רוכב החודש

../images/Emo221.gif../images/Emo47.gifרוכב החודש../images/Emo47.gif../images/Emo221.gif

מטרת הפינה היא לאפשר לחברי הפורום לשאול כל שאלה העולה על דעתם את הרוכב הנבחר, על הרוכב להשיב לשאלות(כל עוד הן לא נראות לו אישיות מדיי). בכל חודש ייבחר רוכב אחר ע"י רוכב החודש הנוכחי, שיאלץ לשאת את החקירה הצולבת של חברי הפורום
השתדלו לשאול שאלות הקשורות לסוסים ולרכיבה, סה"כ אנחנו פורום "רוכבים צעירים". שאלות לא ראויות (מעליבות,פוגעות וכו´)יימחקו! רוכבת החודש היא:
דנה(הידועה בכינוי serdonix p)
דנה, העבירי לי במהלך השבוע במסר או בכל דרך אחרת את שם האדם שבחרת
בהצלחה

PinkHorse

New member
אוקיי אז דנה..

*באילו חוות רכבת כבר? *מה ההשג הכי גדול שלך בתחום הרכיבה? *בת כמה הסוסה שלך? *באיזה גובה היה המכשול הכי גבוה שקפצת ועל איזה סוס? *רכבת פעם על פוני? *כמה זמן את רוכבת? וזהו P= בהצלחה בתחום הרכיבה!!

serdonix p

New member
עונה ../images/Emo9.gif

הייתי בקאנטרי, ואז עברתי עם וסילי לאודים. ההישג הכי גדול שלי? לא הייתי קוראת לזה הישג, אבל החלום הכי גדול היה לטוס לבחור סוס עם וסילי וזה קרה לפני 5 חודשים
הסוסה שלי בת 7 קפצתי 1.40 עם סרדוניקס. עם הסוסה שלי עוד לא יצא לי להתפרע
כשהייתי ממש קטנה אהבתי ממש לרכב על טוי בוי שהוא סוס בית-ספר, פוני שהיה בקאנטרי. אני רוכבת כבר 9 שנים.

TauraMan

New member
../images/Emo9.gif

-כמה את מרשה לעצמך להקשר לסוס שאת רוכבת עליו, וכמה את חושבת שקשר רגשי בין הרוכב לסוס חיוני להצלחה מקצועית ברכיבה ובתחרויות? -מהן התכונות שיצרו מאמן מושלם עבורך?

serdonix p

New member
דורוני ../images/Emo23.gif

לסרדוניקס נקשתי, אני לא אומרת שלא אבל למסל לסברינה, אני יודעת שאני יכולה להרשות לעצמי להיפתח ולהיקשר יותר, כי היא תהיה אצלי הרבה זמן.. ויש לנו עוד דרך ארוכהיחד
אז מן הסתם שאני אתן לעצמי להיקשר אליה יותר. אני גם חושבת שעצם העובדה שמכרתי את סרדוניקס לידיים טובות, נותנת לי להיות שקטה לגביו, ולא לדאוג. אני חושבת שקשר רגשי בין רוכב לסוס הוא משהו טוב ברכיבה, בתחרויות ובכלל. מן הסתם, ככל שמכירים יותר טוב את הסוס שאתה רוכב עליו, אתה יחודע איך הוא יגיב למצבים שונים ואתם עוברים את הכול ביחד, בתור זוג ולא בתור אינדיבידואל. אני חושבת שהדוגמה הכי טובה לצמד ממש מוצלח זה הילה ואופניטה. מאמן מושלם עבורי הוא במילה אחת- וסילי. אולי זה כי אני התאמנתי איתו כבר 6 שנים, והתרגלתי לצורה מסויימת של האימון, ואולי זה כי אני פשוט רואה בו מאין אבא, מישהו שתמיד אפשר לסמוך עליו, שתמיד יהיה שם לא משנה מה יקרה. אני מאמינה שהתכונה הכי חשובה במאמן היא שתוכלי לסמוך עליו. אם אין לך אמון במאמן שלך, לדעתי, בחיים לא תצליחי להגיע להישגים. כמובן שמאמן גם צריך לדעת לתמוך כשצריך, ולצעוק עלייך כשאת לא בסדר, לדעת לתקן את הטעויות ולהיות טיפה יותר נחמד בימים הקשים. מתגעגעת ואוהבת אותך!

