רוכב החודש

אזזזזזזזז ככה

את חושבת שתמשיכי עם הסוסים בתור קריירה? הם יהוו חלק גם מחייך הבוגרים? רכיבה - ספורט לילדים או למבוגרים? לגור בארץ עם החברים והמשפחה והדברים המוכרים, או לעזוב את הארץ לטובת רכיבה בחו"ל? בצבא, תפקיד משמעותי או שרות מינימאלי אם בכלל? בגלל הסוסים, או בלי קשר? היית מחליפה את הרכיבה במשהו אחר? לא משנה מה, הרבה מאווווד כסף, ספורט אחר, חיים אחרים...משהו? נכון שאת אוהבת אותי?

serdonix p

New member
אוהבת אותך המוןןן ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

כמו שכבר אמרתי, אני מאמינה שהסוסים ישארו בחיים שלי בדרך זו או אחרת, השאיפה היא להיות וטרינרית, אבל אני מאמינה שגם אם אני אבחר בקריירה אחרת הסוסים ישתלבו בה- גם אם זה יהיה בגדר תחביב. אני לא מאמינה שאני אהיה מסוגלת לעזוב את זה לגמרי בשום שלב בחיים שלי. אני חושבת שכדאי להתחיל לכרב כשאתה ילד, זה לא אומר שחייבים, כאןם נכנס המשפט- עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אף פעם לא מאוחר להתחיל. התכנון הוא אחרי הצבא לטוס לחו"ל קצת לנסות את מזלי. אני לא יודעת אם זה באמת מה שיקרה, בגדול זה מה שאני רוצה. מה אכפת לי לתת לעצמי צ'אנס? מי יודע לאן אני אגיע.. אני לא רוצה להפסיק לרכב, או לשים את הסוסים ב'הולד' בגלל הצבא, אני מניחה שאני אעשה תפקיד מינימאלי ואמשיך לרכב. אולי אפילו ספורטאי? יש לי שנתיים לחשוב על זה עוד. בכול מקרה, אני לא מאמינה שאני אמכור את הסוסה שלי כדי להתגייס או משהו בסגנון. לא, אני לא מאמינה שהייתי מחליפה את הרכיבה בשום סכום כסף או ספורט אחר בעולם

למעלה