מסכמים את השבוע

עונההההההההההה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם? Wake Me Up When September Ends ו Lithium תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין לי כוח
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מועדון לילההההההההההההההה
בילוי השבוע שלכם? מועדון לילההההההההההההההההההההההההה
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? מועדון לילההההההההה
סקופ השבוע שלכם? מוע .. חח סתם סתם אממממממ יש לי לימודים בראשון שני ושלישי
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- על הלימודים בשבוע הבא ... משהו שהרס לכם את השבוע- הלימודים
<אני מגוונת בתשובות
> משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיהיה שביתה בחופש
חחח סתם .. אממ אנ י יסיים את כל העבודות מהר ושאני יוכל לבלות בחופשש
ו... מחכה ליומולדת של עידנושששש
מסר לאומה- לימודים זה קשה
ומיה דגן קרועהה
<אין קשר בין 2 הדברים> ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לעידנוששש
לקליקיתתתת
ליריןןן
לספירר
לסיווןן
ולכולםםםםםםם

spukipuki

New member
עונה ../images/Emo203.gif

מה שיר השבוע שלכם? אני כבר לא זוכר- סינגפור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- היריד אוכל של הבית-ספר שלנו XD סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק של "the offspings" שנקרא "americana" בילוי השבוע שלכם? היריד אוכל XDDD סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? מועדון לילה!!! סקופ השבוע שלכם? :/ דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחן במחשבת ישראל *איייכס* משהו שהרס לכם את השבוע- המבחן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיעור גיטרה סופסווווף D: מסר לאומה- דוני דארקו שולט

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo3.gifומה עם ה../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

idanias

New member
מסכם../images/Emo11.gif

מה שיר השבוע שלכם?-Evanescence-Lithium(כמו כל שבוע
)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-בקרוב סרט האמ אור האמ
בילוי השבוע שלכם?-קניון?
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?תוכנית-מועדון לילה:p
סקופ השבוע שלכם?נסטי!
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אממ..סידורים למסיבה!
משהו שהרס לכם את השבוע--ריבים עם אחותי?!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מחר מסיבת יום הולדת
(אתם מוזמנים
)
מסר לאומה-עידן חכם
ואתם מוזמנים לתת |קמרבו| למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..-מחר במסיבה שלי יהיה הרבה הרבה(באמת
)

זה לא סקופפפפפפ../images/Emo11.gif

דיייייייי תשכח מזההההה
חחחח אתה מביא קרמבו?
אוייי סרטט הזוי זה יהיה

למעלה