טוב...../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

-צייני תחרות אחת (או כמה) שאת זוכרת במיוחד, פרטי ונמקי. -איזה רוכב/ת מפורסם/ת את אוהבת במיוחד? (אפשר יותר מאחד אם יש כמה) -מה החלום הגדול שלך בתחום הרכיבה ו/או הסוסים? -האם יצא לך פעם לרכב ווסטרן? האם היית רוצה לנסות? (ולא להתחיל עכשיו לרדת על ענף הווסטרן
) -האם את אוהבת לצייר סוסים? -תעלי תמונה שאת אוהבת במיוחד, שקשורה לסוסים כמובן. זהו לבינתיים, אם יהיו עוד שאלות אני אוסיף.
תודה מראש על התשובות!

serdonix p

New member
../images/Emo9.gif

התחרות הראשונה שלי, אוי אלוהים. רכבתי על וול-דאן ב90 ונלפתי על מכשול קרוב לבמה והתחלתי לבכות בטירוף.. וגם את התחרות בקיסריה, אני זוכרת בעיקר את הנוף
אני הכי אוהבת את וסילי
ומייקל ויטיקר. החלום הכי גדול שלי הוא להפוך להיות וטרינרית יום אחד. אבל אני מאמינה שגם אם אני אבחר בקריירה אחרת הסוסים תמיד ישארו בחיים שלי. אני במגמת אומנות בבית-ספר ואני מציירת המון סיסים
קצת קשה לי להעלות תמונה, המחשב שלי בתיקון וכל התמונות עליו. סורי!

serdonix p

New member
חח לגבי הווסטרן-

כשהייתי ממש קטנה (6 או 7) הייתי הולכת בשבתות עם אבא לרכב בחות השכרה.. טיולים על הים וכאלה. אין ליח שומדבר נגד ווסטרן, אני מכבדת את הספורט הזה, אני פשוט יותר מתחבת לאינגליש

../images/Emo203.gif

האם עברת חווה? אם כן באיזה חוות היית?
באיזו חווה את רוכבת עכשיו?
איך את רואה את עצמך בתחום הרכיבה בעתיד?
מה השאיפות שלך בתחום הרכיבה?
האם עברת איזו חוויה מיוחדת עם סוס? אם כן ספרי אותה בבקשה.

serdonix p

New member
../images/Emo9.gif

כן, עברתי חווה, בהתחלה הייתי בראנטרי ואז עברתי עם וסילי לאודים. כרגע אני רוכבת באודים. אני מקווה להגיע יום אחד לאירופה קצת, התכנון כרגע הוא לכיוון אחרי הצבא. לוסילי אולי... אני לא רוצה להפוך את זה לקריירה, אבל אני מאמינה שהסוסים תמיד ישארו בחיים שלי בדרך זו או אחרת. החלום שלי הוא להפוך לוטרינרית. השאיפות שלי כרגע, הן להתקדם כמה שיותר עם סברינה, ללמוד כמה שיותר, להרגיש שאני מתקדמת, והכי חשוב- להינות. חוויה מיוחדת? לא שאני יכולה לחשוב על משהו ספציפי. אולי שיצאנו לטיול וגליק נפלה מבראבו והוא התחיל לרוץ עד שלא ראו אותו יותר, נכנסנו ללחץ רציני. ואז פתאום הוא התחיל לרוץ אלינו חזרה. זה היה הכי מצחיק בעולם

serdonix p

New member
האמת?

שהרגשתי שמיציתי אותו, את ה1.20 כבר היה לו ממש קשה לעשות, ולא רציתי לשחוק אותו. הוא היה אצלי כבר 3 שנים, בהם התקדמנו המון יחד, עליתי איתו מה 90 ל1.10 וזו דרך רצינית! ופשוט הרגשתי שאני צריכה משהו יותר, ושאין סיבה לשחור אותו כי אני רוצה לעלות ל1.20 אני מאמינה שהוא מאושר במקום שהוא בו היום ושמטפלים בו מאוד טוב, בכול מקרה הוא נראה נהדר!

stary1

New member
[:

האם את חושבת שעל אדם למכור את סוסו ולקנות אחר במקומו בשלב שהוא "רוצה להתקדם הלאה" או רק כשהוא לא מסתדר עם הסוס(או כל סיבה אחרת שנראית לך
)? הייתי שמחה אם היית מפרטת מעט את התשובה ^^

serdonix p

New member
האמת?

אפשר להגיד שזה מה שעשיתי. מכרתי את סרדוניקס כדי 'להתקדם הלאה' הוא לא היה מסוגל לעשות את ה 1.20 ולשם אני שואפת כרגע. כבר אמרתי למה מכרתי אותו וזה די מתקשר לכאן

serdonix p

New member
אנשים!!!

אני הכי מצטערת בעולם שלח לי מלא זמן לכתוב לכם פשוט הלך לי המחשב... כמה אירוני שבחודש שאני 'רוכבת החודש' לא יהיה לי מחשב... אז סורי על הדיליי

למעלה