באמת קשה, וגם יותר יקר.. אמא שלי קונה, כשיש. בדרך כלל אני משתמש בלימונים, ונכון שזה סבבה. אבל עם ליים זה יותר סבבה. בעקרון, לא חבל על הכסף כי זה לא כזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה יקר.. כשכבר יש, למה לא?
אבל אני באמת לא חושבת שמישהי שלא מבינה (הבחורה ששאלה את השאלה מלכתכילה) ולא יודעת מה זה סאוור, כל כך תתרגש מההבדלים שבין מיץ לימון למיץ ליים... ובלי כל קשר סתם קשה להשיג ליים...
לא אמרתי שצריך להתרגש, אני בטוח שגם את לא מתרגשת מסאוור שעשוי מליים.. פשוט בעקרון ככה מכינים סאוור, את יודעת מה, לא נהיה קטנוניים, יותר נפוץ לראות (לטעום יותר נכון) סאוור מלימון, אבל בעקרון מכינים מליים. חפרתי.. כוס אמא של הסאוור הזה טוב? בואו נשתה כבר משהו!