JuSt My LuCk
New member
../images/Emo221.gif bubble wrap פרק 15 ../images/Emo221.gif
הפרק
אני לא ממש אוהבת אותו אבל נו טוב
תהנו
(וסיון אני אומרת לך מראש
אני לא חולה בראש!!!
חחחחחחחחח ) "לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!" צווחתי ופתחתי עיניים ומצאתי את עצמי על ריצפת האוטובוס,התנשמתי במרץ מנסה להבין מה לעזאזל קרה. "דני?!" קראתי בקול ,"דני?!?!!" קראתי בקול חזק יותר. "עדי?!?! התעוררת?!" שמעתי את קולו של דני. "מה קרה?!" שאלתי בבהלה ,"את נרדמת..." הוא אמר בקול קצת ציני. "מה זאת אומרת נרדמתי?!מתי נרדמתי!??!" ,"אמממ אני חושב שנרדמת אחרי שסיפרת לי את כל הסיפור הזה עם ג'ניפר ומה עבר עליך בחודשיים האחרונים" הוא אמר ושם את ידו על הסנטר כאילו הוא חושב (כן כאילו כי הוא לא יודע לחשוב). "ומה עם האיש הזה?!" , "איזה איש?" , "זה שעובד בשרות החשאי!" ,"אההה.... לא אני לא יודע על מה את מדברת". "אתה אומר לי שהכל היה חלום?! האיש הזה? המים שהשפרצת עלי?!הפיצוץ??!?!" "אמממ טוב הכל היה חלום חוץ מהמים..."הוא אמר בבישנות , "אני בטעות שפכתי עליך קצת מים כשהאוטובוס עצר..." וכן ראיתי שכל הבגדים שלי ספוגים מים. נשמתי בהקלה,כל זה לא קרה. "עכשיו הגיע הזמן שלך לתת לי כמה תשובות" אמרתי בקול תקיף. "נו?" הוא אמר והסתבך כמה שניות עם הכיסא בשביל לשבת מולי. "למה היית עם ג'ניפר אחרי שנעלמתי?!,למה לא חיפשת אחרי?!,למה כולם פתאום חברים ממש טובים של ג'ניפר!?למה טום דאגי והארי שיקרו לי!?" את הכל אמרתי מאוד מהר. הסתכלתי בו בחשש ואז לאחר שהדברים נקלטו לו בראש הוא לקח נשימה והתחיל לדבר. "אחרי שנעלמת התחלתי לחפש אחריך,ג'ניפר אמרה לי שהחלטת לעזוב אותי אחרי שפגשת את האקס שלך בקניון, במשך שבועות הייתי שבור וכל היום הסתגרתי בבית. עד שג'נפר באה והוציאה אותי החוצה,היא לקחה אותי לבית קפה ושמה התחלנו לדבר,עליך...על מקפליי...עלי ועליה. בסופו של דבר התחלנו לצאת. הבנים לא ממש היו מאושרים מזה בהתחלה אבל היא הצליחה להתחבר אליהם בסופו של דבר.הם יצאו איתה יותר משאני הספקתי לצאת איתה. כל יום הם היו הולכים למקום חדש. הלהקה נהפכה לעדיפות שניה,עכשיו כשאני מסתכל לאחור אני מבין שבגלל ההשפעה של ג'ניפר התרחקנו אחד מהשני. אני לא יודע למה הם שיקרו לך את זה את צריכה לשאול אותם,אבל תזכרי שבכל זאת הם אלו שהוציאו אותך משם." הוא סיים לדבר,ואני....אני הייתי אמומה. הוא לא השתנה בכלל הוא עדין אותו הדני שאהבתי,שאני אוהבת. קפצתי עליו וחיבקתי אותו. למרות שכעסתי שהוא האמין לג'ניפר והכל. "איההההה!!!" הוא קרא אבל חייך וחיבק אותי בחזרה. אני לא יודעת כמה זמן נסענו ככה מחובקים אבל נהג אוטובוס קרא בקול עמוק "תחנה רביעית מנצ'סטר" אני ודני לקחנו את הדברים שלו וירדנו מהאוטובוס. "אז מה...את חוזרת עכשיו לישראל?" הוא אמר לי בקול עצוב. "אתה יודע מה...אני חושבת שאני אשאר פה עוד קצת. אף פעם לא הייתי במנצ'סטר" אמרתי בחיוך והתחלתי ללכת. הוא עמד לשניה במקום ואז הוא התחיל ללכת אחרי. "טוב אני חושב שאם אנחנו רוצים להשאר כאן אנחנו צריכים למצוא איזה אכסניה להשאר בה" הוא חייך וחיבק אותי ביד אחת. נכנסנו לאכסניה (יותר נכון מלון חמישה כוכבים) ושילמנו מאה פאנוד לחדר (יותר נכון אלף) השארנו את הדברים שלנו בחדר הקטן (יותר נכון הסוויטה הנישיאותית הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי-יותר נכון היחידה שראיתי בחיים שלי)ואז ירדנו ללובי.
הפרק