שירשור מפגש קסומי!

The Cat Woman

New member
../images/Emo20.gifטוווווווווב אזזזזזז ../images/Emo20.gif

שמחה שנהניתם, מצטערת שלא הגעתי בסוף... גם להופעה של סער =\ (אגב- מישהו היה? איך היא הייתה?) בסה"כ היה לי יום חמישי ממש מעפן- סידורים מסריחים כאלה ובלאגן בעבודה וכל מני פוי. בלאט. אני מקווה שלמפגש הבא אצליח להגיע. רק חבל לי שכמה אנשים שכן רציתי לראות לא יהיו

danduuu

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*|סרטוןןןןןןןןן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש לי רק אחד שהצלחתי להעלות ליוטוב כי השניים גדולים מדי [אין לי מושג איך צילמתי כל אחד דקה ומשהו גג בכוונה כדי שיהיו מספיק קטנים ליוטוב
] http://www.youtube.com/watch?v=YHwJMCxoP9s באחד מהשתיים האחרים יש תיעוד של אלונה בועטת בליאור וזה נראה ממש כואב

תודה על הסרטון../images/Emo24.gif

וגם על כל התמונות את ממש מותק
ומוזר שהקובץ גדול מדי... זה אף פעם לא קרה לי.. כמה MB הם?

Super Alonit

New member
גאוני! תעלי את הסרטון שאני בועטת בו!../images/Emo6.gif

והסרטון הזה כזה קסומי! הוא מזכיר לי את המפגש (מן הסתם). אוך, אני כ"כ מתגעגעת אליכם.

פאק, השרשור מפגש תופס יותר מחצי מעמוד הפורום,

לא פלא שהמחשב הזה מת. קשה קצת להגיב פה, אז אני רק אגיד שנשמע שנהניתם :) מקווה לבוא גם למפגש הבא. תמונות נהדרות, גם של דנה וגם של מיכל, יש פה אנשים כל כך יפים.

Itay Simons

New member
אפשר לעשות גם במחשב..

עשיתי שאחרי 30 תגובות השרשור מצטמצם וכתוב לידו כמה תגובות יש
זה יותר נוח...

ליד השם שלך והמסרים, בשורה הכתומה ההיא,

יש "אופן הצפיה". "הסתרת תגובות" אומר שכל התגובות נטענות בעמוד הראשי של הפורום אבל לא מוצגות. (הדף נורא כבד) "הסתרת שרשור, החל מתגובה #" אומר שברגע שהשרשור הגיע למספר תגובות מסוים אז ניתן להגיע אליו רק בעמוד נפרד, ואז צופים בכל שרשור בנפרד. (דף לא כבד בכלל) בתקווה שתראי את זה

למעלה