מסכמים את השבוע

../images/Emo222.gifמסכמים את השבוע../images/Emo222.gif

מה שיר השבוע שלכם? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

מסכמת../images/Emo126.gif../images/Emo136.gif

מה שיר השבוע שלכם? היא יודעת, אם תבוא
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
יש עוד מלא תמונות שהתפרסמו השבוע ויש לי דילמה מה לשים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 'יחפה'
בילוי השבוע שלכם? לא ניראה לי שהיה.. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? מועדון לילה
סקופ השבוע שלכם? עוד יומיים הופעה
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחנים ויום הורים משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה ניראה לי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה הופעה הופעה
מסר לאומה- עוד יומיים הופעה ?
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
עידן, אור, שני, ירין, לי, סיוון, לכל השאר [סורי אם שכחתי

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

אני חושבת שאף אחד לא שמע לאן את הלכת עוד יומיים|חבולבול| חחחח סתם סתם תהני לך בהופעה

Yarinv

New member
מסכם

מה שיר השבוע שלכם? Cariño Mio - RBD תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסדרה משמר המדף בילוי השבוע שלכם? לא יצא לי לבלות סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? החיים זה לא הכל סקופ השבוע שלכם? אין דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחן במתמטיקה משהו שהרס לכם את השבוע- יום שלישי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש!!!!!!!! והיפה והחיה שנשמע נחמד מסר לאומה- נס חנוכה האמיתי יהיה אם 100 עבודות יספיקו ל-8 ימים. ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולם חוץ לסיוון, הנקמה המתוקה מואהאהאהאהאהאה XB

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo9.gifאני../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

מה שיר השבוע שלכם?XD השיר של אליענה בפסטיגל
אני יורה חץ ופוגעת יש לי עיני נץ משוגעתתת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הפסטי פסטי פסטי גל תלכו לפסטיגל שם מדברים עם הקהל ושם ללמוד על הופ תוכל! בילוי השבוע שלכם?ושוב...הפסטי פסטי פסטי גל תלכו לפסטיגל שם מדברים עם הקהל ושם ללמוד על הופ תוכל! סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?
ארץ נהדרת ומועדון לילוש סקופ השבוע שלכם?
!! מביאים דרקון ענק ענקייי לבמה בפסטיגל! דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-XD שום דבר משהו שהרס לכם את השבוע-כנ"ל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
רונא זוכה בשחקן השנה של אופ"א
מסר לאומה-הפסטי פסטי פסטי גל תלכו לפסטיגל שם מדברים עם הקהל ושם ללמוד על הופ תוכל!

SHANIELICIOUS

New member
ועכשיו ה../images/Emo215.gifיים../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לאורושששש לעישנושששששש לספרושששששש
וכל השאר המתקמצנים להביא לי

למעלה