שרשור הצגת יצירות שאינן ריטושים

Nienna17

New member
../images/Emo221.gifשרשור הצגת יצירות שאינן ריטושים../images/Emo221.gif

אז ברור שלא כולנו פה מתעסקים רק בריטושי תמונות. היצר אומנותי שבנו בא לידי ביטוי לא רק בריטושים אלא גם בעיצובים גרפים למיניהם: לוגואים, עיצוב סטייל מגזין (
), רקע למפורסם שעשיתם וכו', ציורים שלכם ועוד. מכיוון שזהו השרשור הראשון מסוג כזה בפורום החדש דנדש שלנו אז אין שום סיבה לא להעלות משהו שעשיתם לפני מליון שנה
. אם יש לכם המון יצירות, אל תעלו את כולן בבת אחת, חכו לשרשורים הבאים
, אבל תעלו כמה שבא לכם כמובן. ובכלל, סקר ראשון וחדש: במה אתם מתעסקים מבחינה אומנותית חוץ מריטושי תמונות? (אז עלה סקר חדש וראשון
)

just טלוש

New member
../images/Emo13.gifסיפורי../images/Emo3.gif

אז ככה. כמה מכם יודעים שאני במגמת אומנות ועיצוב,ובואו נגיד מאז שנכנסתי למגמה הזו אני בעננים.... מרגישה כל כך טוב שם,וכל כך כיף לי שם....פשוט פלנטה אחרת.לגמרי,קשה כל כך להסביר... יש שם אווירה חמה כל כך ואני מתה על שני המורים שלי לציור ולעיצוב...
בכל אופן אני יכולה לדבר כאן רבות על המגמה שלי וזה, אבל אני אספר קצת על עצמי. מגיל 6 בערך ציירתי נשים בבגדים. כל פעם עיצוב אחר... ואף פעם לא הבנתי מה אני עושה. אבל בתור ילדה,תמיד הייתי מציירת ותמיד הייתה לי תשוקה עזה לציור ,פיסול ,אומנות בכלל. לקראת גיל 10 הבנתי שמה שאני עושה זה עיצוב אופנה.והתחלתי להתעניין בזה יותר ויותר ויותר מכל החלום שלי היה להיות מעצבת אופנה...[וגם הייתי תופרת והמשכתי כרגיל מאז גיל 8 בערך עד היום לצייר סקיצות של בגדים] מאז שנכנסתי למגמה החלום שלי קצת השתנה,והתפתח לנושאים אחרים אבל אני משאירה את העתיד לבחור לי את המקצוע. אני רק בטוחה ורוצה להאמין שאני אעסוק בעיצוב יום אחד:) עיצוב אופנה/פנים/המוצר/אדריכלות...כל אלה מושכים אותי במיוחד
כרגע על המחשב יש לי רק סקיצות שלי מכל השנים האחרונות
עבודות עיצוב וציור אחרות יש לי רק אחת[מה לעשות,שביתה..
] אני אעלה לכאן כמה סקיצות... ותגידו מה דעתכם:) כשנחזור ללימודים יהיו לי הרבה הרבה פרוייקטים בעיצוב ובאדריכלות ובציור ובגרפיקה להראות לכם.

just טלוש

New member
3

ציור שקראתי לו השטן לובשת פראדה
כי צבעתי אותו באדום שטני כזה
בפוטושופ,אבל סתם נסיון לא טוב אז העלתי את המקור

Nienna17

New member
אוייי אני זוכרת את הציור הזה

היה לנו אתגר איתו או משהו בקומונה

just טלוש

New member
ואוו.

אפשר להגיד שהחסרתי פעימה....... זה אחד הדברים היפים ביותר שיצא לי לראות,ועוד עשית זאת על ציור שלי...בכלל,הכבוד מתעצם אליך! מדהים,מדהים מדהים מדהים אפשר להגיד זאת כל כך הרבה.... רק משהו קטן,תפסיק לא להעריך את עצמך. "גם אני לא משהו בצביעה" זה משפט שפשוט לא תואם אליך,לא מתקשר! תפסיק! כל הכבוד,אני עדיין המומה....

NLO

New member
אני מסמיק פה עד מוות...תודה על כל המחמאות ../images/Emo9.gif

NLO

New member
אבל את צבעת מעולה, חבל, אפשר רק לקלקל...

just טלוש

New member
וזהו,

אני משאירה עוד קצת כדי שיהיה מה להראות לכם בשרשורים הבאים:) את הפרוייקט שציירתי את סבא שלי ז"ל העלתי כבר,אבל מי שרוצה אני אעלה שוב....[זה היה הפרוייקט הראשון במגמה.וזכיתי בו אגבD:]

Cinderella14

New member
כן, תעלי

כי אני לא הייתי בפורום אז.. ממש אהבתי את הציורים, תשקלי ללמוד גם עיצוב אפנה

just טלוש

New member
אני בינתיים אוהבת הכל:)

תמיד חלמתי להיות מעצבת אופנה וללמוד את זה בשנקר,אבל עכשיו אני גם נתקלת בעיצוב פנים,עיצוב המוצר.... נראה מה העתיד יביא לי
אני אעלה למטה,שניה:)

למעלה