מקווה שתיהייה ברמה של סאם סון
G Gitana New member 18/6/07 #226 ../images/Emo45.gif../images/Emo194.gif מקווה שתיהייה ברמה של סאם סון
S Senior Baron New member 14/6/07 #18 ../images/Emo177.gifשאלות/בקשות/פטפוטים../images/Emo177.gif ניתן להצביע
י ינצה New member 14/6/07 #22 סה דיסה אמור ../images/Emo7.gif איך? איך זה לא עבר? למה לא הצביעו? בשני הסקרים האחרונים זה דווקא הגיע למקומות גבוהים עכשיו באמת אין סיכוי שזה יגיע ולולה וגם הגלדיאטורים הייתי היחיד שהצביע לזה
סה דיסה אמור ../images/Emo7.gif איך? איך זה לא עבר? למה לא הצביעו? בשני הסקרים האחרונים זה דווקא הגיע למקומות גבוהים עכשיו באמת אין סיכוי שזה יגיע ולולה וגם הגלדיאטורים הייתי היחיד שהצביע לזה
S Senior Baron New member 14/6/07 #63 ../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif גם מקום הרבה יותר נמוך מפעם קודמת
Y yaelsn New member 14/6/07 #86 אבל איך זה קרה?../images/Emo7.gif דווקא הפעם הצביעו נקווה שבכל זאת זה יגיע
S Senior Baron New member 15/6/07 #131 ../images/Emo10.gif קולות בודדים הכריעו את מיקומה... בהחלט נקווה
H Hadas 87 New member 14/6/07 #96 אוףףף. אני לא זוכרת בכלל מה זה היה אבל אני זוכרת שהצבעתי לזה חח אוף. גם עור של סתיו לא עלה, ודווקא את זה ממש רציתי.
אוףףף. אני לא זוכרת בכלל מה זה היה אבל אני זוכרת שהצבעתי לזה חח אוף. גם עור של סתיו לא עלה, ודווקא את זה ממש רציתי.
ב בילבי ע ל ספידים New member 15/6/07 #109 זה עם חואן דרטס ואאוחניה תובל../images/Emo77.gif למרות שאני לא כ"כ בטוחה שבא לי לראות את זה בגלל מילי סטגמן
זה עם חואן דרטס ואאוחניה תובל../images/Emo77.gif למרות שאני לא כ"כ בטוחה שבא לי לראות את זה בגלל מילי סטגמן
G Gitana New member 14/6/07 #43 סתם הערה... אני בעד כל מי שמעוניין ש"נשים רוצחות" תשודר בארץ אבל פשוט אין מצב שישימו את הסדרה הזו בערוץ ויוה. אל תשכחו שלכל טלנובלה יש שידורים חוזרים במשך היום וסצינות האלימות שמראים בה ממש לא מתאימות לשעות היום...
סתם הערה... אני בעד כל מי שמעוניין ש"נשים רוצחות" תשודר בארץ אבל פשוט אין מצב שישימו את הסדרה הזו בערוץ ויוה. אל תשכחו שלכל טלנובלה יש שידורים חוזרים במשך היום וסצינות האלימות שמראים בה ממש לא מתאימות לשעות היום...
מ מיסטר טלנובלה New member 14/6/07 #66 אהבה מזוקקת,תני לי שוקולד גם הם לא עלו....וגם מוקמו במקומות האחרונים.
M mishi 1 New member 15/6/07 #160 חבל שלא הכנסנו נושא של "סדרה קוריאנית" ../images/Emo6.gif אני הייתי מצביעה