המממ.
13- סרט קשה על ילדה בת 13, שמתחברת עם הילדה המקובלת וה-'שרמוטה' (כי אין דרך יותר טובה לתאר) של בית ספר, ובעקבות חברות זו מדרדרת לסמים, סקס וחיים "שליליים". אחד הסרטים הקשים, אבל
מאוד מומלץ.
אמריקן ביוטי- מסופר על משפחה כביכול 'מושלמת' בפרברים בארה"ב. בואו נגיד את זה ככה, ממש לא מושלמת. האבא מתאהב בחברה של בתו, בת ה-
16, הבת מתאהבת בשכן הסטוקר. ברצינות אבל, מצלם אותם מהחלון של הבית שלו... האם בוגדת... בקיצור, סרט חזק.
אמריקן פאי- אני באמת צריכה לתאר?
על חבורת נערים שמחליטים שהם חייבים לאבד את בתוליהם עד טקס הסיום. קורעים מצחוק. הסרט ה-4 מומלץ במיוחד כי השחקן נורא חתיך. XD ה-5 נוראי.
יורו טריפ-אחד הסרטים היותר קורעים מצחוק שראיתי בחיים שלי. נערים שסיימו תיכון נוסעים למסע ברחבי אירופה במטרה למצוא מישהו שאחד מהם התכתב איתה במייל ואחרי שהוא חשב שהיא 'הומו סוטה' גילה שהיא כוסית על.
קוווורע.
אנוד'ר גיי מובי- לא נראה לי שיצא בארץ בכלל, קורע מצחוק. אמריקן פאי של ההומואים. NC-17 חהחה. הוא הרבה יותר סוטה מאמריקן פאי.
אפקט הפרפר- כולן מכירות, נספר בכל מקרה. בחור (אשטון קוצ'ר! ריר3>) שהיו לו בלאק-אאוטים במהלך חייו שהוא לא זכר בהם במשך תקופה ארוכה (כמה שעות) אירועים טראומטיים שקרו לו, מגלה שבעקבות קריאה ביומן שהוא ניהל הוא יכול לחזור אליהם ולשנותם. נורא מעניין. הפואנטה היא בעצם שכל דבר קטן שמשנים בהיסטוריה שלך יכול לשנות את החיים שלך מן הקצה אל הקצה. כמו הציטוט שנותנים בתחילת הסרט, משב כנפי פרפר בהר מסויים יכול לגרום לדברים הרסניים בקצה השני של העולם. (הרסתי את המשפט לגמרי כי אני לא זוכרת אותו.
נווו לא ראיתי ת'סרט שנים!)
ילדות רעות!- אני באמת צריכה להסביר?
ילדה חדשה (לינדזי לוהאן) שגרה באפריקה ולמדה בבית מתחילה ללמוד בתיכון בפעם הראשונה בחייה. קאלט לבנות נוער ברחבי העולם!
יוסי וג'אגר- סרט כלכך עצוב. מסופר על זוג חיילים הומואים בצבא. כמה שאני בכיתיייייייייי. כמובן, משחקים שם יהודה לוי ואוהד קנולר. שלא כמו 'הבועה', זה סרט באמת מעולה. למרות שלא ראיתי אותו מלא זמן, אולי גם הוא גרוע.
ו... זהו, כי לא עולים בראשי עוד.