שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo221.gif שירי השבוע../images/Emo221.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
שיר השבוע לא של MCR
אלבום השבוע
ספר השבוע
עיצבון השבוע
תמונת השבוע
שבוע טוב

yaelrs

New member
עונהה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Honey...
שיר השבוע לא של MCR? אממ Radiohead- Street Spirit
אלבום השבוע? Radiohead- The Bends
ספר השבוע? אמממ How I Live Now, ספר לבוק רפורט..
עיצבון השבוע? חברות שלי..

MyMystery

New member
Hey! sup?! ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Demolition lovers שיר השבוע לא של MCR? Dream theater- take me as I am The Used- blue and yellow Mudvayne - Happy אלבום השבוע? in love and death ספר השבוע?המגדל האפל-סטיבן קינג:} עיצבון השבוע?כולם חולים, לעזאזל!! תמונת השבוע?אתם מכירים את הציורים בדם שיש בבלוגים? אז בואו נגיד, היה לי משעמם XDDDDDDDDDDDD

mor p2

New member
:)

שיר השבוע של MCR שלכם? Vampires Will Never Hurt You שיר השבוע לא של Fall Out Boy - Sugar We're Going Down?MCR אלבום השבוע FALL OUT BOY- "From Under The Cork Tree" ספר השבוע -אין עיצבון השבוע-אממ גם אין תמונת השבוע :של קולד פלי

שלי../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: the jetset life is gonna kill you שיר השבוע לא של him-poison girlMCR אלבום השבועhim- dark light ספר השבוע אממ מיכוון שאני בספרות מורחב אמרו לנו לקרוא את "מיי פירסט סוני" משעמם!!! עיצבון השבוע ההורים!!!!!!! תמונת השבוע כנסו לאתר שלי עידכנתי ואני עוד מעדכנת!!!

m i c k e y 15

New member
רררר דאגיי../images/Emo99.gif

מהו שיר השבוע של MCR שלכם
helena
מהו שיר השבוע לא שלMCR שלכם
mcfly-i wanna hold you sod-wear me down mcfly-i'll be ok New Found Glory-Truth Of My Youth
מהו אלבום השבוע שלכם
son of dork
ספר השבוע
איןן
עיצבון השבוע
מבחניםםם תמונהההה
שולטיםם...
ואני חייבת נעליים כאלההה עם המשבצותת

l u d

New member
עונה ^^

אני יצטט ת'מורה שלי לשל"ח כי "זה מאורע מדהים!" או במילים אחרות: פעם ראשונה שאני מגיבה באותו היום ולא בדיליי של ארבע-חמש ימים -_-" שיר השבוע של MCR שלכם- demolition lovers שיר השבוע לא של MCR- guns n' roses-knocking on heavens door guns n' roses-live and let die velvet revolver-you got no right velvet revolver-illegal1 song velvet revolver-dirty little things אלבום השבוע- guns n' roses-appetite for destruction ספר השבוע- תמונתו של דוריאן גריי עיצבון השבוע- יום שלישי -_-" תמונת השבוע-

GUILTY

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם - give em hell kid
שיר השבוע לא של MCR - בית הבובות של בית הבובות
אלבום השבוע - Panic! At The Disco - A Fever You Cant Sweat Out
ספר השבוע - אין
עיצבון השבוע - אמממ
תמונת השבוע -

EnchantedS

New member
שלי../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: Vampires שיר השבוע לא של MCR: Avenged sevenfold- Blinded in chains אלבום השבוע: אין ספר השבוע: גם אין הממ עיצבון השבוע: חברה טובה שלי התחילה צבא. ונקרע לי מיתר בגיטרה ואני לא יודעת להחליף וצריכה לחכות עד לשיעור ביום שני..... תמונת השבוע:

walking suicide

New member
שלי ../images/Emo103.gif ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR שלכם ? to the end שיר השבוע לא של MCR idiot pilot-to buy a gun אלבום השבוע של PANIC! at the disco ספר השבוע? אין עיצבון השבוע? מחנכת התקשרה לאמא שלי... תמונת השבוע--------->

kati666

New member
MOI ../images/Emo23.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: למען האמת לא שמעתי הרבה השבוע אבל Jack The Rippe
שיר השבוע לא של MCR: I Write Sinds Not Tragedies של פניקה בדיסקו. וגם Son of Dork - Ticket outta Loserville
אלבום השבוע:
ספר השבוע:אוח,שחכתי אבל קראתי כמה פרקים מהסיפור של הנערה הנרקומנית.מעולה.
עיצבון השבוע: לא חסר D-:

Love Bem

New member
זאת לא זאתי שכול החברים שלה

מתו מסמים ואבא שלה היה מרביץ לה? עם כן זה ספר פשוט מדהים!!!

מישל דפ

New member
שלי

שיר השבוע של MCR שלכם? shut up and play שיר השבוע לא של MCR? ליסנינג של יוזד אלבום השבוע? ספר השבוע? אין לאב אנד דאת' של יוזד עיצבון השבוע? גיליתי שילדה שהייתה איתי בכיתה מתה מסרטן הדם בוודאות תמונת השבוע?אין לי כוח

קרניjack

New member
../images/Emo221.gif ני

שיר השבוע של MCR שלכם? bury me in black שיר השבוע לא של MCR - muse- time is running out אלבום השבוע- muse absulotion ספר השבוע וויטלי שטרייכר- איש הזאב
ספר מעולה! עיצבון השבוע? מבחנים
צינון קל
תמונת השבוע

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifMe../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
Helena שיר השבוע לא של MCR
System Of A Down - Old School Hollywood אלבום השבוע
Three Cheers For The Sweet Revange (נחשו של מי...) ספר השבוע
רודף העפיפונים עיצבון השבוע
בצפר