BUBBLE WRAP עונה שניה פרק 3

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifBUBBLE WRAP עונה שניה פרק 3../images/Emo221.gif

שלום לכם!!
אני נוסעת היום לטיול של יומיים ולא אהיה במפגש :( אבל תפרסמו תמונות וספרו חוויות!! הנה הפרק ה-3 של הפאנפיק שלי מקווה שתאהבו
"דאגי!!!!!!!!" צעקתי. רצתי אליו וחיבקתי אותו, כמו שבחיים לא חיבקתי אף אחד. בכיתי, בכיתי את כל מה שרציתי לבכות כבר חודשים וחצי. בכיתי על דני , על החטאים שבצעתי כלפי עצמי, את הגעגועים לחברים ולמשפחה. את כל מה שסחבתי כל כך הרבה זמן..... גם הוא חיבק אותי, חיבוק אוהב ,מנחם. הוא גם בכה,הוא ניסה להסתיר את זה אבל הרגשתי את דמעותיו נופלות על כתפיי. "מה אתה עושה פה?" אמרתי לבסוף מאושרת,אך עצובה.עצובה מהידיע שאני לעולם לא אוכל לבוא איתו. "באתי לקחת אותך מכאן!" הוא כמעט צעק. פתאום על הדלת נשמעה דפיקה. זה היה בוריס. "אתה חייב ללכת!" אמרתי בבהילות. "לא בלעדיך עדי! את חייבת ללכת מכאן את לא יכולה להשאר פה יותר!" הוא משך בידי לכיוון החלון. "אני לא יכולה" התנגדתי לו. "הוא יהרוג את כל מי שיקר לי!! כולל אותך!!" שוב דפיקה והפעם נוספה לה הנעמה של בוריס שהודיעה שהזמן חרג במליוני שניות מהשעה המוקצבת. "תלך עכשיו! לא תקשיב לי דאגי!" אמרתי כשאשר פתח את פיו לדבר. "תקשיב לי זה מסוכן לי מדי עכשיו, תוך שבוע אני אוכל לסדר את הכל כך שאף אחד לא יפגע אך אתה חייב ללכת עכשיו!" וכן בדיוק כאשר דאגי סימן לי עם ראשו שהוא מוכן נכנס בוריס עם מחבט ביסבול. "אתה החוצה עכשיו! נגמר הזמן!" "בדיוק באתי לצאת! ותוריד ממני את הטלפיים המכוערות שלך!" ובמבט אחרון הוא הלך. "יותר מדי זמן!" אמר בוריס והחטיף לי סטירה. "זאת לא אשמתי!! ואתה אל תגע בי יא חתיכת מכוער שמן טיפש מפגר!" הוא הרים את ידו שוב בהזהרה ואמר "תרגיעי ג'ולי או שאת תכנסי ל'דרייב'!" הדרייב היה מזווה למטאטאים בגודל של ארון בגדים קטן. לשם הוכנסו הבנות שנענשו. ולא יצאו משם במשך שבוע בלי אוכל ,ומים קיבלו רק ביום השלישי. החלטתי שעדיף לא לעצבן אותו שבוע לפני הבריחה, אז קמתי והלכתי. נכנסתי לחדר שלי נעלתי את הדלת ומלפני עמדה ג'ניפר.

DoLi it is Me

New member
וואו וואאוו איזה פרק יפפה

כמה אנשים פתאוןם היא פוגשת
איזה חמוד דאג
אבל מסכנה
ולמה הפרק כ"כ קצררר???

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif הכיצד היא תברח?? חחחח

אווו ג'ניפר הביץ'...
. פרק מעולה כרגיל, מחכה לפרק הבא!

Lex 1

New member
אוו וכמובן ששחכתי להגיד..

שתהני בטיול שאליו את נוסעת!
הלוואי שאני הייתי יכולה לנסוע לטיול.. כלשהו..
.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיווו זה כזה מותח =0

פרק מדהים, אבל הוא קצר ;[

m o r 1 0 2

New member
פרק קצר../images/Emo10.gif אבל ממש מותח../images/Emo168.gif

חשבתי שזה יהיה דני
דוגע יותר טוב
חח מחכה להמשך וכמובן לבריחהה

McFly rullz

New member
קצרצר ביותר!אבל מ ה מ ם ! !

תהני לךךךך איפה שאתתת תהיי
נתגעגע ותחזרי מהר!!כדי שתשימי עוד פרקקק

The Psycho Girl

New member
המשך... למה זה כל כך קצר ?

זה כמו בגיבורים בידיוק כשצריך את ההמשך הפרק נגמר העם דורש המשך
כמה שיותר מהר נהדר כתמיד

Charley XD

New member
אהה לא איפה ההמשך ??!!!?

~ מחקהממשלהמשך!! ~ למה זה קצר?? חח חשבתי שזה יהיה דני ... וואי זה ממש יפה עוד בבקשה ...!!! בשבילי ?

butbut

New member
יאיי דאגי החמוד=]מחכה לפרק הבא=]]

שהיא תברחחחחחחחחח=]

למעלה