JuSt My LuCk
New member
../images/Emo221.gifBUBBLE WRAP פרק 19 ../images/Emo221.gif
אוקי אל תהרגו אותי באמת אין לכם מה (טוב נו אולי יש XD ) אבל פשוט אני נסעתי לשבוע ומשהו ולא היו לי את הפרקים על המחשב ולא יכולתי לפרסם
אני מקווה שאתן סולחות לי כי נשארו רק עוד 4 פרקים עד לסוף
ומתחילים לקבל כבר תשובות!!! חעחעחע טוב אז אני שמה את הפרק מהפעם הקודמת+הפרק של היום כדי שלא תשכחו
תהנו
פרק 18 אני ודני החלפנו מבטים חוששים כאשר האישה קמה ונשקה להארי על הלחי. הוא כנראה לא שם לב אלינו,עדין. "חשבון בבקשה" שמעתי את דני אומר בכעס לכיוון המלצר החמוד. באותו רגע מבטו של הארי זע במהירות אלינו , הוא הסתכל ,מבוהל,חושש לא יודע מה לעשות עם עצמו. הסתכלתי עליו ביאוש,בעצב הוא החזיר לי מבט הוא עשה צעד כאילו לעברי אבל דני משך אותי ביד,חזק וגרר אותי אחריו. יצאנו מהמסעדה מבוהלים ומופתעים. "מ..ממ...מה זה אמור להביע!??!?" צעק דני וחבט בעץ שעמד לו לידינו "בן ****!!!!" הוא קילל אחרי שהוא הבין שהעץ לא עשוי מקלקר. עמדתי והסתכלתי עליו,לא יכולתי להגיד דבר,לא ידעתי מה להגיד. החברים שחשבתי שיש לי בגדו בי כל כך הרבה פעמים כבר,על מי לסמוך?אין על מי..... דמעות ירדו מעיניי מחיתי אותם במהריות לפני שדני ישים לב. אבל הוא שם לב,הוא בא וחיבק אותי,חיבוק חזק,אוהב. הסכר נפרץ והדמעות זלגו בהמוניהם על כתפייו של דני. שמעתי דלת נטרקת הסתובבתי וראיתי את הארי יוצא במהירות,הוא התעסק בכפתורים בפלאפון,כאילו הוא שולח הודעה למישהו. הוא שם לב אלינו ורץ במהירות לעברינו,דני עדין לא שם לב אליו. "זה לא מה שאתם חושבים!" הוא אמר לנו במהירות ורק אז דני שם לב אליו. "מה שתגיד אחי..."הוא אמר לו בחוסר אמון והסתובב בכוונה ללכת. "אל תלכו!" הוא צעק אך דני לא הקשיב לו ושוב גרר אותי אחריו, "בבקשה!" דני נעמד במקום אבל עדין לא הסתובב אליו, "תנו לי להסביר...." הארי התחנן. "טוב" אני אמרתי הפעם , "נילך לפארק" קפצתי על ההזדמנות לקבל כמה תשובות, "כן כן אני מבטיח!!!" הם אמר במהירות נחוש להסביר את עצמו. הלכנו כרבע שעה לפארק, דני היה נחוש לא להסתכל על הארי,או עלי. הוא הלך במהירות כמה שיותר רחוק מאיתנו. אחריו אני הלכתי, מזווית העין ראיתי את הארי מתעסק בפלאפון שלו,קיוויתי שהוא לא עושה את מה שאני חושבת שהוא עושה. נכנסנו לפארק וישבנו על הדשא, בתחילה אף אחד לא דיבר,ישבנו דוממים הסתכלנו כל הזמן אחד על השני מחכים שמישהו יתחיל לדבר. "נו?" אמר דני להארי בקול תקיף, "נו מה?" אמר הארי בנאיביות. "תתחיל להסביר" דני ירה בזעם. פרק 19 הארי הסתכל על דני המום,הוא לא היה רגיל לקבל יחס כזה ממנו. "אההה...." הוא מלמל , "אהאהאהאה! תפסיק למלמל כבר ותתחיל להסביר לנו לעזאזל מה את עושה עם אשת השר?!" "דני.. זה... זה לא כל כך פשוט...