתרגמו אותה ...... מחקתי את כל הפרקים של העונה השנייה, יש לי רק את הפרק האחרון והשאר זה העונה השלישית כבר אז אני לא יכולה לבדוק,
אני רק אומרת שלדעתי, העונה הרביעית בערך תגיע עוד 4 חודשים גג, כי עד שיס יקנו אותה, ויתרגמו אותה ...... מחקתי את כל הפרקים של העונה השנייה, יש לי רק את הפרק האחרון והשאר זה העונה השלישית כבר אז אני לא יכולה לבדוק,
D darklighter New member 25/8/08 #7 יש, מתחילה בארה"ב ב18 לספטמבר../images/Emo190.gif לא יודעת מתי ביס...
D darklighter New member 28/8/08 #16 ../images/Emo221.gifשאלות קטנות והודעות מפוזרות../images/Emo190.gif נהיה פה בלאגן.... ותעשו לי טובה- שרשור תמונות חדש רק פעם ב3-4 ימים! אם יש כבר בעמוד אז תשרשרו אליו... הודעות אחרות פשוט טובעות פה.
../images/Emo221.gifשאלות קטנות והודעות מפוזרות../images/Emo190.gif נהיה פה בלאגן.... ותעשו לי טובה- שרשור תמונות חדש רק פעם ב3-4 ימים! אם יש כבר בעמוד אז תשרשרו אליו... הודעות אחרות פשוט טובעות פה.