שירי השבוע

Sweet Revenge

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: Vampires Wil never hurt you שיר השבוע לא של: Panic! At The Disco- I Write Sinds Not Tragedies ספר השבוע: בדיוק סיימתי את מבצר דיגיטלי.. מומלץ ביותר!! עיצבון השבוע: ממ..
תמונת השבוע: כי תרמתי דם השבוע..

Shusha Chan

New member
בדיליי ענקי ../images/Emo122.gif

שיר של MCR - הממ... give em hell kid. הוא פשוט מעולה. שיר לא של MCR - הו! יש המון! אבל בעיקרון כולם שירי פתיחה/סיום של אנימות. אז מה אם זה ביפנית? זה שירים גאוניים! ^^; אלבום השבוע - אין. ספר השבוע - אני לא קוראת ספרים כמעט בכלל אבל הספר האחרון שקראתי ואהבתי היה "לונאריס - הכניסה לעיר האסורה". תמונת השבוע ~~> בליץ' *-*

שלי..בדילאיי...

שיר השבוע של MCR שלי:סקייליינס אנד טורנסטיילס.
שיר השבוע לא של MCR: she's a rebel-green day i write sins not tragedies-P!ATD
אלבום השבוע:I BROUGHT YOU MY BULLETS YOU BROUGHT ME YOUR LOVE
ספר השבוע:לא דעת...
אין מספיק מקום...אבל אחד ממש מעצבן:המורה שלי אמרה שTHE USED ו MCR עושים לה כאב ראש...
תמונת השבוע----------->>>>>>

EnchantedS

New member
למה לעזאזל המורה שלך מכירה אותם?...

כן, יש לי חברה שאמרה את זה גם. אבל, חפיף, היא יודעת שהיא תשמע את זה בכל זאת. (אוקיי, עד שהיא הלכה לצבא לפחות): )

yaelrs

New member
אעעע../images/Emo192.gif

נאממ עשיתי אורל פרסנטיישן על MCR ואממ המורה שלי לאנגלית דיי ירדה עליהם.. ואיכשהוא דיברנו בכיתה והתגלגלנו לנושא של מוות, ואמרתי משהו על זה שלג'רארד יש אובססיה למוות והיא התחילה לתחקר אותי על זה ואמרה שאנ'לא צריכה לשמוע את זה וכזה כל הזמן גילגלה את העיניים.. זה היה כל כך מעצבן!!

love mcr

New member
מה?! חחח

איך המורה שלך בכלל מכירה אותם!?!? חחח...איך הייתי רוצהQ!!! המורה שלי לאנגלית?!!? .ח.חח.. רק היא

yaelrs

New member
היא הייתה ממש רעהה../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif

אמרתי שג'רארד צייר את התמונות בדיסק ואז הראיתי להם והיא כזה הסתכלה על הציור של האישה המתה ואמרה 'aww how lovely' וגם כשאמרתי שהם עברו לחברת תקליטים גדולה אז היא אמרה משהוא על זה שהם סלאווטס

yaelrs

New member
נו.. אמרתי../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

עשיתי עליהם אורל פרסנטיישן..

קרניjack

New member
אה ולפי זה היא שפטה אותם?

חח חשבתי שהיא שמעה את המוזיקה שלהם....נו במ'ת:p

yaelrs

New member
כן, אמממ

היה לי תדיסק, אז אחרי שסיימתי לדבר אז היא אמרה לי להשמיע לכיתה, אז שמתי את הלנה, ואחרי זה היא אמרה לי שהיא דווקא אהבה את השיר..
יש לי מורה מוזרה..

EnchantedS

New member
אין לו אובססיבה למוות!

אז הוא כותב על זה.... מידי פעם
חח... אבל לכתוב על מוות זה הכי קל, לא? מעניין מה המורה שלי (לשעבר) הייתה עושה חח... יש לה חוש הומור וזה... ובמיוחד בגלל זה היא הייתה יורדת עליהם חח...

למעלה