אתם ממליצים

Bleed for Me

New member
רק שתדעו

שאת כל הסרטים שהמלצתן עליהם כאן ראיתי
חחח והייתי ממליצה לכן פה גם אבל הרשימה פשוט לא תגמר.. אז אני אכתוב את טופ 3 שלי: מועדון קרב ראיון עם ערפד רקוויאם לחלום שעליהם אני תמיד תמיד אמליץ
סרטים מעולים,ממליצה בחום..כמובן-לא לבעלי קיבה חלשה חחח

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif על רקוויאם לחלום. אני ~ממש~ רוצה לראות

את ה-2 האחרים.
הסיבה שאני לא רואה היא חוסר במוטיבציה. XD

sweet shir

New member
המממ.

13- סרט קשה על ילדה בת 13, שמתחברת עם הילדה המקובלת וה-'שרמוטה' (כי אין דרך יותר טובה לתאר) של בית ספר, ובעקבות חברות זו מדרדרת לסמים, סקס וחיים "שליליים". אחד הסרטים הקשים, אבל מאוד מומלץ. אמריקן ביוטי- מסופר על משפחה כביכול 'מושלמת' בפרברים בארה"ב. בואו נגיד את זה ככה, ממש לא מושלמת. האבא מתאהב בחברה של בתו, בת ה-16, הבת מתאהבת בשכן הסטוקר. ברצינות אבל, מצלם אותם מהחלון של הבית שלו... האם בוגדת... בקיצור, סרט חזק. אמריקן פאי- אני באמת צריכה לתאר?
על חבורת נערים שמחליטים שהם חייבים לאבד את בתוליהם עד טקס הסיום. קורעים מצחוק. הסרט ה-4 מומלץ במיוחד כי השחקן נורא חתיך. XD ה-5 נוראי. יורו טריפ-אחד הסרטים היותר קורעים מצחוק שראיתי בחיים שלי. נערים שסיימו תיכון נוסעים למסע ברחבי אירופה במטרה למצוא מישהו שאחד מהם התכתב איתה במייל ואחרי שהוא חשב שהיא 'הומו סוטה' גילה שהיא כוסית על.
קוווורע. אנוד'ר גיי מובי- לא נראה לי שיצא בארץ בכלל, קורע מצחוק. אמריקן פאי של ההומואים. NC-17 חהחה. הוא הרבה יותר סוטה מאמריקן פאי.
אפקט הפרפר- כולן מכירות, נספר בכל מקרה. בחור (אשטון קוצ'ר! ריר3>) שהיו לו בלאק-אאוטים במהלך חייו שהוא לא זכר בהם במשך תקופה ארוכה (כמה שעות) אירועים טראומטיים שקרו לו, מגלה שבעקבות קריאה ביומן שהוא ניהל הוא יכול לחזור אליהם ולשנותם. נורא מעניין. הפואנטה היא בעצם שכל דבר קטן שמשנים בהיסטוריה שלך יכול לשנות את החיים שלך מן הקצה אל הקצה. כמו הציטוט שנותנים בתחילת הסרט, משב כנפי פרפר בהר מסויים יכול לגרום לדברים הרסניים בקצה השני של העולם. (הרסתי את המשפט לגמרי כי אני לא זוכרת אותו.
נווו לא ראיתי ת'סרט שנים!) ילדות רעות!- אני באמת צריכה להסביר?
ילדה חדשה (לינדזי לוהאן) שגרה באפריקה ולמדה בבית מתחילה ללמוד בתיכון בפעם הראשונה בחייה. קאלט לבנות נוער ברחבי העולם!
יוסי וג'אגר- סרט כלכך עצוב. מסופר על זוג חיילים הומואים בצבא. כמה שאני בכיתיייייייייי. כמובן, משחקים שם יהודה לוי ואוהד קנולר. שלא כמו 'הבועה', זה סרט באמת מעולה. למרות שלא ראיתי אותו מלא זמן, אולי גם הוא גרוע.
ו... זהו, כי לא עולים בראשי עוד.

sweet shir

New member
אוי אוי אוי וכמובן, 'תעביר את זה הלאה'.

אחד הסרטים היותר יפים שראיתי. ממש אהבתי את ה"מוסר השכל". כלכך פאקינג עצוב. :( ~מייבבת~

just orr

New member
יואו 13.. ראיתי את זה ממש מזמן בקולנוע חח

השחקן באמריקן פאי 4 באמת חתיך

sweet shir

New member
בקולנוע? אז פייי ראית לפני ~שנים~!! חחח

כיתה ו' בערך. XD (את בכיתה י', נכון? XD)

just orr

New member
וואי נכוןןןן!! XD

חחחחח פשוט זכרתי שראיתי את זה ממשששש מזמן, ולא זכרתי איפה.. אז הנחתי שזה היה בקולנוע. אבל זה עדיין היה מזמן XDDD

m o r 1 0 2

New member
אמריקן פאי שליטע../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

הרביעי קורעע
ובאמת השחקן החתיך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח לא שמעתי על אנוד'ר גיי מובי

יש את הסרט נוט אנוד'ר טין מובי שזה בעצפ פארודיות על כל סרטי הנעורים הכי גדולים שיש. זה ממש מצחיק. אהה ויצא אמריקן פאי 6! שזה המשך ישיר של הסרט הקודם ואם ככה אני מניחה שגם הוא גרוע.. ><" 13
אף פעם לא באמת הבנתי את הסוף.

sweet shir

New member
נוט אנוד'ר טין מובי חמוד ../images/Emo3.gif

נוט אנוד'ר גיי מובי הרבבבבבבבבה יותר טוב. זה בתכלס אותו הדבר, פארודיה על אמריקן פאי, אבל עם הומואים במקום הטרו'ז. P: אם זה המשך ישיר אני חושבת שאני אפילו לא אראה.
יש שם את האנה מורוניקה מארס, לא אהבתי אותה שם (בת זונה הייתה עם לוגן.
), ולא אוהב אותה בכל מקום אחר.
מה היה הסוף? אני לא זוכרת.
אם תזכירי לי אני אוכל להסביר לך, לא זכור לי שלא הבנתי אותו...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ~דיליי~

כשהיא ישנה כל הלילה עם אמא שלה ואח"כ רואים אותה קמה ומסתובבת בקרוסלה הזאת וצועקת ><" ככה זה נגמר

למעלה