בהחלט צודקת
אני לא מצטערת לרגע שעברתי מאמנות בגלל שבזכות זה נרשמתי לתיאטרון וכל כך ניהנתי חוויה שדרך אגב גם העלתה לי את הבטחון העצמי פלאים וזה גם משו שאף אחד לא האמין שאני מסוגלת לו כי הייתי כל כך שקטה, אנשים תמיד היו אמרים לי שהם בחיים לא שמעו אותי מדברת- ונחשי מה? עשיתי את זה והפתעתי את כולם [גם לעצמי הייתי צריכה להוכיח את זה, אמרתי לאנשים שאני מסוגלת אבל לא יכולתי להיות בטוחה עד שלא עשיתי את זה] מאוד חבל אבל שלא יכולתי לחוות את זה וגם ללמוד אמנות, אז זה היה מושלם כשחברה שלי עשתה את הפרוייקט גמר שלה באמנות כל כך שמחתי לעזור לה כל הזמן והייתי רוצה לעשות פרוייקט משל עצמי- על כל רעיון שהיה לה היינו עושים דיון של שעה חבל שמאוחר מידי חשבתי על זה שהייתי צריכה להרשם בשביל לעשות פרוייקט באמנות מחוץ למגמה ואז הייתי יכולה לעשות גם פרוייקט באמנות וגם לשחק בהפקה של תיאטרון של סוף שנה בכל מקרה צילום ועריכה יותר מושכים אותי היום מאשר ציור וגם משום מה יש לי יותר בטחון בתחום הזה לשחק זו אהבתי הגדולה אבל זה לא עולם בשבילי כי זה הימור גדול להכנס לעולם הזה, אני מעדיפה ללכת על בטוח [משו שלא תמיד אופייני לי אבל בקטע הזה כן] אגב גם ריציתי ללכת למגמת פסיכולוגיה [איזה כיף לך שאת בפסיכולוגיה! זה ממש מעניין אותי..], אבל אמנות, תיאטרון ופסיכולוגיה היו באותה "רכבת" [אותם שעות, היה צריך לבחור בין שלושתם] אז הלכתי על אמנות [שהוחלפה בתיאטרון............] שלושת הדברים שרציתי היו ברכבת אחת ולא היה לי שום דבר שרציתי ברכבת השניה==>> איזה מזל נאחס!??!... הלכתי לספרות וכל ה3 שנים הייתי בביאוס שלא הלכתי לקולנוע :/ חפרתי, הא?....