חחחחח תודה
S SweetLikePoynter New member 28/8/07 #12 just her luck XD איזה מזל.... ממש יפה! הצלחת להשאיר אותי במתח.. איזה חמוד דני!!
M McFly rullz New member 28/8/07 #13 אוו זה יפה יפה יפה יפה יפה!../images/Emo13.gif אחלה פרקייייייייייייייייייייייייייייייייים גם הפרק הקודםםם [לא נראלי שהגבתי להכל פשוט לא היה לי זמן וזה... כל הפיקים פה מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לבנות!
אוו זה יפה יפה יפה יפה יפה!../images/Emo13.gif אחלה פרקייייייייייייייייייייייייייייייייים גם הפרק הקודםםם [לא נראלי שהגבתי להכל פשוט לא היה לי זמן וזה... כל הפיקים פה מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לבנות!
M m o r 1 0 2 New member 28/8/07 #14 ידעתי זה רק חלום../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif פרק ממש טוב ממש מוכשרת אהבתי
ידעתי זה רק חלום../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif פרק ממש טוב ממש מוכשרת אהבתי
J JuSt My LuCk New member 29/8/07 #28 תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif
R rachel malasa New member 29/8/07 #30 יאא איזה פרק.. אני כזה עושה לעצמי בפרק הקודם"פיגוע לאאאאאאאאאאאאאאאאאא" ואז ראיתי שזה חלום.. ונרגעתי.. אחלה פרק..!
יאא איזה פרק.. אני כזה עושה לעצמי בפרק הקודם"פיגוע לאאאאאאאאאאאאאאאאאא" ואז ראיתי שזה חלום.. ונרגעתי.. אחלה פרק..!
L Lex 1 New member 1/9/07 #31 *מוחה את זיעת הלחץ מהפרק הקודם* שמחה שהכל היה חלום, תודה שהלחצת אותי. . חחח כמובן עוד פרק מדהים, תודה שסיפקת קצת תשובות אבל עדיין יש כמה שאלות שמנקרות במוחי ומקווה שיהיו עוד תשובות בפרקים הבאים.
*מוחה את זיעת הלחץ מהפרק הקודם* שמחה שהכל היה חלום, תודה שהלחצת אותי. . חחח כמובן עוד פרק מדהים, תודה שסיפקת קצת תשובות אבל עדיין יש כמה שאלות שמנקרות במוחי ומקווה שיהיו עוד תשובות בפרקים הבאים.
J JuSt My LuCk New member 1/9/07 #33 אווו סליחה ../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif ותודה :- ) יהיו תשובות אל תדאגי