אני ממליצה ../images/Emo6.gif
יש כמה סרטים
1) כמעט מפורסמים- הסרט מספר על נער בן 15 שבכיתה י'ב (כי הקפיצו אותו שנתיים והוא גילה את זה רק בגיל 11 כשהוא חשב שהוא בן 13 XD ) והוא רוצה להיות עיתונאי. אז הוא מקבל עבודה לכתוב על הופעה של איזה שהי להקה ואז דרך זה הוא פוגש להקה שהוא ממש מעריץ והוא מתלווה אליהם לסיבוב הופעות כשבנתיים הרולינג סטונס(העיתון) רוצה שהוא יכתוב בשבילם כתבה על הסיבוב הופעות. ואם זה לא מספיק אז הוא מתאהב בגרופית של הלהקה(קייט משהו...שחקנית מוכרת זאתי מאיך להיפטר מבחור ב-10 ימים XD) שבכלל יש לה קטע עם הגיטריסט. וגם יש המון בעיות בתוך הלהקה וזה. סרט שווה חובה לראות למרות שאני לא מצליחה למצוא אותו
2)שמש נצחית בראש צלול- אני בטוחה שהמון בנות כאן ראו את הסרט הזה
הוא עם זאתי מטיטניק וג'ים קארי. והסרט מספר כאילו על זוג (הם ) שנפרדו וקלמנטין(ככה קוראים לדמות של זאתי מטיטניק XD ) מוחקת את ג'ול (ג'ים קארי) מהזכרונות שלה. היא כאילו מוחקת את כל התקופה שלהם ביחד מההתחלה עד הסוף. וכשהוא מגלה את זה אז הוא מוחק אותה והסרט עוקב כאילו אחרי הזכרונות שלו ואיך שהוא נאבק לזכור אותה. גם מאוד מומלץ! |הגדש|3) תפוס אותי אם תוכל- עם לאונרדו דיקפריו
. מספר על נער בן 16 שההורים שלו מתגרשים ומבקשים ממנו לבחור בין שניהם. הוא בורח מהבית כשיש עליו רק פנקס צ'קים ו5 דולר נראה לי משהו כזה. ואז לאט לאט הוא מתחיל לזייף זהויות וצ'קים בעוד בלש רודף אחריו (מכאן השם
) סרט פשוט מדהים ממש ממש אבל ממש מומלץ!