אתם ממליצים

../images/Emo222.gif אתם ממליצים ../images/Emo222.gif

יום חמישי הגיע שוב... הנושא הפעם הוא:
סרט
כל אחת צריכה להמליץ על סרט שהיא ממש אוהבת או על סרט שהיא חושבת שאנחנו חייבות לראות.
מומלץ להמליץ על סרט פחות מוכר אבל לא חובה
אפשר להמליץ על כמה, אבל לא מספיק רק לכתוב את השם - תפרטו קצת , למשל: תקציר , שנה, שחקנים וכו'
ההודעה נכתבה בנקבה אבל מתיחסת לכל המינים- הרי הבנות כאן הן הרוב , ואם יש בנים- חשפו את עצמכם !

גילולית

New member
../images/Emo205.gifההמלצה שלי!-->השקעתי כנסו..

4 סרטים שאני ממש אוהבת,
מפתח הלב- שחקנים:אממ.. יש שם את נטלי פורטמן, ואת בטי מגריז אבל היא זקנה שם.. ז'אנר:דרמה אני חושבת, אבל יש קטעים מצחיקים.. תקציר:מישהי שנכנסת להריון והחבר שלה זורק אותה ואישה עניה מהדרום שחושבת שהיא מישהי אחרת סוג של "מאמצת" אותה אחרי שהיא יולדת (היא ילדה בוול מארט XD) למה אני אוהבת: עי הוא מרגש, ויפה ואמיתי.. דף של הסרט בIMDB: http://imdb.com/title/tt0198021/
עיר של מלאכים- שחקנים: מג ראיין, ג'ק ניקולסון ז'אנר:דרמה ממש עצובה תקציר:חידוש לסרט גרמני משנות ה-30.מלאך שמביא את האנשים שמתים לעולם הבא (זה לא מפחיד) מתאהב ברופאה מנתחת לב במקום שהוא עובד בו (בית חולים) אבל הוא מלאך, הוא לא יכול לגעת, או להיות רעב וכל מיני כאלה והיא רואה אותו רק כשהוא גורם לכך, היא מתאהבת בו חזרה אבל הם לא יכולים להיות ביחד עד שקורה משהו שמשנה הכל (לא מגלה ולא מגלה ^^) דף של הסרט בIMDB: http://imdb.com/title/tt0120632/
חמישה בלשים לקינוח- שחקנים:טרומן קפוטה ומגי סמית ז'אנר:קומדיה בלשית מטורפת! תקציר:סרט מש מנודה שאפחד לא מכיר משנות ה-70 שבו איש עשיר מזמין את חמשת הבלשים הטובים בעולם לפתור תעלומת רצח באחוזה שלי, התסריט גאוני והסרט קורע בטירוף!!! דף של הסרט בIMDB: http://imdb.com/title/tt0074937/
שמי אוקטובר- שחקנים:נממ..ג'ייק ג'ילנהול היחיד שאני זוכרת שזיהיתי.. ז'אנר: דרמה טיפה מצחיקה תקציר:ילד שהחליט שהוא רוצה לזכות במלגה לקולג' במקום להישאר בעיירה שלו אי שם בשנות ה50 מחליט לזכות בה בעזרת יריד המדע ומנסה לבנות טיל שיעוף כנגד כל הסיכויים, מבוסס על סיפור אמיתי.. *עובדה מגניבה: לספר במקום קוראים ROCKET BOY שככה רצו לקרוא לספר אבל הבמאי לא הסכים אז שינו את זה לOCTOBER SKY כי הטיל שוגר באוקטובר..ROCKET BOY וOCTOBER SKY בנויים מאותן האותיות בסדר שונה! דף של הסרט בIMDB: http://imdb.com/title/tt0132477/

black rock star

New member
זוג משמיים :)../images/Emo103.gif

הוווו אני אוהבת את הסרט הזה
זה סרט מ-2005 עם ריס וית'רספון וההוא ששיחק בפתאום 30
אממ מסופר על מישהו שפתאום מגלה שיש אישה שגרה בדירה החדשה. הם לומדים להכיר אחד את השני ובתחילת-אמצע הסרט מגלים פרט חשוב והסיבה מה לעזאזל היא עושה שמה. אני אוהבת את ההוא מהחנות ספרים
I could realy use some Cooola LOL

אני אוהבת את הסרט הזה ../images/Emo99.gif

ראיתי אותו כבר כמה פעמים והוא ממש מומלץ !

