גם אתה אומר שיש לי קול של ילדה היפראקטיבית
ר רעות האכלנית New member 17/7/06 #22 כע, אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif פשוט פעם אחת עשיתי ליקיר קליפ קול והוא גם אמר שיש לי קול של ילדה היפראקטיבית אז כנראה שלכל ה"רעות" יש קול של ילדה היפראקטיבית אבל זה לע נכון!! נכון עותי
כע, אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif פשוט פעם אחת עשיתי ליקיר קליפ קול והוא גם אמר שיש לי קול של ילדה היפראקטיבית אז כנראה שלכל ה"רעות" יש קול של ילדה היפראקטיבית אבל זה לע נכון!! נכון עותי
T TOUSH New member 17/7/06 #24 מנועה מלהגיב../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif כי כולם אומרים לי שאני כזאת
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/7/06 #28 חומצי../images/Emo26.gif../images/Emo204.gif הלכת לקחת את אחיינית שלך מהגן וחזרת אחרי כרמה שעות טובות
חומצי../images/Emo26.gif../images/Emo204.gif הלכת לקחת את אחיינית שלך מהגן וחזרת אחרי כרמה שעות טובות
ר רעות האכלנית New member 18/7/06 #29 חומצי?!? שם חדש להורס../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif
ש שיר חולה על אגמי New member 18/7/06 #31 אימאלה שמעתם מה קרה עכשיו?../images/Emo7.gif אימאלהה אני פוחדתתתתתת יש מיתקפת קטיושות על קריית שמונה עכשיוווווווווו!!! ישש פול קטיושותת ופינו את התושבים בבניין של דודים שליי(אלה שאצלנו) בגלל שהתקינו להם תותחים מאחורי הבניין וזה מזיז את הבנייןן אימאלההה אני פוחדתתתתת!!
אימאלה שמעתם מה קרה עכשיו?../images/Emo7.gif אימאלהה אני פוחדתתתתתת יש מיתקפת קטיושות על קריית שמונה עכשיוווווווווו!!! ישש פול קטיושותת ופינו את התושבים בבניין של דודים שליי(אלה שאצלנו) בגלל שהתקינו להם תותחים מאחורי הבניין וזה מזיז את הבנייןן אימאלההה אני פוחדתתתתת!!