סיכום שבוע מטורףףףף

../images/Emo222.gifסיכום שבוע מטורףףףף../images/Emo222.gif

נגמר השבוע, בואו לסכם!
מי שלא הבין את הרעיון בכותרת, זה כי לא מתנו אחרי הכל, ולא הגיע סוף העולם
והיום הסיכום השבוע יהיה בסימן יומולדת לחברה שלי, שאני אוהבת מאוד
עמיתי מזל טוב!
שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע בכלליות:
אומן השבוע:
אלבום השבוע:
תמונה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו מבאס שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
מסר לעולם:
תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא:
וברכה קצרה לעמיתי
: שיהיה לכם סופ"ש נעים. אני אתחפר לי במיטה עד שאבריא

Miny2

New member
"שמתי לב ליותר מידי דברים בתיקרה.."

שיר השבוע של נועם: שמתי לב 3> שיר השבוע בכלליות: i kissed a girl..טוב לי לבד.. אומן השבוע: נועם,סינרגיה אלבום השבוע: אממ אין כזה=) תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בהופעה של נועם וחזרתי הביתה לנוח קצת!(= משהו מבאס שקרה השבוע: אממ אתמול היה לי יום די קשה ומעצבן=/ במשך השבוע הייתי קצת עצבנית וכועסת.. בילוי השבוע: ההופעה של נועם!(= מסר לעולם: אל תרשמו מס' פל'א על מפיות..זה ממש טיפשי=/ תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: אממ לחזור לירושלים.. וברכה קצרה לעמיתי: שיהיה לכם שבוע מוצלח רגוע ותהנו כמה שיותר=)

Miny2

New member
אויש עוד טעות חח..

בטעות כתבתי ב-ברכה קצרה לעמית שבוע טוב לכולם.. בכלל לא שמתי לב שכתוב שם ברכה בשבילה.. מלא מלא מזל טוב מותק! עד 120 :)

פלדלמן

New member
עכשיו תורייי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נועם: בורח שיר השבוע בכלליות: I kissed a girl , עכשיו תורי - אבי עברי (ככה קוראים לו??) אומן השבוע: יגאל בשן
קנו לי את האוסף שלו לשיחרור
אלבום השבוע: אוספים אותי (70-92) - יגאל בשן
כי קנו לי אותו לשיחרור אחרי שגנבו לי אותו ביחד עם הרדיו-דיסק מהאוטו בכיתה י"א
תמונה שבועית: מהשתיית שיחרור, אני אעלה בהזדמנות....המחשב השני סגור ועוד לא הורדתי מהמצלמה את התמונות משהו טוב שקרה השבוע: ה-ש-ת-ח-ר-ר-ת-י , מסיבה לידיד הכי טוב שלי (ולתאום שלו) אתמול ב"נען" - היה מטוררררףףףףףףף כמה רקדתיייי איזה כיףףףףף משהו מבאס שקרה השבוע: וואלה לא היה
היה לי שבוע מצויין
בילוי השבוע: מסיבה אתמול ב"נען" (בוא נרקוד עד אור הבוקר!!!!!!!) מסר לעולם: תתגייסו - תשתחררו , תרקדו , תבלו וכמובןןןןןןןןןןן לעולם אל תהיו לבד!!!! תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: עוד מסיבההההה!!!! בא לי עוד מסיבה!!!!! (וערב סוליקו עם החבר החדש
) וברכה קצרה לעמיתי: המון המון המון המון המון המון המוןןןןןן מזל טוב!!! מי ייתן והשנה הזו תהיה הרבה יותר טוב מקודמתה תהני תבלי תרקדי תצחקי תעשי רק מה שבא לך ולא אף דבר אחררררררררר שיהיה לכם סופ"ש נעים. אני אתחפר לי במיטה עד שאבריא בוּבוּ קטןןן!!! תרגיש טובבבבבב!!!!!!

מגיבה

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות.
שיר השבוע בכלליות: הרבה הרבה אביב גפן! אומן השבוע: נועם,יואב,אביב! אלבום השבוע: חלולים!!!! תמונה שבועית: תמונות זה לא התחום שלי משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה בכפר סבא! משהו מבאס שקרה השבוע: הייתי חולה,עדיין חולה.. בילוי השבוע: כפר סבא,בערך גם הבילוי היחיד
מסר לעולם: תהנו מהחיים :)) תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: לסופ"ש,לנוח ולישון, ואממ שבוע הבא? יומולדת לשירה,יום שישי אביב בזאפה.
וברכה קצרה לעמיתי: עמיתי המון המון מזל טוב! שיהיה לך תיומולדת הכי מקסים שיש!! את מדהימה מתה עלייך
שיהיה לכם סופ"ש נעים. אני אתחפר לי במיטה עד שאבריא.. מבינה אותך
תרגישי טוב,דברי איתי 3>

אני אוהבת סופי שבוע. ארוכים.

שיר השבוע של נועם:כנראה!
שיר השבוע בכלליות: שמים לב-עברי לידר!
אומן השבוע: עברי לידר! נעמה פנחסוב ונועם פנחסוב!
אלבום השבוע: באבש"ה-עברי לידר
!
תמונה שבועית:אין.. משהו טוב שקרה השבוע: ממ.. שיחות אופטימיות..! משהו מבאס שקרה השבוע:ממ.. בלבול, ציפייה, אכזבה. בילוי השבוע: לישון מלא מלא! מסר לעולם: תשמרו עליו! זה לא מובן מאליו שיש לנו אותו! תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא:ממ.. אולי ללכת למסיבה, אולי סתם עם הבנות.. ולהשקיע בלימודים.. ובצופים:) וברכה קצרה לעמיתי:מזל טוב יפה שלי אני אוהבת אותך!

