בואאננההה ממש סרט מדע בדיוני מעורב עם סרט מתח מעורב עם סרט פעולה מעורב עם סרט איימה..מעורב עם סרט בורקסס..חח סתםם!! חחאללס עם הג'ניפרר הזאאתת..איזה מעצצבנתת הההייאא...!@#$%*&%^)K)O*)(P)_ בקיצורררר את כותבתת מגניבבב..אני לאהוב את זההה=]]]] אסורר שזה ייגמרררררררר! עוד כמה פרקים יש 2???!! את חייבת להמציא המששךךך..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תשובות! פיינלי! XDDD חעע ידעתי שהארי טום ודאגי לא כאלה רעים.. אממ ג'וליה זאת אשת הנשיא, או השר? חח ^^ וואי איך הכל כזה לא צפוי ושונה ממה שכולם חושבים שזה... ממש כמו עב"נ. (אני רוצה עב"נ. התגעגעתי.) יאאעעע אהבתי את הפרק
תשובות! פיינלי! XDDD חעע ידעתי שהארי טום ודאגי לא כאלה רעים.. אממ ג'וליה זאת אשת הנשיא, או השר? חח ^^ וואי איך הכל כזה לא צפוי ושונה ממה שכולם חושבים שזה... ממש כמו עב"נ. (אני רוצה עב"נ. התגעגעתי.) יאאעעע אהבתי את הפרק
תראי; את פאקינג סיימת את הפרק עם משפט לא גמוררררררררררררר!@#$%^)*&^%$ באמת; בדרך כלל אני לא מציקה לאנשים שיפרסמו אבל משפט לא גמור?!?!!? זה באמת מעבר למה שאנחנו יכולות><" זה אכזרי, פשוט אכזרי. וזהו עכשיו צריכים להיות לך רגשות אשם על מה שאת עושה לכול הפורום ואת צריכה לפרסם עוד פרק.