למה אני לא ישן בשעות כאלה?
שיר השבוע מmtv2: Panic at the Disco - Nine in the Afternoon (סינגל ענק, מחכה לאלבום) The Pigeon Detectives - I'm Not Sorry Elbow - Grounds for Devorce (עדיין מחפש גירסא מוצלחת שלו
) The Futureheads - The Beginning of the Twist (גם של זה
) Joe Lean and The Jing Jang Jong - Lonely Buoy Editors - Push Your Head Towards the Air (כושיל אדיטורס. הם באמת לא יכולים לפספס עם שום סינגל שהם מוציאים) Mark Ronson feat. Alex Greenwald - Just (והקליפ של זה גאוני) Fightstar - Floods Lykke Li - Little Bit (חמוווווווד)
שיר השבוע לא מmtv2: Sons and Daughters - Killer (חידוש לשיר של אדמסקי עם סיל מתחילת שנות ה-90, ביצוע שולט) Rev Theory - Light it Up Patrick Wolf - Wind in the Wires (גם בערוץ בשעות לא הגיוניות, אז הוא יופיע תחת הקטגוריה הזו) Ladytron - Destroy Everything You Touch (גם זה) Those Dancing Days - Hitten (את זה אני יכול להישבע שתפסתי פעם אצל GONZO LOVES). The Ting Tings - Great DJ (גם את זה, וזה שיר מוי כיף) Sol Seppy - Slo Fuzz (טכנית זה גם בערוץ, אבל לא בזמנים שמישהו מכם יצליח לתפוס אי פעם
) Sia - Breath Me (שיר שהוצאתי השבוע מהבוידעם, הוא בכלל מ-2005, אבל שמעתי חלק ממנו באיזה פרומו בטלוויזיה וזה גרם לי לשמוע אותו שוב אחרי איזה שנתיים שלא נגעתי בו. הוא נחרש ברמות היסטריות ונזכרתי עד כמה אהבתי אותו וכמה שהוא חיזק אותי בזמנים קקה). New Young Pony Club - Tight Fit Patrick Watson - The Graet Escape (
אל תפספסו את פטריק ווטסון, באמאשכם. נסו לשמוע את השיר הזה לפחות. אני נמס ממנו). Red Blood Shoes - כל האלבום, כי זה פשוט פריקין הדבר הכי גאוני ששמעתי השנה (ואני עומד מאחורי המילים האלה, זה כל כך טוב פשוט. הוא עוד בכלל לא יצא למכירה, אבל תודות לפלאי האינטרנט נחמד לי).
להקת השבוע: RBS, בקלות. אלופי העולם. אני כל כך קונה את האלבום. Saliva גם, כי פתאום התחשק לי לשלוף את האלבום האחרון שלהם ולתת בו שמיעה ונחמד לי איתו בפלייליסט. גם חרשתי קצת פו השבוע.
קליפ השבוע: Red Blood Shoes - You Bring Me Down, וזה גם בערך השיר הכי טוב בעולם (אחרי מוטפ, להירגע, אני שומר אמונים למואיז הקטן
). אה, גם הקליפ של רונסון עם לילי אלן ל-Oh My God של הקייזרים, כי לילי אלן כוסית גם בתור דמות מצויירת. Nude של רדיוהד, כי הוא בהילוך איטי ות'ום יורק בהילוך איטי זה מצחיק. We Are Rockstars של ?DIOYY, כי סוף סוף יצא קליפ והוא מגניב, וכי אני מת על השיר.
דיסק השבוע: הפתעה! RBS, באיזכור השלישי שלהם בהודעה הזו
, עם האלבום המולטי ענק - Box of Secrets, גשו נא להשיג לעצמכם עותק לא חוקי במיידי (עד שהוא יוצא למכירה כמובן). גם Blood Stained Love Story של סלייבה שכבר ציינתי, Fantastic Playroom של NYPC, והראשון של הפו פייטרס, כי הוא פשוט פאקינג מעולה גם בשמיעה המיליון.
הפתעת השבוע: ה-Viewty החדש של LG יצא בסלקום והוא עולה כלום כסף! אז אני רץ לי מחר (היום) לשדרג את הסוני אריקסון הכוסון שלי.
ביאוס השבוע: וואו. קודם כל הבעלים של החנות שעבדתי בה בקניון הכניס מנהלת משמרת זונת על שגדולה ממני בשנה ועשתה לי פוזות של מפקדת בטירונות. מה זה אל תשב גם כשאין לקוחות? שתלך תמות. התפטרתי.
חוץ מזה הגשתי 3 הצעות עבודה למשרות של תחקירן ועוזר הפקה בערוץ 10 ולרשת. מרשת חזרו אליי ואמרו לי שאני מוזמן לבוא לעבוד בצילומים הבאים של השעשעון החדש של גורי "תוצאות האמת" בתור עוזר הפקה, אבל בפעם הראשונה אני נאלץ לעבוד ללא תשלום בשביל לתפוס את ההעניין של העבודה ולקבל שכר רק בצילומים הבאים אם הם יחליטו שאני טוב, AKA, בוא תעבוד אצלנו בחינם ליום שלם, תלך הביתה בלי לקבל כסף ולא נקרא לך לצילומים הבאים. תודה, לא תודה. מערוץ 10 עוד לא קיבלתי תשובה.
אה, וביום שני יש לי שיעור בקורס ברדיו ת"א ולא תירגלתי פריקין קרוס בין שירים באולפן, כי לא היה לי דקה זמן ואני סביר להניח שאהיה היחיד מבין כל 13 משתתפי הקורס שיגיע בלי דיסק שהוא תרגל. I ARE SUX.
תמונת השבוע: פסנתר כנף שצונח על גיא זוארץ באמצע הסו קולד ג'ונגל בסו קולד קאריביים (רמת השרון גג), ומוחץ אותו למוות. מה, זה לא קרה עדיין?
טוב, נחזיק אצבעות.
סרט השבוע: בטח שלא קלוברפילד.
סדרת השבוע: קצת היאבקות, לא שום דבר רציני.
ערוץ השבוע: לא ראיתי השבוע טלוויזיה, אבל M2 היה פתוח בין לבין.
ספר השבוע: לוח דרושים.
ציטוט השבוע: "אל תשלב ידיים, אני לא מרשה, זה סוגר את העבודה!" - נאמר על ידי הזונה שבגללה התפטרתי ממלכת האופל של בובות הפרווה. חבל שאמא שלה לא שילבה את רגליים לפני 23 שנים.
שיהיה שבוע מגניב לכולם.