ניחוש. גרמניה 2 - 0 קוסטה ריקה. פולין מנצחת. את אווקדור
K Kgt1 New member 6/6/06 #94 זה רק אני או שביורו לא היו כ"כ הרבה אנשים פה... בכל אופן פולין-אקוואדור יסתיים בתיקו, גרמניה תנצח 3-1
זה רק אני או שביורו לא היו כ"כ הרבה אנשים פה... בכל אופן פולין-אקוואדור יסתיים בתיקו, גרמניה תנצח 3-1
ק קישוא New member 6/6/06 #107 ../images/Emo18.gif לא ספרתי הימור זה מפני שהוא לא היה ברור מספיק. נא רשום: א. תוצאה מדוייקת למשחק בין גרמניה לקוסטה-ריקה ב. האם המשחק בין פולין לאקוודור יוכרע, ואם כן, אז מי תנצח (פולין, אקוודור או תיקו)
../images/Emo18.gif לא ספרתי הימור זה מפני שהוא לא היה ברור מספיק. נא רשום: א. תוצאה מדוייקת למשחק בין גרמניה לקוסטה-ריקה ב. האם המשחק בין פולין לאקוודור יוכרע, ואם כן, אז מי תנצח (פולין, אקוודור או תיקו)
S sashkashurik New member 6/6/06 #109 הבנתי, סליחה! (חשבתי שלא צריך להמר על המשחק בין פולין לאקוודור. נא להבהיר את הנקודה הזאת!). בכל מקרה, אני מהמרת שגרמניה וקוסטה ריקה יסיימו בתיקו 0. לגבי פולין ואקוודור אני הולכת לטובת פולין. 1:0.
הבנתי, סליחה! (חשבתי שלא צריך להמר על המשחק בין פולין לאקוודור. נא להבהיר את הנקודה הזאת!). בכל מקרה, אני מהמרת שגרמניה וקוסטה ריקה יסיימו בתיקו 0. לגבי פולין ואקוודור אני הולכת לטובת פולין. 1:0.
Y yakir2006 New member 7/6/06 #111 ההימור שלי 1. גרמניה -קוסטה ריקה - גרמניה מנצחת 2-1 2. פולין- אוקוואדור - אקוואדור מנצחת.
Purple Mushroom New member 7/6/06 #114 כובעים של תפוז ../images/Emo99.gif ../images/Emo43.gif הניחוש שלי : קוסטה ריקה 2 - גרמניה 1 . פולין 2 - אקוודור 2 . תודה לקישוא,מהפטריה,וביחד יכול להיות טעים(סליחה,לא הצלחתי להיתאפק)
כובעים של תפוז ../images/Emo99.gif ../images/Emo43.gif הניחוש שלי : קוסטה ריקה 2 - גרמניה 1 . פולין 2 - אקוודור 2 . תודה לקישוא,מהפטריה,וביחד יכול להיות טעים(סליחה,לא הצלחתי להיתאפק)