שרשור הצגת יצירות שאינן ריטושים

just טלוש

New member
ממש ממש אהבתי:) תעבדי עליה עוד קצת

ותראי לנו את התוצר המוגמר
יש פוטנציאל לחלוטין

just טלוש

New member
תצלילי את החולצה,ועוד קצת את השיער,וגם

תצלילי את הקשת שעל השיער...ואולי גם תוסיפי עוד גוונים בהירים לפנים וזה..:)

just טלוש

New member
לבקשת מישהי מיוחדת../images/Emo8.gif

אני אעלה את הפרוייקט הראשון שלי באומנות. הראשון ראשון. לא למדנו כלום,והמורה פשוט אמרה לנו "תציירו איך שאתם יודעים". לא למדנו שום טכניקה והפרוייקט הראשון היה סוג של רושם ראשוני. קיבלתי על הפרוייקט הזה 97,הציון הכי גבוה בכיתה,ועדיין,זה פשוט לא נקלט לי..... הייתי בעננים באותו היום. והמורה,המורה המדהימה הזו,כמה שהיא החמיאה לי כל אותם שיעורים שהייתי עובדת על הפרוייקט...!!מדהימה. הסיפור שלי כנראה היה מרגש..טוב,אפשר להבין. באותו היום שסיפרתי את הסיפור התחלתי לפרוץ בבכי וכולם בכו איתי ביחד..[ואחרי זה המורה שלי לקחה אותי ודיברה איתי
] אני לא אפרט ממש,אבל אגיד שזה היה סיפור עצוב. הסיפור העצוב על סבא שלי ז"ל... החלטתי לעשות את הפרוייקט עליו- והנה הוא.[התמונות יצאו נוראיות מבחינת תצלום,והפרופורציות של הציור התעוותו לגמרי בגלל שזו מצלמת פלאפון גרועה,אך כשתהיה לי מצלמה דיגיטלית חדשה אני אצלם שוב.]

just טלוש

New member
ושכחתי,את הציור צילמתי לפני שסיימתי אותו

לגמרי. חלו עליו שינויים רבים לאחר הצילום,נו טוב... אני אצלם לכם שוב מתישהו:)

כבר החמאתי לך עליו..

אבל אני אחמיא שוב!, לא פלא שקיבלת ציון כזה, זה לא רק ציור רואים שיש משהו מעבר, שהעברת את הרגשות שלך דרך הציור המקסים הזה, גם מבחינה חיצונית השיר זוכה לציון הגבוה מכולם! פשוט מקסים אין מילים! עלי והצליחי

Cinderella14

New member
וואו

את מציירת מדהים!!!! גם אני בכיתה י נרשמתי למגמת אומנות ופשוט מהשוק הראשון נבהלתי ועברתי לתיאטרון [שזה גם ככה מה שרציתי מההתחלה] אני אוהבת לצייר אבל פשוט הסתכלתי על בנות כמוך שאמרו להם לצייר וישר הייתה להם מוזה ובאו עם ידע בציור [לא מקצועי, אבל הסתכלתי על איך שהן מציירות ופשוט הרגשתי שאי אפשר ללמד את זה ואני לא אוכל ללמוד] לא האמנתי בעצמי, זו אני של כיתה י והיום עדיין יש לי קצת את הבעיה הזאת בקיצור אני מעריכה אותך על זה, זה היה הפרוייקט הראשון ובאמת אפשר להגיד שהצלחת בו רואים שציור זה משו שנולדת איתו

just טלוש

New member
../images/Emo23.gifריגשת...

לדעתי לא היית צריכה להפסיק להאמין בעצמך לרגע,זה בדיוק מה שכולנו עובדים עליו... המורה שלנו גם למדה פסיכולוגיה,והיא מעבירה לנו את הבטחון והעוצמה שיש בה כדי שנאמץ אותה אלינו... משום מה,כל האמנים די חסרי בטחון,רובם. וגם אני,אופקורס... אבל המורה הזו תשנה לי את החיים...היא שינתה לכל כך הרבה מחזורים.וכולם מתאהבים בה מחדש..אין עליה
. היא גם מחדירה בנו את המנטרה לא לחשוב על איך שאחרים מציירים כי בעיני אנשים אחדים זה יראה מקסים ובעיני אחרים זה יראה זוועה. כל אומנות היא יפה,גם אומנות לא יפה,היא יפה. וכאן אני מפסיקה לחפור שוב אבל רוצה להאמין שאי פעם תגלי בך שוב את הניצוץ והפעם עם הרבה אמונה בעצמך
תדוה רבה על המחמאות!

