איך הכרתם את אטל טיים לואו?

ובכן....

נתחיל מההתחלה. ראיתי ערוץ E ודיברו על הלהקות של פיט ווינץ אם אנלא טועה... ונדלקתי על The Academy Is... , We The Kings, Hey Monday אבל נדלקתי קשות על WTK והשיער האדום והמטריד של טרוויס
וכשלא יצאתי לטיול השנתי(אני אנטי טיולי בצפר) ישבתי בספרייה על המחשבים עם חברה שלי שבמקרה קוראים לה.... דה דה דה דםםםםם.... מריה!
ושמעתי WTK ביוטיוס ואז ראיתי את דיר מריה בצד ופשוט צחקתי מזה שקוראים לזה דיר מריה אז ראיתי. התאהבתי. ומאז לא הפסקתי XD ויש לי גם תאריך משוער של מתי התחלתי לשמוע אותם!!! אמצע/סוף נובמבר 2008 ^-^ ות'אמת להרבה זמן רק שמעתי את סוו רונג... ואז גיליתי את הקומונה והתחלתי לחטט(לקח לי זמן להצטרף כי מלאמלא הצטרפתי לפרומים ואז נטשתי...) ואז גיליתי על הEP והתאהבתי עוד יותר XD ואז מצאתי מאיפה להוריד את היותר ישנים
ות'אמת גיליתי על נת'ינג פרסונל בערך שבוע וחצי אחרי שהוא יצא ואני חייבת להגיד מצאתי אותו באחלה טיימינג כי זה היה בדיוק אחרי שסבא שלי נפטר והיה לי ממש קשה להתמודד עם המוות שלו.... נת'ינג פרסונל ממש עזר לי... קיצר חפרתי!
הבנתן לאן אני זורמת נכון? אם לא אז חבל! קיצר אני שותקת

StayAwake

New member
רגע אבל... הייתי בטוחה שאת זאת שמכירה את אטל

והשירים שלהם יותר טוב מכולנו בקומונה
והקומונה לא הייתה קיימת בתקופת NP? וואו אני איבדתי תחושת זמן

אני התחלתי להכיר רק אחרי שהצטרפתי לקומונה ../images/Emo6.gif

והגרסה הראשונה של הקומונה הייתה קיימת עוד לפני NP... אני זוכרת שהחלטתי לחטט כבר אחרי שהצטרפתי והיו הודעות של "אלבום חדש יוצא ב7.7" ואני גם זוכרת שמישהי כתבה שהתאריך הזה דומה לסמיילי

StayAwake

New member
אני חושבת שאני כתבתי את זה../images/Emo6.gif

וגם אמרתי שהם איחרו בשנתיים עם התאריך הזה

יכול להיות...

מאיפה לי לזכור?
אבל גם ראיתי שהיו מלא פעילות ואז הן נטשו... אני שונאת כשאנשים נוטשים בלי הודעה מוקדמת ><

2MayaN2

New member
אז שמעת אותם הרבה אחרי שסבא ../images/Emo221.gif

שלך נפטר? כי אני דיסק אחד של עיברי לידר מלאא אחרי שדוד שלי נפטר ועכשיו אני לא מסוגל לשמוע אותו..זה כיאלו מחזיר אותי><

שמעתי את זה כשאבאשלי ישב שבעה

שירים קופצניים תמיד עוזרים לי וגורמים לי להפסיק לחשוב על זה

2MayaN2

New member
כשאני עצובה אני לא מסוגלת לשמוע ../images/Emo221.gif

שירים שמחים...למרות שקראתי שזה עוזר וששירים עצובים רק מדכאים עוד יותר. הבעיה שלי זה לשירים אצלי יש נטייה להדיבק לתקופה מסוימת (כמו שחרשתי על עברי ואז זה נדבק לי לתקופה ההיא
)

ספירצ

New member
אמ........

שמעתי עליהם לפני מלאמלאמלא זמן.. אבל לא היה לי כוח לחפש.. בערך ב2007 אני מאמינה חחחח ולפני חצי שנה בערך שמעתי ביוטיוב שיר של AAR והם היו בצד... סיפור ארוך ומרגש

AdiA12

New member
חחחחחחח זאת השיטה הכי טובה ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

רציני, ככה מכירים המון המון להקות

StayAwake

New member
וואו יצאתי ממש טיפשה בכותרת../images/Emo6.gif

תודה לספיר שאמרה לי
פשוט הו' ליד הט'

ספירצ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיי לא ראית את זה עד שאמרתי לך? XD הופתעתי גם שאפחת פה לא אמרה את זה חחחחח

StayAwake

New member
חחחחחח לא ראיתי!

פתאום שלחת לי הודעה כזה:"שמת לב שכתבת" וכולי נבהלתי ונכנסתי לסרטים ואז ראיתי מה ההמשך ומתתי מצחוק

למעלה