BUBBLE WRAP פרק 26

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifBUBBLE WRAP פרק 26../images/Emo221.gif

אוקי הפעם זאת ממש לא אשמתי! כל הפרקים שלי (של הסיפור חח XD) נעלמו והייתי צריכה לכתוב את הפרק הזה מההתחלה...=/ אוקי אז פרק 26 אחד לפני הסוף
, הפרק ממש קצר אני אומרת מראש אבל רק בגלל שהפרק הבאה הולך להיות ארוך חחח XD תהנו
"תגיד מה הבעיה שלך?" סיננתי לעבר דאגי "שמעי תקחי את זה בקלות תכף תראי איך היא מתעצבנת" אמר דאגי בשקט והמשיך לצחוק "שמישהו ישתיק את היצור הזה?!" צעקה ג'וליה והסתובבה עם הגב אלינו. "עדי...." נשמע קול בחדר. ג'ניפר קפאה,דאגי הפסיק לצחוק ואני... אני כמו סתומה הבטתי לתקרה וחשבתי שאלוהים מדבר אלי. "עדי...." המשיך הקול החלוש לקרוא. בסופו של דבר הסתכלתי על המיטה של דני,וראיתי אותו. ככה שוכב בעניים פתוחות מבוהלות. הוא הסתכל עלי בשאלה,שאלה שלא יכולתי לתת עליה תשובה,אותה השאלה שעברה במוחי כול כך הרבה פעמים במשך השנה הזו, 'למה?'. רצתי אליו וחיבקתי אותו חזק, שוכחת שג'ניפר וגו'ליה מאחורי. "ג'וליה?..."אמרה ג'ניפר כשאשר ראתה שג'וליה לא מונעת ממני לחבק את דני. "תני לה להיפרד" ג'וליה אמרה בשקט, "להיפרד?..."הסתובבתי לעברה ,"למה נראה לך?" המשכתי בעוקצניות "חמודה שלי... את... לא בשליטה יותר..את שוכחת מי שאני,אני יכולה לעשות לך הרבה דברים." היא התקרבה אלי כך שיכולתי לראות ישר לתוך עניה הקרות כקרח. "אהה כן?" אמרתי "כן" היא חייכה בנחשיות, "אז חמודה"אמרתי מדגישה את המילה האחרונה"את לא בשליטה פה, את לא יכולה לעשות לי כלום,ובטח שבטח לא לחברים שלי, לא אכפת לי מי את או מה את מסוגלת לעשות" אמרתי ודחפתי אותה אחורה,היא נפלה על הרופא שהיה עדין כבול. היא קמה בדחיפה בדיוק כשהסתובבתי חזרה לדני. הרגשתי את שערי נמשך אחורה, צרחתי בכאב. הצלחתי להסתובב ולהעיף אותה על הקיר. "קרב בנות!" צעק דאגי שכנראה מצא את המצב משעשע ביותר. "אממ... מה קורה פה?"

purple floyd

New member
פור פאק'ס סייק! ../images/Emo2.gif

איזה מצב הזוי O______O ולמה כל כך קצר למה? ;; דאגי
מסכן דני ;; ועדי ;; איזה כלבות הבנות האלה בחיי

just orr

New member
אוקיי זה באמת קצר ><

איזה מרושעות 2 הבנות האלה. ודאגי טיפש. תמיד צוחק מכל דבר XD "ואני... אני כמו סתומה הבטתי לתקרה וחשבתי שאלוהים מדבר אלי." XDDDDDDDDDD הפרק הבא הוא האחרון?
אוף

JuSt My LuCk

New member
חחחחחחח XDDDD

כן הוא יהיה האחרון אבל הוא יהיה ממש ארוך אז אני חושבת לפצל אותו ל-2 XD

Decay Dance

New member
חחח דאגי סתום

הן הולכות מכות והוא צועק "קרב בנות" מצבו קשה
וג'ניפר הזאת אררר להרוג אותה. אני שונאת אותה חחח מחכה לפרק הבא!

lirazraz

New member
גאד איזה מטומטם דאגי../images/Emo163.gif

זה לא היה פרק , זו הייתה פיסקהXDD מחכה לפרק הבא:]

JuSt My LuCk

New member
חחחח XD תודה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

כן אני יודעת שזה היה ממש קצר אני מצטערת אבל יהיה פיצוי בפרק הבאה

Charley XD

New member
זה באמת קצר ><

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה המשך ! דאגי הזה >< יפה כרגיל... והזוי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מה זו הקצרצרות הזו?

לא רוצה שייגמר..
~עצב רב~

yael0000

New member
אהה אני צריכה תזכורת!../images/Emo211.gif

מישהו? תזכרות מהפרק הקודם?

למעלה