ס-ר-ט-י-ם- קראו ותהנו../images/Emo8.gif
בחזרה לעתיד-הטריולוגיה- מייקל ג'יי פוקס בתפקיד המדהים של מרטי
מקפליי. סרט עם הרבה אקשן, צחוקים וכיף
והוא גם האהוב של טום
ספיידרמן- כל השלושה סרטים בכיכובו של טובי מקגוויר המושלם, וקירסטין דאנסט החמודה- סרטים מלהיבים וטובים אחד אחד
שעת שיא- כל הסרטים [יש 3] הם סרטיםם מצחיקים!!! אין כמו כריס טאקר
ג'יי ובוב השקט מכים שנית- סרט ענקקקקק קורע מצחוק!
יורוטריפ- אם זה לא הסרט לשבת ולראות עם החבר'ה אז אני לא יודעת מה כן [טוב נו אולי אמריקאן פאי וזה]
סרטי מלחמה-
בלאק הוק דאון, להציל את טוראי ריאן
, בוקר טוב ויאטנם
[מצחיק בחלקו] והמיני סדרה על מלחמת העולם השנייה
אחים לנשק
והיא נורא מצווינת! כל הסרטים האלה גדושי פעילות ואקשן וכמובן אין סרט מלחמה שאין פה טיפה של הומור, אם זה מהחיילים עצמם או מהגרמנים או כל אויב אחר.
וסרט מלחמה לעצמו- פרל הארבור! אין אין איןןןןןןןן
סרט מדהים עם ג'וש הארטנט ובן אפלק על ההתקפה של היפנים על הצי האמריקאי במלחמת העולם השניה- התקפה זו הייתה תפנית למלחמה כולה שבא החליטה ארצות הברית להצטרף למלחמה נגד גרמניה הנאצית
זוג משמיים- סרט חמוד ביותר! על מישהי שנהרגה בתאונת דרכים ומתגלה רק לבנאדם אחד שהוא גר בדירה שלה לאחר שהיא מתה, רק הוא מסוגל לראות אותה והוא עוזר לה להבין למה היא עדיין רוח ולא עברה למקום אחר, מתגלה שהיא בתרדמת והוא צריך לעזור לה איכשהו לחזור לחיים
זה עם מארק רופאלו וריס ווית'רספון.
קפצו לי- סרט כיפי ומהנה עם שירים מדהימיםםם XD ועם מישהו חתיך XD אני ממש אהבתי את הסרט זה על מישהי שפרשה בעבר מהתעמלות אומנותית ועכשיו היא מין טום בוי שכזה, והיא מחוייבות לחזור להתעמל, והיא מצחיקה נורא XDD
אני רובוט- סרט עתידי על החיים של בני האדם עם רובוטים שעושים כל מה שאנחנו מבקשים מהם לעשות עד שמישהי שהיא גם מין רובוטית מצווה על כולם לחסל את הרובוטים הישנים [כי יש דור חדש] ובאמצע עומדים בני האדם . סרט מעניין
.
שודדי הקאריביים 2- הסרט הזה הוא נראה לי הכי מצחיק בסדרה XD הוא שוב על ההרפתקאות של אורלנדו בלום וג'וני דפ החתיכים
וכמובן שנמצאת שם גם קירה נייטלי היפיפייה. טוב חפרתי אז אני מפסיקה XD יש לי עוד מלא בראש אבל לא משנה