BUBBLE WRAP פרק 19

purple floyd

New member
לא נכון :O

הוא פילגש!המילה הזאת מצחיקה אותי D: פילגש. חה!! YY כולם שונאים את עדי D: אבל יש לי הרגשה מוזרה שהולך להיות סוף טוב... חתונה מישהו? סתםסתם P:

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif

איזה תפנית לא צפויה. תנקס על הפרק הנוסף, סופסוף קצת תשובות!
גוד וואן

m o r 1 0 2

New member
עדי,את מוכשרת ברמות קשות../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

פרק מדהיםם פשוט
וואו,את חשבת על הכל ולא פיספת שום פרט
פשוט מדהים
אהבתי

roni poynter

New member
הההההווליי שיטט..!!XDDD

בואאננההה ממש סרט מדע בדיוני מעורב עם סרט מתח מעורב עם סרט פעולה מעורב עם סרט איימה..מעורב עם סרט בורקסס..חח סתםם!! חחאללס עם הג'ניפרר הזאאתת..איזה מעצצבנתת הההייאא...!@#$%*&%^)K)O*)(P)_ בקיצורררר את כותבתת מגניבבב..אני לאהוב את זההה=]]]] אסורר שזה ייגמרררררררר! עוד כמה פרקים יש 2???!! את חייבת להמציא המששךךך..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yu vi

New member
OMJ!!!../images/Emo85.gif

הסיום מותח מידיי
נוווו אני לא עומדת בזה }:

just orr

New member
D:

תשובות! פיינלי! XDDD חעע ידעתי שהארי טום ודאגי לא כאלה רעים.. אממ ג'וליה זאת אשת הנשיא, או השר? חח ^^ וואי איך הכל כזה לא צפוי ושונה ממה שכולם חושבים שזה... ממש כמו עב"נ. (אני רוצה עב"נ. התגעגעתי.) יאאעעע אהבתי את הפרק

just orr

New member
D:

תשובות! פיינלי! XDDD חעע ידעתי שהארי טום ודאגי לא כאלה רעים.. אממ ג'וליה זאת אשת הנשיא, או השר? חח ^^ וואי איך הכל כזה לא צפוי ושונה ממה שכולם חושבים שזה... ממש כמו עב"נ. (אני רוצה עב"נ. התגעגעתי.) יאאעעע אהבתי את הפרק

Charley XD

New member
אאאאאאאה !!

מה הולך לך במוח ההזוי שלך ??? ולמה זה מצליח לך ?
אני אוהבת את זה !!!!!!!! לא רוצה שיגמר !

O0NoNi0O

New member
תשמעי באוי אני אסביר לך למה אני מנג'סת לך

תראי; את פאקינג סיימת את הפרק עם משפט לא גמוררררררררררררר!@#$%^)*&^%$ באמת; בדרך כלל אני לא מציקה לאנשים שיפרסמו אבל משפט לא גמור?!?!!? זה באמת מעבר למה שאנחנו יכולות><" זה אכזרי, פשוט אכזרי. וזהו עכשיו צריכים להיות לך רגשות אשם על מה שאת עושה לכול הפורום ואת צריכה לפרסם עוד פרק.

O0NoNi0O

New member
יא, ממש יפה!

אהבתי ממש~ נמנמ, אבל זה מוזר כאילו, הם לא יכולים להתלנונן עךל ג'ניפר וג'וליה במשטרה? על סחיטהושידול לזנות? ~אניחייבתלהפסיקלראותחוקוסודר~.

למעלה