Bubble wrap פרק 18+19

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifBubble wrap פרק 18+19 ../images/Emo221.gif

חחח כן 2 פרקים!!!! כי 1) שכחתי לשים ביום חמישי
וכי אנחנו בחופש!!!
ואני מקווה שלכולם יהיה חופש מדהים!!!
פרק 18 "מההה?" שאלתי בתימיה מקווה שהבנתי לא נכון "כן..את תגורי אצל סבא וסבתא"אישר אבא את דבריו "לא!"כבר אמרתי בתקיפות "עדי זה מה שהכי טוב בשבילך עכשיו!" אמא הצטרפה. "לאאאאאא!!!!!!!!!" אחרי ריב ארוך מלווה בצעקות אמי אמרה בכניע "טוב בואי ננסה להתפשר, תטוסי לחודש אחד אוקי? ואם לא תרצי להשאר שם נחזיר אותך לכאן בחזרה." "טובב..." הבנתי שזאתי הברירה היחידה שלי . וכן שבועיים אחרי התקרית,כשכבר יכולתי לדרוך על הרגליים נפרדתי מדני,טום,הארי ודאגי בשדה התעופה. לא בכיתי, לפחות לא לפניהם. במטוס כבר נשברתי. האישה שישבה לידי נראתה נורא לא נינחת. אחרי ארבע שעות התעוררתי בנחיתה בתל אביב. ביציאה חיכו לי סבא וסבתא שחיבקו ונישקו אותי. כמובן שנירדמתי מייד ברגע שנכנסתי לאוטו. "ששש תהיי בשקט!" שמעתי קול "נוו עינב מה את עושה?!" "אני מנסה לסדר את זה!" "אבל את תעירי אותה!" "אני לא!" "אולי תשתקו שתייכן" פתחתי עיניים והבטתי בפרצופייהם של דנית ,בר ועינב. "סליחה עדי..." מלמלו בר ועינב. "שמענו שחזרת!" אמרה דנית בנימה קצת מאשימה "למה לא אמרת לנו שאת חוזרת?!" "קרו כל כך הרבה דברים ששכחתי להתקשר" אמרתי בכנות "טוב אז עכשיו שאת פה....מה את רוצה לעשות?"שאלה בר "אממ...לא יודעת... תגידו אין לכם עכשיו בית ספר?!" דנית בר ועינב החליפו מבטים מחייכים אחת עם השניה ואז עינב אמרה "כן אבל את יותר חשובה!" "וגם רצינו תירוץ לצאת מבית ספר"הוספיה בר "חחח נחמדות שכמותכם" אחרי זה נסענו לבית ספר והגענו בדיוק בשעה של שעור מתמטיקה. נכנסתי לכיתה שבה הייתי אמורה ללמוד וכולם קיבלו את פניי בשמחה. אני חייכתי , כמה שלא הרגשתי שמחה חייכתי. לא הפסקתי לחשוב עליו , על זה שבטח ג'ניפר מתעלקת עליו עכשיו. שהיא גוררת אותו אליה. לא יכולתי להאמין שהיא ניצחה ככה. "אז מה עדי. איך הסתדרת בסוף עם דני?" שאלה בר כשישבנו בפיצה ציגי. "אהה היה מעולה עד לנשף" עניתי בעייפות. "מה קרה בנשף?" "סתם נפלה עלי מנורה ומחצה לי את הרגליים ואת הבטן" "איך נפלה עלייך מנורה?" שאלה עינב בקול קצת ציני. "סיפור ארוך" אמרתי , לא היה לי את הכוח לחזור להכל שוב פעם ,לחזור למחשבות שלי אליו. לא מספיק שכל לילה אני נמצאת במאבק ביני לבין התת מודע שלי שבכוח מכניס אותו לחלומות שלי. "עדי!" צעקה עינב "מה?!" "תראי!" היא אמרה והצביעה לכיוון הטלוויזיה שהייתה תלויה אצל ציגי. הסתכלתי כלא מאמינה. הנה הקליפ הראשון שלהם! הם נראים כל כך טוב. הוא נראה כל כך טוב. פרק 19 אחר הצהריים החלטתי להתקשר אליהם , אחרי אלפי שיחות שסיננתי. *הטלפון מצלצל* "הלו?" "היי טום! מה שלומך?!" "עדי?! הייי!!! אנחנו בסדר!" הוא אמר בקול קצת לחוץ ומצונן. "ראיתי את הקליפ שלכם היום!" "אהה כן?! הוא לא יצא משהו,אני לא מאמין על מה שלבשתי בו..." "הוא יצא מדהים! וכל בגד שתלבש עדיף על השמלה החומה עם הפסים הצהובים" צחקתי. "חחח כנראה שכן" "אז מה שלום דני?" אמרתי כאילו בסתמיות "הוא......הוא בסדר" אמר טום בנימה מיסתורית. שמעתי ברקע קולות "היי טום עם מי אתה מדבר" שמעתי את דאגי אומר "זאת עדי" "עדי?! תן לי לדבר איתה!" "הלו!" "היי דאגי!!!" "היי עדי! תקשיבי את חייבת לחזור לפה! ומהר! את לא מבינה מה הולך פה! הוא מת מגעגועים אליך!" שמעתי את דני ממלמל משהו ברקע , הלב שלי קפץ ואז "הלו?" "דני?" "היי עדי! מה שלומך?" יכולתי להרגיש שמשהו לא בסדר "אני בסדר מה קרה?" "כלום" הוא אמר ככה שהבנתי שמשהו באמת קרה "דני מה היא עשתה?" אמרתי כשחשבתי על הדברים הנוראיים שג'ניפר יכולה לעשות לדני. הוא אמר "אל תדאגי לנו, נתראה בקרוב מת עליך ביי" 'נתראה בקרוב?' חשבתי , 'למה הוא מתכוון'

lilosh1212

New member
מדהים../images/Emo99.gif

את כותבת מהמם
איך את יכולה לחשוב על כ"כ הרבה סיבוכים בעלילה??? אני בחיים לא הייתי מצליחה

JuSt My LuCk

New member
חחח תודה!! ../images/Emo24.gif

ממממ אני פשוט כותבת את מה שאני חושבת באותו הרגע חח :) תתחילי לכתוב ותראי שזה יבוא לך

Lex 1

New member
אעאעע!!@#@# ג'יזס איזה מתחח!1!! ../images/Emo12.gif

חחח אני לא עומדת בזה..
שוב 2 פרקים מעולים.. אני כל כך אוהבת את הפיק שלך..
נהנתי מאוד מחכה לפרק הבא

m o r 1 0 2

New member
יאוו איזה מתח../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

פרקים קצרים אבל לונורא נהניתי לקרואא
אהבתיי

M C F L Y 1

New member
../images/Emo2.gif מדהייםם !!

אניי לא יעמווד במתחח ההזהה ! את כותבבת מדההייםם

just Kaya

New member
הוווו. הוא יבוא לבקר! [:

נכון?! נכון נכון נכון?!?!?!? D::::::: עאעאעאעעא. הוא חייב! חסר לו שלא!
אהבתייי. [:

just Kaya

New member
הוווו. הוא יבוא לבקר! [:

נכון?! נכון נכון נכון?!?!?!? D::::::: עאעאעאעעא. הוא חייב! חסר לו שלא!
אהבתייי. [:

DoLi it is Me

New member
אעאעאאאאעע יוואו

אלו הפרקי םשהכיי אהבתתיתייייי דייי איזה יפה

למעלה