הממ... סרטים.
זה ממש מוזר. ראיתי כ"כ הרבה סרטים בשנים האחרונות, ו
שום דבר לא עולה לי לראש כרגע חוץ מכמה סרטים.. לפחות לא משהו שאני יכולה להמליץ עליו מאוד מאוד, או משהו שאתן לא מכירות... אז החלטתי להמליץ על סרטים שרוב הסיכויים שאתן לא מכירות, אבל אני די אוהבת אותם ואני מקווה שגם אתן תאהבו
"רובין הוד- גברים בגטקעס" סרט פשוט
מ-צ-ח-י-ק-! טוב אותי הוא הצחיק, לפחות. ראיתי אותו מלא פעמים ואני כל פעם צוחקת מחדש, זה משהו XDDD ממ.. פרטים: הסרט יצא בשנת 1993 (כן זה קצת ישן
), והוא פרודיה על... איך עליתם על זה? רובין הוד!
שחקנים: לא מישהו מוכר, אני חושבת. אבל התסריטאי הוא מל ברוקס (יהודי, מה שאומר שיהיו בדיחות על זה XD), והוא גם משתתף בתפקיד אורח. תקציר: ~מעתיקה מויקיפדיה~ רובין הוד נתפס ונאסר במהלך מסעות הצלב. בעזרתו של חברו לתא הוא מצליח לברוח מהכלא, ולחזור לאנגליה. עם הגעתו לאנגליה הוא מגלה שהנסיך ג'ון השתלט על אנגליה, בהיעדרו של אחיו, המלך החוקי ריצ'רד לב הארי. בעזרתו של המשרת העיוור שלו בלינקין, והסטודנט הזר, הוא יוצר כנופיה של גנבים במטרה לתקן את עוולות הנסיך ולהסירו מהשלטון. בו בזמן, הוא מושך על עצמו את זעמו של השריף מרוטינגהאם (חזיר מרקיב - משחק מילים על השריף מנוטינגאם שהופיע בסיפור המקורי), ואת אהבתה של העלמה מריאן. חבורת הגנבים שלו מתגלה כקבוצת כפריים מטומטמים, והוא נאלץ להשקיע זמן ומאמץ מרובים בנסיון להכשירם למלחמה. רובין הוד מצליח לבסוף להביס את השריף והנסיך, ולהתחתן עם אהבתו מריאן.
(איזה קטע, יש את זה היום ביס! XD) קיצור, מומלץ מאוד!!
טוב נו, אם כבר, אני אמליץ על עוד סרט נחמד ביותר של מל ברוקס:
"אוכפים לוהטים" סרט מצחיק מאודמאודמאוד

יצא בשנת 1974, וגם הוא פרודיה, הפעם על סרטי מערבונים. שחקנים: כנ"ל כמו "רובין הוד- גברים בגטקעס". תקציר: ~שוב מעתיקה מויקיפדיה, כי אני עצלנית~ עלילת הסרט קושרת בין גורלו של פועל מסילת-ברזל שחור בשם בארט לגורלה של עיירה לבנה בשם רוק רידג'. בארט מועמד להוצאה להורג, מאחר והכה את מנהל העבודה באת חפירה, זאת מאחר ומנהל העבודה העדיף להציל קרונית מחול טובעני ולהשאיר את בארט לטבוע. התובע שדואג להוצאה להורג, הדלי לאמאר, מעוניין להתעשר באמצעות תפיסת קרקעות העיירה רוק רידג'. לשם כך הוא משלח חבורת ביריונים בתושבי העיירה. לאחר שהבריונים רוצחים את השריף המקומי לאמאר מחויב לשלוח שריף מחליף. כלעג לרש שולח לאמאר את בארט השחור לעיירה הגזענית. בהמשך הסרט בארט שובה את לב תושבי העיירה, ומצליח להפר את מזימתו של לאמאר.
אוקיי זה לא נשמע מעניין, אבל זה כן.
חחחחחחחחח תראו מה כתוב בויקיפדיה- "שפת הסרט: אנגלית (עם שימוש ביידיש וגרמנית לעתים)" XDDD אני מקווה שתהנו, אם בכלל יהיה לכן כוח לראות את זה
ואם אני אזכר בעוד סרטים, אני אוסיף