זה סיפור ארוך" "אז תספר לנו אותו!" אמר דני בזעם, פחדתי לראות אותו ככה כל כך זועם כל כך... אחר. "טוב... אז הכל התחיל לפני שנה בערך,אתה זוכר בשנה האחרונה שלנו בבית ספר,לפני שנהיינו מפורסמים וכל זה?, אז אתה זוכר שהלכנו למועדון הזה "מילשיק וניל"? , התחלתי לרקוד שמה עם בחורות,הרגשתי הכי כלי בעולם! ולפתע הרגשתי ידיים נאחזור בכתפיים שלי הסתובבתי במהירות,עמדה מלפני אישה,פניה מכוסים בברדס. שאלתי אותה מיהי, היא לא ענתה רק הנידה בראשה ונתנה לי כרטיס עם מספר טלפון. שכחתי מהכרטיס הזה,לא התקשרתי אליה כמובן. ואז עדי הגיעה לכיתה, אני אומר את זה כי זה חשוב דני אל תסתכל עלי ככה" הוא אמר את זה כי דני הסתכל עליו בהבעה מוזרה שכנראה רק הארי מבין. "ואז עדי הגיעה לכיתה,נהינו חברים טובים כולנו. חוץ מג'ניפר. אתה זוכר את התרגיל שהיא עשתה לך?.... טוב זה לא קשור כרגע לעניין שלנו. אוקי ואז יום אחד אני מקבל שיחת טלפון, אשת השר רוצה לפגוש אותי. לא הבנתי למה, לא הבנתי מאיפה היא מכירה אותי, חשבתי אולי היא שמעה אותנו מנגנים איפה שהו אבל לא יכולתי לחשוב איפה. אז התלבשתי כולי מצוחצח ומתוקתק ונכנסתי ללימוזינה שהיא סידרה בשבילי, הגענו לאחוזה ענקית,לבנה , נראית כמעט כאילו הוציאו אותה מאיזה ספר אגדות. בחוץ כל העצים היו בצורות מיוחדות , דשא נמתח ונמתח על השטח הענק, פרחים פוזרו בכל צידי השביל. יצאתי מהלימוזינה ודרכתי על אבני החצץ שפוזרו על השביל, זה קצת כאב כי אתה יודע... סנדלים דקים כאלה...." "רגע?! הלכת לפגוש את אשת השר עם סנדלים?!" אמר דני והתחיל להתפרץ בצחוק "מה חשבת לעצמך!?!?!?" "אתה רוצה לשמוע את הסיפור או לא?!" אמר הארי מעוצבן "כן,כן!" השתנק דני עדין נתקף בגלי צחוק באים והולכים. "טוב אז נכנסתי לאחוזה שהייתה מרשימה מפנים לא פחות מבחוץ,אפילו יותר. אשת השר חיכתה לי יושבת על אחת מהספות. היא הייתה מהממת,אתה יודע שיש לי חולשה לבלונדיניות...." הוא שקע לרגע בזכרונות, "האם האם" סימנתי לו להמשיך. "אהה אוקי בקיצור ישבתי לידה,היא סיפרה לי שהיא נוסעת לברצלונה בסוף שבוע ושאלה אם אני רוצה להצתרף. חשבתי אולי זה בשביל הלהקה... לא יודע פשוט הסכמתי לבוא, ואז מהרגע שכף הרגל שלי דרכה בחדר במלון היא התחילה להתנפל עלי אתה יודע התחילה לנשק אותי, עצרתי אותה,שאלתי אותה מה לעזאזל היא עושה. היא סיפרה לי שהיא שונאת את בעלה שהיא מחפשת מישהו אחר מהצד. לא רציתי בהתחלה ,כמובן שלא רציתי. ואז היא התחילה לאיים עלי. היא אמרה שהיא תגיד לשר שהתחלתי איתה,היא אמרה שהיא תהרוס את הקריירה של הלהקה היא אמרה לי שהיא תהרוס אותך" "איך לעזאזל היא יכולה להרוס אותי?" שאלתי בבלבול. "ג'ניפר" הוא אמר בפשטות.
אוקי אל תהרגו אותי באמת אין לכם מה (טוב נו אולי יש XD ) אבל פשוט אני נסעתי לשבוע ומשהו ולא היו לי את הפרקים על המחשב ולא יכולתי לפרסם