BUBBLE WRAP פרק 26

JuSt My LuCk

New member
הנה ../images/Emo13.gif

פרק 25 אם מישהו היה נכנס כעת לחדר היה נגלה לפניו חיזיון מוזר ביותר, רופא קשור לכיסא ועל ידו עומד דאגי שלא מפסיק לזוז בעצבנות, דני חסר ההכרה במיטה אשר את ידו אני מחזיקה מבוהלת ועצבנית ובדלת עומדות שתי בחורות בלונדיניות אשר עיניהן מקרינות רוע ושנאה,ג'ניפר וג'וליה. "ומה את עושה פה?" שאלתי את גו'ליה. "אווו ג'ני אני חושבת שאני מריחה משהו מסריח וזה לא בא ממני" "אוי סליחה אני חושב שזה היה אני" אמר דאגי בציניות ג'וליה הסתכלה על דאגי במבט מזועזע והמשיכה לדבר "אני חושבת שאנחנו צריכות לתת כמה הסברים את לא חושבת?" "כן, כן את צודקת" אמרה ג'ניפר בקול כנוע "אז ככה חמודה" היא אמרה בקול מתנשא ובמבטע אירי שאני כול כך לא סובלת. "לדני החמדמד ששוכב לו שמה מחוסר הכרה ניתנה הזדמנות חד פעמית להיות עם ג'ני, הטיפש וויתר עליה בנשף,ג'ני אמרה שהיא תנסה לגרום לו להיות איתה שהיא תצליח, וכך הוא קיבל הזדמנות שניה,שגם בה הוא פישל,הוא עזב את ג'ניפר בשבילך וכך התוכנית שוב התעקבה, ג'ניפר אמרה שאת הגורם המפריע ושהיא תצליח לגרום לו להיות איתה. הסכמתי לתת לו להזדמנות שלישית ואחרונה. וכן הוא הצליח לעמוד בזה במשך קצת יותר מחודשיים. אז הוא שוב עזב בשבילך אחרי שחבריך הקטנים שחררו אותך מבוריס שגם כן לא ממש הצליחה אם את מבינה למה אני מתכוונת... והתוכנית שלי לא יכולה להמשיך בלעדיו. "מה התוכנית שלך?" אמרתי בקול מפוקפק "אמממ... אני יודע!!! את רוצה להכין כריך טונה עם חסה ועגבניות נכון?" אמר דאגי בתקווה "מה?!?!?" הוא אמר אחרי שהסתכלתי עליו במבט עוקצני "דאגי... תפסיק להיות ילד קטן..." "אתם יודעים מה.. אני אספר לכם,"היא אמרה בשמחה כאילו היא מתה כבר להוציא את זה "במחקר ערוך שערכתי גיליתי במקרה שדני הוא נצר לשושלת מלוכה עתיקת יומן ואף היה צריך להיות המלך החדש אלא אם כן סבו לא היה מוותר על הכתר. הסיבה שאף אחד לא ידע על כך היא שסבו שינה את שמו ל-ג'ונס...." "אוקי.... אני חושבת שאת צריכה לקבל את התרפה שלך עכשיו כי מה שאת אומרת.... טוב אלו שטויות" אמרתי בחוסר אמון "עדי... היא למעשה צודקת... דני סיפר לנו על זה... זאת אחת הסיבות שאנחנו כל הזמן קוראים לו המלכה הקטנה שלנו.... גם כי הוא בת וגם כי הוא היה בתור לקבל את הכתר" "דאגי.... זה.... זה לא יכול להיות נכון!" "אבל זה כן! ואם את רוצה לשמוע את ההמשך כדי לך לשתוק" אמרה ג'וליה בכעס. שתקתי והיא המשיכה " בכל מקרה...דני יכל לקבל את התואר בחזרה,כמובן שהוא היה מאבד את מקומו בתור לכתר אך הוא היה מקבל תואר,בדיוק את התואר שאני רוצה. ולכן אם הוא היה עם ג'ניפר הייתי יכולה להכיר אותו,למשוך אותו אלי,לפתות אותו. אבל כמובן שהראש כרוב הזה וויתר על כל זה! ובחר בך במקום. ועכשיו... ועכשיו כולכם תשלמו! כן את ואתה ואתה ואפילו אתה!"היא אמרה והצביעה על איש זקן שישב במיטתו והקשיב לכל השיחה. "לא תודה אני לא רוצה טונה!" הוא צעק בקול ודאגי נשפך מצחוק. האמת שכל הציטואציה הייתה יכולה להיות קורעת מצחוק אם לא הייתי באמת חוה את זה. (כבר שמתי את כל הפרק)

butbut

New member
וואו אני לא רגילה לכאלו פרקים קצרים><

XDD אצלי זה רבע דף..בכול אופן...איזה מטומטם דאגי!! XDDD ואיי אני אוהבת קרב-חתולות..זה מצחיק..:} מחכה לפרק הבא><

JuSt My LuCk

New member
חחחחח XD תודה ../images/Emo6.gif

את יכולה לתת לי קישור ל.... 4 פרקים האחרונים של הפאנפיק שלך ? XD לא הפסקתי לקרוא =/

יוו איזה פרק קצר ראבק|:

קראתי עכשיו את כל הפיק התאהבתי
"ואני... אני כמו סתומה הבטתי לתקרה וחשבתי שאלוהים מדבר אלי." XDDDDD התחלתי כל כך לצחוק על זה שנפלתי מהכיסא וההורים שלי התעוררו בטעות XDD אופסי

נסטיי22

New member
בקשה....

את יכולה לשים קישורים לכל הפרקים מהתחלה?? בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה |מתחנן|

yael0000

New member
"קרב בנות"../images/Emo211.gif

איך אני רואה את דאגי קופץ וצרוח FIGHT LOL

למעלה