באיחור קטן..
שיר השבוע מmtv2: Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire Biffy Clyro - Who's Got A Match והחדש של פאניק אם הוא הגיע כבר.. שיר השבוע לא מmtv2: Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven ועוד כל מיני שירים של ונילה סקיי. להקת השבוע: אוונג'ד, בולט, ונילה סקיי קליפ השבוע: Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire הסולן שלהם נורא חמוד. D: וגם אול מיי לייף של פו פייטרס כי הוא היה מקום ראשון במצעד של ה100 שירים הטובים של המאה ה-21 היום. לא יודעת אם מגיע לו מקום ראשון, אבל הוא נחמד מאוד.
דיסק השבוע: Vanilla Sky - Changes והחדש של אוונג'ד. הפתעת השבוע: סתם משהו לא נחמד כ"כ,לא בא לי להתבאס. ביאוס השבוע: כנ"ל.. תמונת השבוע: אל תסתכלו עליי ככה. אני מושפעת מאח שלי.
זה מה שקורה כשעוזרים לו להקליד תרגום של ספר וכשהפרק נגמר הוא משאיר אותי במתח ואני צריכה ללכת לקרוא את ההמשך באנגלית (ולא להבין כלום).
סרט השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה שהתחלתי לראות ובינתיים ממש אהבתי. אני חושבת שזה הסרט הראשון שמבוסס על ספר שראיתי ואני לא חושבת שהוא הרס את הספר לגמריי.. לא מבינה למה הרבה אנשים אומרים שהוא גרוע. סדרת השבוע: נמלטים!!!!!!!!111 והשנים הטובות. ערוץ השבוע: VOD ספר השבוע: בורות של לואיס סצ'ר ודיו חיוור של הרלן קובן שממש ממש ממש אהבתי. ציטוט השבוע: אוי יש כ"כ המון ואף אחד מהם לא יצחיק אם אני אכתוב אותו כאן, כי זה תמיד ככה.