סיכום חודשייי

../images/Emo222.gifסיכום חודשייי ../images/Emo222.gif

כן כן, מצטערת על העיכוב והכל, אבל אני עוברת דירה ביום חמישי ויש דברים שחייבים להעשות (כמו אלרוז עכשיו כי לא ארזתי במשך חודשיים.) אז מכאן, בואו נסכם את חודש יולי: מה היה לנו החודש?
מפגש פורום כמובן, וכל התכנונים אליו. תמונות ורשמים מהמפגש תוכלו תכלו לראות ממש כאן
ספר המחזור שהלהקה עושה למעריצים. אני מזמינה אתכם להכנס ולראות בחנות הרישמית של 30
שרשור "The Best" שלא הכי הצליח
חלקכם כן שיתפו פעולה ושמו שם את הקליפים מההופעות החיות שהיו הכי טובים בעיניהם. אתם עדיין יכולים להציל אותו
המשחק של חלי, שנתן מקום לכל אחד מאיתנו להשוויץ בדברים שיש לו ששיכים ל30
תמונות מפרוייקט הצדקה של 30-The house that the echelon built
חן הלוהטת ושרשור הVOTE שלה! שמעדכן אתכם בכל ההצבעות הנוכחיות שצריכות להעשות. הכנסו ותצביעו http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=118845931
כמובן שטקס פרסי קראנג וההצבעות האחרונות. תיכנסו ותצביעו זה לא כזה מסובך
ו... החדשות הנפלאות ש30 הוסיפו אותנו בעמוד הראשי במייספייס שלהם בEchelon worldwide החדשים בפורום:
רעותוש02 (רעות)
Rock Terri (ויקי)
30stm boo (שיראל)
Bakura (ענבר) וכן, לא קרו הרבה דברים מעניינים החודש... אז לשאלון שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? תמונה! שלכם! חזרתי לארוז..

30stm boo

New member
סיכום...

שם:שיראל (אפרים..זה נחוץ?!) גיל:14 תאריך לידה:19.7.94 מקום מגורים:קרית מלאכי מה אתם עושים בחיים כרגע:ישנה ואוכלת... מה אתם שומעים עכשיו?בתי קפה של עברי לידר.. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? תמונה:אומנם היא לא שלי..(אין לי תמונות שלי במחשב...)אבל קבלו תמונות מהראיון של ג'ראד בסין..איזה פן הוא דפק..
http://ent.sina.com.cn/y/p/2008-08-02/00572124755.shtml

yaaruka

New member
יווווווו איזה מתוק! אני יכולה להסתכל עליו

ככה כל היוםם!!!
!!!!!!!

etmiys

New member
בחיי...

אם הבנאדם הזה לא יצא מהארון יום אחד, זה רק בגלל שהוא יודע שיש לו יותר מדי מעריצות שהיו עושות הכל במחשבה שהן יכולות להחזיר אותו "למוטב"... הוא משעשע...

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אבל אני חייבת לציין..

שזה שיפור עצום לעומת התספורת הקודמת.. קווים פחות גסים. זה חלק כזה..

etmiys

New member
כן... האמת שכן..

אבל אי אפשר להתעלם מהמבטים שלו, והישיבה, והבגדים, והתנועות... אני אומרת לכם, הוא חייב להפסיק להאבק בזה...

30stm boo

New member
ועוד משהו שקשור לסין..

הלהקה זכתה עם ABL בטקס פרסי MTV בסין רק שאני לא בטוחה אם זה הסינגל או האלבום הכי טוב..הכל מקרה הנה קישור: http://m2.21cn.com/news/china/2008/08/03/5018138.shtml תנסו לגלות-פרס למפענח!!
ושלא תחשבו שאני יושבת לחפש אתרים בסינית על הלהקה...!! זה עידכונים מאימייל...זה עושה כל יום חיפוש עולמי עליהם ושולח לי אתרים..!! שיעממתי מספיק... אהה ועוד משהו- יאי אני רשומה בחדשים!!!
שיגעון זמני...זהו עבר... אני לא מוזרה אני רק קצת משוגעת... צ'או

30stm boo

New member
אופס זה נשלח לי....סיכום תיקון..

שם:שיראל (אפרים..זה נחוץ?!) גיל:14 תאריך לידה:19.7.94 מקום מגורים:קרית מלאכי מה אתם עושים בחיים כרגע:ישנה ואוכלת... מה אתם שומעים עכשיו?בתי קפה של עברי לידר.. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:The story איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:ישנתי..אהה וגם אכלתי..זה תמצית כל החודש הראשון של החופש שלי.. מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?לפגוש חברה ממש טובה שלי שלא ראיתי שנתיים בערך.. תמונה:אומנם היא לא שלי..(אין לי תמונות שלי במחשב...)אבל קבלו תמונות מהראיון של ג'ראד בסין..איזה פן הוא דפק.. http://ent.sina.com.cn/y/p/2008-08-02/00572124755....

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif מסכמת .. :]

שם: אלמוגוס
גיל: 14 + תאריך לידה: 6.3.1994 מקום מגורים: אשדוד מה אתם עושים בחיים כרגע: מתאקלמים בבית החדש חח :) מה אתם שומעים עכשיו? איזה שיר מוזר של converge שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: bullet for my valentine-waking the demon איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: יומולדת לאחי,לאימא שלי, המעבר דירה. מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לסיים דברים אחרונים לפני הלימודים!!! חחח ולעשות עוד מפגש פורום ? חח תמונה! שלכם! לא שלי אבל של אחותי הקטנה ! :):)

yaaruka

New member
מסכמת

מי שקונה את הספר מחזור אני חייבת לראות אותו! אמא שלי בחיים לא תסכים לי! שם:יערה גיל:12 תאריך לידה:15.3.96 מקום מגורים:מודיעין מה אתם עושים בחיים כרגע: ברגעים אלו חופש בכללי לומדת מה אתם שומעים עכשיו?שמעתי לפני שניה היהודים אבל אחשלי הלך לישון אס... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: הוו לא זוכרת! איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: המפגש של הפורום!היה ממש כיפ! מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?מפגשים של פורומים [מתי יהיה המפגש הבא?] תמונה! שלכם! היא ממסיבת הפתעה של חברה שלי עשו לי פאם ויצאה לי תסרוקת אימו כזאת.. כי באמצע התקלקל הפאן =\ ניסו לסדר חח

AviTal41

New member
מתתפקדתת

שם:אביטל גיל:16 עוד חודש תאריך לידה:15.9.92 מקום מגורים: טירת כרמל מה אתם עושים בחיים כרגע: מנצלים כל שנייה לשינה ונהנים מכל רגע... מה אתם שומעים עכשיו? לא שומעת כלום.. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: shut up ans let me go -the ting tings איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב לילה לבן בבריכה של העיר והמציל הזה פשוט הפנט אותי חחח מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?שפיים ולים אחרי תשעה באב ולנצל את החודש האחרון לחופש כדי לישון הרבה ולצאת כל היום!!!! תמונה! שלכם!

עכשיו אני.. ../images/Emo210.gif

שם: שני גיל: 18 תאריך לידה:1/5/90 מקום מגורים: אורנית. אבל בעוד 5 ימים אני עוברת לפ"ת עיר האשפתות
מה אתם עושים בחיים כרגע: אורזים, עובדים, נפרדים מאנשים שמתגייסים וזהו מה אתם שומעים עכשיו? האמתי, שיש לי את גוסט ריידר ברקע שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: plug in baby- muse איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב? אמממ.. עבודה ואריזה. זהו מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מעבר דירה, התאקלמות, איווה ואלרין שבאות תמונה! שלכם! הפעם לא שלי, ג'יימס מקאבוי

דאמיט הוא יפה כל כך.

היי היי גם את עם PLUG IN BABY? תמיד אהבתי אותך, שתדעי.

רעותוש02

New member
יאי אני בחדשים! XD

שם: רעות גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 27.1 מקום מגורים: מרכז מה אתם עושים בחיים כרגע: אה? חופש XD מה אתם שומעים עכשיו? כלום אבל בד"כ דה קיל הגרסא האקוסטית בליווי כינורות XD שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: דהקיל,אהב א נייס די,מי לייף[אינלי כוח לרשום באנגלית] איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אה..קניתי דיסק של 30 ! XD מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אה...לא ממש[אבל לא מצפה ללימודים רר] תמונה! שלכם! ציור שציירתי[יותר נכון שהעתקי מהתמונה XD] לא יצא כזה משו אבל בכול זאת..

etmiys

New member
../images/Emo175.gifמתפקדת!!../images/Emo175.gif

שם: רוני
תאריך לידה:11/10/88
מקום מגורים:עין עירון
מה אתם עושים בחיים כרגע:צבא, אלא מה..
מה אתם שומעים עכשיו?מוזיקה אירית. מתה על זה!!
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:listen של ביונסה. בבקשה אל תשאלו אותי למה...
איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: קשה. באמת קשה. לא ממש יודעת מה לעשות.. אני יודעת שאין לי כל כך את הזכות להתלונן, וגם קשה לי עם עצמי כשאני עושה את זה, אבל באמת קשה לי בצבא.
מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?אחרי שבטלו לנו את הנופש, אני רק מחכה לטחינה נוספת.. כיף כיף כיף..
תמונה! שלכם! לא שלי, של האחיינית שלי... היא כזו בובה!!!!

DarkSecretLove

New member
הי מקסימה

ויקירה את יכולה להתלונן אנחנו נספוג ונעזור לך
כשומעת מוזיקה אירית,על מי את ממליצה ?

etmiys

New member
לא יודעת...

האמת שאני פשוט שומעת איזה אוסף שיש לי פה... אבל האמת שיש כאן איזה להקה ממש מגניבה- the dubliners...

i am777

New member
|שווארמה|....

הייהיי שם:חלי גיל:16וכמה חודשים תאריך לידה:28/10/91 מקום מגורים: HL חחח.....איזה מצחיק ככה לרשום חולון....... , זה ממש מגניב......."אני גרה בHL"....יא ביץ' מה אתם עושים בחיים כרגע: ישנה , עובדת כשיש עבודה...... , כלום. מה אתם שומעים עכשיו? שומעים...... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ..... איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב היה כיף בפגישת פורום , נהנתי ביום כיף עם חברתי הטובה...היה מצחיק.. מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? הכל בא לי ספונטני...חחח......אין לי מושג מה לענות... תמונה! שלכם! היי?!.....ג'ארד ?!?....מה אתה עושה פה?!

למעלה