Cinderella14

New member
בהחלט צודקת

אני לא מצטערת לרגע שעברתי מאמנות בגלל שבזכות זה נרשמתי לתיאטרון וכל כך ניהנתי חוויה שדרך אגב גם העלתה לי את הבטחון העצמי פלאים וזה גם משו שאף אחד לא האמין שאני מסוגלת לו כי הייתי כל כך שקטה, אנשים תמיד היו אמרים לי שהם בחיים לא שמעו אותי מדברת- ונחשי מה? עשיתי את זה והפתעתי את כולם [גם לעצמי הייתי צריכה להוכיח את זה, אמרתי לאנשים שאני מסוגלת אבל לא יכולתי להיות בטוחה עד שלא עשיתי את זה] מאוד חבל אבל שלא יכולתי לחוות את זה וגם ללמוד אמנות, אז זה היה מושלם כשחברה שלי עשתה את הפרוייקט גמר שלה באמנות כל כך שמחתי לעזור לה כל הזמן והייתי רוצה לעשות פרוייקט משל עצמי- על כל רעיון שהיה לה היינו עושים דיון של שעה חבל שמאוחר מידי חשבתי על זה שהייתי צריכה להרשם בשביל לעשות פרוייקט באמנות מחוץ למגמה ואז הייתי יכולה לעשות גם פרוייקט באמנות וגם לשחק בהפקה של תיאטרון של סוף שנה בכל מקרה צילום ועריכה יותר מושכים אותי היום מאשר ציור וגם משום מה יש לי יותר בטחון בתחום הזה לשחק זו אהבתי הגדולה אבל זה לא עולם בשבילי כי זה הימור גדול להכנס לעולם הזה, אני מעדיפה ללכת על בטוח [משו שלא תמיד אופייני לי אבל בקטע הזה כן] אגב גם ריציתי ללכת למגמת פסיכולוגיה [איזה כיף לך שאת בפסיכולוגיה! זה ממש מעניין אותי..], אבל אמנות, תיאטרון ופסיכולוגיה היו באותה "רכבת" [אותם שעות, היה צריך לבחור בין שלושתם] אז הלכתי על אמנות [שהוחלפה בתיאטרון............] שלושת הדברים שרציתי היו ברכבת אחת ולא היה לי שום דבר שרציתי ברכבת השניה==>> איזה מזל נאחס!??!... הלכתי לספרות וכל ה3 שנים הייתי בביאוס שלא הלכתי לקולנוע :/ חפרתי, הא?....

just טלוש

New member
לאלאלא אני לא בפסיכו,

המורה שלי לאומנות למדה פסיכולוגיה ודרך שיעורי אומנות היא גם מדברת איתנו והכל:) השיחות איתה זה מדהים..היא גורמת לכולם להפתח ולגעת גם בדברים הכואבים. אין ילד אחד אצלנו בכיתה שלא בכה..

Cinderella14

New member
וואי נשמע ממש כיף

בטח הכיתת אמנות שלכם ממש מגובשת כזאתי....... לא נראה לי שאצלנו בבצפר יש מורה כזאתי, לפחות לא זכור לי שהיה איזה שיעור שכולם התחילו לבכות...

just טלוש

New member
כן לא זוכרת אם אמרתי כבר,אבל

מרגיש ממש ממש שונה מלימודים רגילים.אפילו סתם לימודי אומנות..שונה לגמרי מזה. אנחנו מרגישים שונה וכל כך נהנים..כמו משפחה אחת גדולה. אני לא מרגישה שאני הולכת לבי"ס.. תודה

למעלה