שרשור שבועי

גם הפסיקו לשדר בביביסי פריים.\:

נקווה שעוד מעט יחזירו את זה. לי אישית יש את כל הפרקים על המחשב..

lestatgirl

New member
בוקררר

למה לעזאזל ישנתי רק 4 שעות? שיר השבוע מmtv2:לא ממש ראיתי אז נגיד שאלביס? שיר השבוע לא מmtv2:לוס ליבס של ברייט אייז להקת השבוע:ברייט אייז? קליפ השבוע:הקליפ החדש של סרג' דיי מטריד.. דיסק השבוע:דיגיטל אש ולטינג אוף דה האפינס הפתעת השבוע:אה..לא יודע? שהפסקתי לראות טלויזיה חוצמאבודים וחברים? שירדתי 5 קילו בחודש בלי לשים לב? ביאוס השבוע:שאני עוד שבועיים מתגייסת? O_O ובא לי למות מזה? תמונת השבוע:*צונזרה* סרט השבוע:מולאן רוז' סדרת השבוע:אבודים ומהדורה מוגבלת ערוץ השבוע:ביפ ספר השבוע:ספר הטאו ציטוט השבוע:וואו יש המון. כאילו המון אתם לא מבינים..

האודי הו

שיר השבוע מmtv2: Toothpaste Kisses שיר השבוע לא מmtv2: Staind - Outside 10Years - Wasteland Abingdon Boys School - Howling Abingdon Boys School - Nephilim One Republic - Stop And Stare One Republic - Prodigal Afromania - Minna no Peace Akeboshi - Wind Jack's Mannequin - Dark Blue Submersed - Hollow להקת השבוע: Abingdon Boys School One Republic קליפ השבוע: Abingdon Boys School - Nephilim דיסק השבוע: הפתעת השבוע: מישהו מהשכבה של חברים שלי התאבד ביאוס השבוע: מחר לחזור שוב ללשכת גיוס תמונת השבוע: מצחיק אותי כל פעם מחדש סרט השבוע: ג'ונו (אלן פייג' מלכה!) סדרת השבוע: נארוטו,ועוד כמה אנימות שאפחד לא מכיר ערוץ השבוע: לא ממש ראיתי טלויזיה ספר השבוע: ווליום 22 של בליץ' ופרק 80 של פול מטאל אלכימיסט ציטוט השבוע: "תשבעי לי בנדר"

oshriti123

New member
באיחור קטן..

שיר השבוע מmtv2: Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire Biffy Clyro - Who's Got A Match והחדש של פאניק אם הוא הגיע כבר.. שיר השבוע לא מmtv2: Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven ועוד כל מיני שירים של ונילה סקיי. להקת השבוע: אוונג'ד, בולט, ונילה סקיי קליפ השבוע: Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire הסולן שלהם נורא חמוד. D: וגם אול מיי לייף של פו פייטרס כי הוא היה מקום ראשון במצעד של ה100 שירים הטובים של המאה ה-21 היום. לא יודעת אם מגיע לו מקום ראשון, אבל הוא נחמד מאוד.:) דיסק השבוע: Vanilla Sky - Changes והחדש של אוונג'ד. הפתעת השבוע: סתם משהו לא נחמד כ"כ,לא בא לי להתבאס. ביאוס השבוע: כנ"ל.. תמונת השבוע: אל תסתכלו עליי ככה. אני מושפעת מאח שלי.
זה מה שקורה כשעוזרים לו להקליד תרגום של ספר וכשהפרק נגמר הוא משאיר אותי במתח ואני צריכה ללכת לקרוא את ההמשך באנגלית (ולא להבין כלום).
סרט השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה שהתחלתי לראות ובינתיים ממש אהבתי. אני חושבת שזה הסרט הראשון שמבוסס על ספר שראיתי ואני לא חושבת שהוא הרס את הספר לגמריי.. לא מבינה למה הרבה אנשים אומרים שהוא גרוע. סדרת השבוע: נמלטים!!!!!!!!111 והשנים הטובות. ערוץ השבוע: VOD ספר השבוע: בורות של לואיס סצ'ר ודיו חיוור של הרלן קובן שממש ממש ממש אהבתי. ציטוט השבוע: אוי יש כ"כ המון ואף אחד מהם לא יצחיק אם אני אכתוב אותו כאן, כי זה תמיד ככה.

למעלה