JuSt My LuCk
New member
../images/Emo221.gifBubble wrap פרק 21 ../images/Emo221.gif
אני לי מצב רוח
אולי זה כי זה הפרק לפני אחרון של העונה היום XD אבל טוב נו הנה הפרק
תזכרו: פרק הזוי
אבל לא נורא XDDD חחח תהנו
פרק 21 על הבמה עמד ג'וש, לא האמנתי כמה פעמים הלב שלי יכול ליפול ביום אחד, התפלאתי שהוא עדין עובד. והנה היא...ג'ניפר ישבה בשולחן הכי קדמי. רציתי להרוג אותה. ובדיוק כשהתחלתי לצעוד לכיוונה כשפתאום ג'וש אמר "שלום לכולם! תקבלו בבקשה את מקפליי!" כמובן שכבר הספיקו להיות להם כמה מאות מעריצים בבית ספר שלי וכל המעריצות קיפצו להם וצעקו ורק אני התאבנתי במקום ולא יכולתי לזוז. "i'ts all about you,its all about you baby...." שמעתי את הקול של דני שר. נמסתי במקום ורצתי לבמה. ואז בלי שום הזהרה הרגשתי משיכה בשער. הסתובבתי ומולי עמדה ג'ניפר כשעל פניה מרוח חיוך שטני. "אוו לא את לא!" היא צעקה. נאבקתי בה ניסיתי להשתחרר, ניסיתי לתקוע בה צפורניים רק כמובן שקצצתי אותם אתמול! לא הבנתי איך דני לא שם לב לזה רק שאז ראיתי שאלו בכלל לא מקפליי. אלו הספורטאים שהיו איתי בבית ספר שאמרו שהם לא אוהבים שמתייחסים ככה לאנשים שלא מגיע להם, הם החזיקו גיטרות ועשו כאילו הם שרים עם הקלטה שהייתה לג'ניפר מהנשף כנראה. "בשביל מה עשית את כל זה?" שאלתי את ג'ניפר אחרי שבר ועינב הורידו אותה ממני. "אני לא צריכה לתת לך הסברים " היא ענתה בקול סתום. "בשביל מה עיצבת ככה את הקפיטריה? בשביל מה את רודפת אחרי ? את לא רואה שאני בישראל?! אני לא באנגליה!!! אני לא יכולה 'לעמוד בדרכך' יותר! "אני לא עיצבתי את הקפיטריה ככה! חשבתי שאולי את עשית את זה או משהו בשביל להנציח את הנשף או וואט אבר " הרמתי גבה ואמרתי "את לא מבינה עד כמה את פאטטית?" "אני אולי פאטטית אבל אני לא מתכוונת לוותר עליו בשביל חזירה כמוך!" "הייי!!!!!" אמר קול מאחורי. הסתכלתי בפניה של ג'ניפר שהפכו ללבנים כסיד.
אני לי מצב רוח