גילולית

New member
../images/Emo205.gifוואו אני ממש אוהבת את הסרט הזה!

כל הסרטים של ריס וויתרספון טובים

m i c k e y 15

New member
ס-ר-ט-י-ם- קראו ותהנו../images/Emo8.gif

בחזרה לעתיד-הטריולוגיה
- מייקל ג'יי פוקס בתפקיד המדהים של מרטי מקפליי. סרט עם הרבה אקשן, צחוקים וכיף
והוא גם האהוב של טום
ספיידרמן- כל השלושה סרטים
בכיכובו של טובי מקגוויר המושלם, וקירסטין דאנסט החמודה- סרטים מלהיבים וטובים אחד אחד
שעת שיא- כל הסרטים
[יש 3] הם סרטיםם מצחיקים!!! אין כמו כריס טאקר
ג'יי ובוב השקט מכים שנית
- סרט ענקקקקק קורע מצחוק!
יורוטריפ-
אם זה לא הסרט לשבת ולראות עם החבר'ה אז אני לא יודעת מה כן [טוב נו אולי אמריקאן פאי וזה]
סרטי מלחמה-
בלאק הוק דאון, להציל את טוראי ריאן
, בוקר טוב ויאטנם
[מצחיק בחלקו] והמיני סדרה על מלחמת העולם השנייה אחים לנשק
והיא נורא מצווינת! כל הסרטים האלה גדושי פעילות ואקשן וכמובן אין סרט מלחמה שאין פה טיפה של הומור, אם זה מהחיילים עצמם או מהגרמנים או כל אויב אחר.
וסרט מלחמה לעצמו- פרל הארבור!
אין אין איןןןןןןןן
סרט מדהים עם ג'וש הארטנט ובן אפלק על ההתקפה של היפנים על הצי האמריקאי במלחמת העולם השניה- התקפה זו הייתה תפנית למלחמה כולה שבא החליטה ארצות הברית להצטרף למלחמה נגד גרמניה הנאצית
זוג משמיים- סרט חמוד ביותר! על מישהי שנהרגה בתאונת דרכים ומתגלה רק לבנאדם אחד שהוא גר בדירה שלה לאחר שהיא מתה, רק הוא מסוגל לראות אותה והוא עוזר לה להבין למה היא עדיין רוח ולא עברה למקום אחר, מתגלה שהיא בתרדמת והוא צריך לעזור לה איכשהו לחזור לחיים
זה עם מארק רופאלו וריס ווית'רספון.
קפצו לי- סרט כיפי ומהנה עם שירים מדהימיםםם XD ועם מישהו חתיך XD אני ממש אהבתי את הסרט זה על מישהי שפרשה בעבר מהתעמלות אומנותית ועכשיו היא מין טום בוי שכזה, והיא מחוייבות לחזור להתעמל, והיא מצחיקה נורא XDD
אני רובוט- סרט עתידי על החיים של בני האדם עם רובוטים שעושים כל מה שאנחנו מבקשים מהם לעשות עד שמישהי שהיא גם מין רובוטית מצווה על כולם לחסל את הרובוטים הישנים [כי יש דור חדש] ובאמצע עומדים בני האדם . סרט מעניין
.
שודדי הקאריביים 2- הסרט הזה הוא נראה לי הכי מצחיק בסדרה XD הוא שוב על ההרפתקאות של אורלנדו בלום וג'וני דפ החתיכים
וכמובן שנמצאת שם גם קירה נייטלי היפיפייה. טוב חפרתי אז אני מפסיקה XD יש לי עוד מלא בראש אבל לא משנה

m i c k e y 15

New member
אוקיי../images/Emo26.gifפוסטרים ואתרים למידע../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif אז.....

אני אשרשר גם פוסטרים של הסרטין ואתרים עם מידע עליהם
, עכשיו את Black Hawk Down האתר:http://imdb.com/title/tt0265086/ אני חולה על הסרט הזה...

m i c k e y 15

New member
ברור שראיתי! המלצתי גם עליו../images/Emo99.gif

אנחנו למדנו על זה בהיסטוריה לפני כמה ימים והייתי בקיאה בחומר D: XD סרט ענק!

למעלה