עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif
שיר השבוע של MCR שלכם: Vampires Wil never hurt you שיר השבוע לא של: Panic! At The Disco- I Write Sinds Not Tragedies ספר השבוע: בדיוק סיימתי את מבצר דיגיטלי.. מומלץ ביותר!! עיצבון השבוע: ממ..
שיר של MCR - הממ... give em hell kid. הוא פשוט מעולה. שיר לא של MCR - הו! יש המון! אבל בעיקרון כולם שירי פתיחה/סיום של אנימות. אז מה אם זה ביפנית? זה שירים גאוניים! ^^; אלבום השבוע - אין. ספר השבוע - אני לא קוראת ספרים כמעט בכלל אבל הספר האחרון שקראתי ואהבתי היה "לונאריס - הכניסה לעיר האסורה". תמונת השבוע ~~> בליץ' *-*
נאממ עשיתי אורל פרסנטיישן על MCR ואממ המורה שלי לאנגלית דיי ירדה עליהם.. ואיכשהוא דיברנו בכיתה והתגלגלנו לנושא של מוות, ואמרתי משהו על זה שלג'רארד יש אובססיה למוות והיא התחילה לתחקר אותי על זה ואמרה שאנ'לא צריכה לשמוע את זה וכזה כל הזמן גילגלה את העיניים.. זה היה כל כך מעצבן!!
היא הייתה ממש רעהה../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif
אמרתי שג'רארד צייר את התמונות בדיסק ואז הראיתי להם והיא כזה הסתכלה על הציור של האישה המתה ואמרה 'aww how lovely' וגם כשאמרתי שהם עברו לחברת תקליטים גדולה אז היא אמרה משהוא על זה שהם סלאווטס