זה ייגמר ברצח. תאמינו לי../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע בכלליות: שומקום, מחוץ לתחרות- אביב גפן, אוטומוביל- יונתן רוזן, ויוה לוידה- קולדפליי אומן השבוע: אביב גפן
אלבום השבוע: שומקום-אביב גפן תמונה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע: שיצאתי מרוצה מעצמי בשבוע הזה
בצפר.. משהו מבאס שקרה השבוע: אהרוני לא הייתי כל השבוע, וגמני קצת חליתי
בילוי השבוע: מממ לא היה ממש.. מסר לעולם: תהיו חופשיים
תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: לצאת עם חברים ולישון בסופ"ש
ושבוע הבא, הרבה בצפר וצופים... וברכה קצרה לעמיתי: מזל טוב! כפרעליך עליך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

YuL a

New member
קטנהההה 3>

אני ממש מקווה שיום ראשון אני אגיע, אני לא רוצה לאכזב
אבל נראה לי שאני כבר אתחזק מספיק, דיי. מיצינו את עניין המחלה. שיר השבוע של נועם:לעוף שיר השבוע בכלליות:תחרות כלבים-אביתר בנאי אומן השבוע:מוקי אלבום השבוע:בן ארצי-מה שקרה מוקי-באמת ומקרוב תמונה שבועית:כי אני אוהבת אותך 3> משהו טוב שקרה השבוע:האממ.. ישנתי כמו שבחיים לא ישנתי משו כמו 18 שעות מתוך 24 ביום. משו כזה.. משהו מבאס שקרה השבוע:אני חולה, והייתי בבית כמו איזה מסכנה. בילוי השבוע:הילה באה לבקר, שיא השבוע בערך:) מסר לעולם:כשאתם מוצאים מישו שעושה לכם טוב-אל תתנו לו ללכת. תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא:לעמוד על הרגלים, קצת בי"ס, קצת תנועה. וסופ"ש-בר מצווה לאחשלי.
וברכה קצרה לעמיתי:מזל טוב!

amitshilo

New member
יואו הילי אני מאוהבת בך.../images/Emo23.gif

תודה לכולכן! באמת באמת באמת תודה!

שלי פאר

New member
סוף סוף סופשבועעעעעעעע

שיר השבוע של נועם: בורחחחחחחחחחחחחחחחח שיר השבוע בכלליות: מתעורר - עברי לידר אומן השבוע: עברי לידר אלבום השבוע: האוסף של אניגמה תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: כוכבי . משהו מבאס שקרה השבוע: בילוי השבוע: אתה תכף מתעורר !?! מסר לעולם: תבוא , תעשה , תקום , תלך . תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: לעבודדדדדדדדד

מ מס מסכ מסכמ מסכמת

שיר השבוע של נועם:דמעות יבשות מההופעה יואב בהשמעה דרך הפלא
תודה ענברי:) שיר השבוע בכלליות: התאבדות-אביב גפן. אומן השבוע: ממ.עברי לידר אלבום השבוע:אין. תמונה שבועיתאתן יודעות שכמעט אף פעם אין לי כוח להעלות משהו טוב שקרה השבוע:משכורת משהו מבאס שקרה השבוע: ריבים. בילוי השבוע: אידאה...אלכוהולללללל מסר לעולם:אלכוהוללל תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא:ענברי אצלי בסופש:) וברכה קצרה לעמיתי: עמיתי קטנה אך איכותית שכמותך.. אוהבת אותך שיהיה לך המון מזל טוב:)

ליהי54

New member
שיר אמרה לי להיות חלק.

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע בכלליות: how deep is your love - bee gees אומן השבוע: נועם אלבום השבוע: תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו מבאס שקרה השבוע: בצפר בילוי השבוע: מסר לעולם: אני באה לבארבי ככל הנראה :) תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: (כל זה ביום שישי שבוע הבא) מוניקה סקס בבארי, מסיבת טבע ברעים, אולי צאלים, מסיבת שחרור למדריך. וברכה קצרה לעמיתי: מזל טוב!

"מה קורה?" "אמממממממ...בסדר!../images/Emo6.gif"

שאלי קורעת
שיר השבוע של נועם: כנראה
כי קצת דיברתי על זה עם שאלי. שיר השבוע בכלליות: היו יותר מידי כאלה
אבל מועקה - אבטיפוס לוקח בגדול. אומן השבוע: נועם פנחסוב!
רק בגלל שהוא יצא מלך עם שאלי. אלבום השבוע: Regina spektor - Begin to hope תמונה שבועית: אני מתגעגעת, יותר מידי
[התמונה מהקורסמסכם, החוויה הכי מדהימה שהייתה לי, וזה מצהריים שעשינו ג'ימלייה כמו מטורפימוס
] משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לשאלי, ישיבת שכב"ג מצחיקה. משהו מבאס שקרה השבוע: פחד פחד פחד, מחזור, בכי... בילוי השבוע: אתמול עם האהבות שלי
"אפילו צוואר רואים לך!!!" XDD מסר לעולם: אל תקשיבו לי. תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: הסופ"ש עוד שניה נגמר, אז לסיים את פעולת ראש השנה שאני כותבת עם מישהי, ולהספיק לנוח לקראת השבוע המשוחרר האחרון שלי
וברכה קצרה לעמיתי: עמיתי, אני מתה עלייך
אין דברים כמוך.

למעלה