אני את פינת האומנות [תתחדשי על החתימהD:] הממ לא ממש אכפת לי איזה יום, רק לא יום רביעי ושמי הוא מור
M Mg14 New member 18/10/07 #18 אני את פינת האומנות [תתחדשי על החתימהD:] הממ לא ממש אכפת לי איזה יום, רק לא יום רביעי ושמי הוא מור
S Super Pumpkin New member 19/10/07 #19 ../images/Emo79.gif שם: ספיר שם פינה/פינות: הכר את חברי הקומונה ואת משחק התמונות. יום/ימים: הכר את חברי הקומנה ימי ראשון ומשחק התמונות ימי רביעי. הערה/הארה: פותחים את הפינות מיום ראשון?
../images/Emo79.gif שם: ספיר שם פינה/פינות: הכר את חברי הקומונה ואת משחק התמונות. יום/ימים: הכר את חברי הקומנה ימי ראשון ומשחק התמונות ימי רביעי. הערה/הארה: פותחים את הפינות מיום ראשון?
L Lies for the Liars New member 19/10/07 #23 אולי ביום שלישי [משחק התמונות]../images/Emo205.gif פשוט, הרבה בחרו ברביעי חמישיO:
D DemolitionLovers New member 19/10/07 #25 המממ../images/Emo55.gif שם: הדר שם פינה/פינות: ראש בראש אם אפשר יום/ימים: הממ שלישי? הערה/הארה: המ כן, לכתוב כל פעם שאלות אחרות או את אותן שאלות בכל שבוע?
המממ../images/Emo55.gif שם: הדר שם פינה/פינות: ראש בראש אם אפשר יום/ימים: הממ שלישי? הערה/הארה: המ כן, לכתוב כל פעם שאלות אחרות או את אותן שאלות בכל שבוע?
D DemolitionLovers New member 19/10/07 #26 אוי זה של קארין כבר, אז לא משנה../images/Emo55.gif אז איזו פינה נשארה פנויה? O: