סיכום חודשייי

STEMINEM

New member
....

שם: רענן גיל: 17 וחצי.. מקום מגורים: תל אביב מה אתם עושים בחיים כרגע: ישן.. עובד מה אתם שומעים עכשיו? Blink 182 - I Miss You שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Nickelback - How You Remind Me איך עבר עליכם יולי? חמוד.. מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אילת תמונה! שלכם! רגע..

i am777

New member
../images/Emo103.gifוידאו../images/Emo103.gif

ג'ארד מדבר על כל מיני דבריםם......אאמממ... ועל זה שהם באמצע ההקלטות לאלבום... ותראו איך הוא כבר מת משעמום בראיון הזה...

'ני :)

שם: רונע גיל: ב9 לספטמבר 15! תאריך לידה: 9.9.93 מקום מגורים: ת"א. מה אתם עושים בחיים כרגע: אהמ, לומדת? בערך. מה אתם שומעים עכשיו? דה פאנטום אוף דה אופרה - נייטוויש. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Tarja Turunen- Die Alive איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: אהמ, כלום? מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כן, בעניין השחרור. למרות שנראה לי שזה יקרה רק בספטמבר. (הלוואי!) תמונה! שלכם! אין מצב. P:

A Broken Myth

New member
שההההלהלה D:

שם: נועה :] גיל: 17 תאריך לידה: 21.4 מקום מגורים: רעות! מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת?D: מה אתם שומעים עכשיו? Never Too Late - TDG שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: I Feel You - 3DD איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: היה חודש סביר +, לא זוכרת שומדבר מיוחד
מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מתכננת שיעורי נהיגה, והרבה. ואני חושבת שאני מחכה לווליום כי זה הדבר הכי מעניין XD תמונה! שלכם! נופ D:

adiiiXD

New member
חודש נעים :)

שם: עדי פרץ גיל: 14 תאריך לידה: 10-5-94 מקום מגורים: דייייייייימונה מה אתם עושים בחיים כרגע: חזרתי מאילת
מה אתם שומעים עכשיו? mtv שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: viva la vida של coldplay ... קניתי את האלבום !
איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב חופש גדול- חברים, בריכה ואילת
מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ללכת סופסוף למפגש , ומימדיון ו.... אולי אילת עם החברים ולא עולה לי עוד
תמונה! שלכם! אין לי חדשות , זאת מלפני חודש-חודשיים :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

DarkSecretLove

New member
חודש נחמד ../images/Emo13.gif

שם: אופקיטה גיל:עוד מעט 16 תאריך לידה: 14.11 מקום מגורים:חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע:חופש מה אתם שומעים עכשיו?דיסטרבד שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:הרבה של פלאסיבו איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: עבר, לא זוכרת ממש מה אתם מתכננים לאוגוסט? כל מני
יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? האסטוניות ואילת תמונה! שלכם!

ShAhArnavonXD

New member
שלום שלום!

שם:שחר נבון גיל: 14 תאריך לידה: 2.6.94 מקום מגורים: רחובות מה אתם עושים בחיים כרגע: נהנת מהחופש וסופרת בצער רב את הימים עד לסיומו... מה אתם שומעים עכשיו? Disturbed - Voices שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: לא משהו שזכור לי... איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אממ..יולי עבר טוב. מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא... תמונה! שלכם! מעדיפה שלא... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rock Terri

New member
אוקיי! (באיחור אבל... שיהיה)

שם: ויקי (סטאר) או YUME גיל:17 תאריך לידה: 15.06.91 מקום מגורים: חולון מה אתם עושים בחיים כרגע: אמ... כרגע אני לא עושה שומדבר מיוחד, מחפשת עבודה (ונכשלת במשימה)... אז אני סתם נהנת מהחופש! מה אתם שומעים עכשיו? יש לי עכשיו שגעון חדש ושמו PARAMORE!!!! האמת יש להם שירים נחמדים דווקא... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Three Days Grace- Time of Dying איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב המפגש כמובן! והדייט הגרוע שלי (יקח לזה עודכמה שנים להימחק... זה היה פשוט נורא) מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? האמת? אני רוצה שאוגוסט ימשיך לנצח! למה? כי כשהוא יגמר חוזרים לבצפר! אני לא מתכננת שומדבר... הכל בספונטניות (בהקדשה מיוחדת לענבר...) תמונה! שלכם! תמונה! שלי! ענבר צילמה... לפני שנה, מהמסע ה"מרגש" לחדרה... לא משהו אבל שיהיה

מסכמת.

שם: דנה גיל: 15.5 תאריך לידה: 8/3 מקום מגורים: חולון מה אתם עושים בחיים כרגע: מנסים לנצל את החופש. מה אתם שומעים עכשיו? The Scientists - Coldplay שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Plug In Baby - Muse איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב - היה חודש מבולגן מדיי. התחיל טוב, נגמר טוב, אבל בסיכום הכולל לא היה משהו XD. הדבר הכי טוב בכל אופן היה כרמיאל. והפרימיירה. מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? בולגריה עם הלהקה מחמישי הזה עד חמישי הבא. תמונה! שלכם! - אוקיי, אבל עם שני הכפרע. חזרתי לארוז.. - מעבר קל יקירתי.

DashX

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif

שם: נוי גיל: 13 תאריך לידה: 15.4 מקום מגורים: ליד רחובות מה אתם עושים בחיים כרגע: כלום מה אתם שומעים עכשיו? 30 שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:shameless- all time low איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: האנשים הנחמדים בארצות הברית מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מפגש? לקנות דברים לבית ספר. תמונה! שלכם! ציור שציירתי של ג'ארד. יש לי גם שאנון אם אתם רוצים. בבקשה תגידו מה אתם חושבים. http://img152.imageshack.us/img152/6740/jaredleto10uy8.jpg

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gifנחמדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ../images/Emo8.gif

גם לי יש ציור שציירתי אבל אני אעלה אותו לפורום מתישהו .. שבת שלום :p

למעלה